| Флууд | |
|
+13wolf 351 Мадригал dsims Salem Saberhagen Badugly ibob98 The sword of the bear Martinch Leo Grizzly Evelincho Ton4o Lucifer's Fall™ 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 12:22 | |
| Здравейте търсачи! Как мина денят ви в училище? | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 12:53 | |
| Беше хубаво, нали не учихме. Говорихме си с даскалите, обясняваха ни нововъведенията в правилата и обичайните глупости. Хубав беше часът по математика. Влиза госпожата, дежурните командват, а тя си надула слушалките докрай и си клати главата. След малко си ги сваля, обръща се към нас и казва: ''Какво?'', след което всичко наново. ^^ Говори и тя обичайните глупости след което ни пусна с думите ''Чао, бръмбърчета.'' ^^По български госпожата както винаги ни продиктува двете страници с тетрадки които трябва да си купим. -.- После по физика преговаряхме разни глупости и така. Имаме си ново дете - момиче. Хубава е и е кротка. Ноо .. след като свършихме една приятелка ми каза, че е от техния блок и се дрогира. Направо си глътнах езика. Не стига, че класа ни е един от най-лошите, ами сега и наркомани не липсват. Разбира се, нашите като разбваха веднага казаха, че или ще говорят с класната да я махнат от класа, или ще ме местят в друго училище. ;/ И в двата случая можеше да се случи по-добре, ноо .. ;/ | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 14:38 | |
| - Gone Forever написа:
- Беше хубаво, нали не учихме. Говорихме си с даскалите, обясняваха ни нововъведенията в правилата и обичайните глупости. Хубав беше часът по математика. Влиза госпожата, дежурните командват, а тя си надула слушалките докрай и си клати главата. След малко си ги сваля, обръща се към нас и казва: ''Какво?'', след което всичко наново. ^^ Говори и тя обичайните глупости след което ни пусна с думите ''Чао, бръмбърчета.'' ^^По български госпожата както винаги ни продиктува двете страници с тетрадки които трябва да си купим. -.- После по физика преговаряхме разни глупости и така.
Имаме си ново дете - момиче. Хубава е и е кротка. Ноо .. след като свършихме една приятелка ми каза, че е от техния блок и се дрогира. Направо си глътнах езика. Не стига, че класа ни е един от най-лошите, ами сега и наркомани не липсват. Разбира се, нашите като разбваха веднага казаха, че или ще говорят с класната да я махнат от класа, или ще ме местят в друго училище. ;/ И в двата случая можеше да се случи по-добре, ноо .. ;/ Май госпожата ти по математика е като Нели. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 14:45 | |
| Де и мойте госпожи да слушаха музика с мп3.Всичките ми учители са леко смахнати и старомодни,но една е на върха-бившата ми госпожа по химия.Имах съмнения относно нея ще е марсиянка,защото постояно ни повтаряше да не е паднала от марс че да се хване на нашите глупости.Беше дърт прилеп с извинение за епитета,ама си го заслужава. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 14:46 | |
| Гоун, а откъде твоята приятелка знае, че момичето се дрогира? Ами, ако е болно или семейството му има проблеми и то е депресирано? Много са опасни слуховете и етикетите. Иначе аз, която съм много толерантна, не търпя пияници и насилници. Не съм срещала наркомани. Но не мога да разбера как някой решава да се самоубива по този начин. Чувала съм, че има купони и дискотеки, където слагат дрога в питието или даже в дъвките и така "зарибяват". Но как може някой да направи съзнателен избор да се дрогира? Ужас!!! .......... Гризли, мерси за подкрепата!
..... Гоун, супер бърз си! Потребителска зона! Благодаря! Но чак се засрамих!!! Аз просто исках като си пишем разни лични неща да не ги четат всички гости на форума - все пак той е тематичен!- и да не ги четат регистрирани потребители, с които не сме разменили и едно мнение. Сам виждаш - от регистрирани 48 във форума, пишем 12-13 човека. За два месеца и половина вече поне малко сме си по-близки.
Последната промяна е направена от maria на Сря 16 Сеп 2009, 14:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 14:54 | |
| Честно казано имах един съученик които беше дилър на дрога,но в последствие го изгониха от училище за неизвинени отсъствия.Това е показателен пример,как никой не се интерсува кои какво внася и изнася от училище! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 15:01 | |
| Имам чувството, че този тип хора си нямат и на представа какво правят с организма си. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 15:06 | |
| Майка ми ми даде да прочета една статия "Българското дете - нахранено и облечено, но необичано"! Някой чел ли я е? В нея става въпрос как през последните 20 год. при смяната на политическия режим българинът е загубил моралните си устои и ценностната си система. Хората, които сега са 30 - 45 годишни, са толкова объркани и стресирани в новите условия, че буквално нямат сили за децата си. Като не могат да се справят със собствения си живот, не обръщат внимание на децата си. В същото време политиците=държавата се мъчат да забогатяват и здравето и образованието на хората въобще не ги интересуват. Та дотам сме я докарали - последни по грамотност в Европейския съюз, абитуриенти пишат, че "Радецки" имал база на връх Вола, дрога, ножове, секс клипове по телефоните... После се чудим защо така се отнасят към българите в другите страни... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 15:10 | |
| - dsims написа:
- Имам чувството, че този тип хора си нямат и на представа какво правят с организма си.
Здрасти, Дсмс! Чел ли си нещо от Дейвид Морел? Там е описано много добре как хората, които трябва да разчитат на себе си във всякакви условия /има се предвид агенти на тайни служби/, е необходимо да знаят много добре всичко за устройството и функциите на тялото си. Но в крайна сметка дори и само за да учиш добре, трябва да поддържаш тялото и ума си във форма. Дсмс, тази седмица ти си на Горещия стол! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 15:27 | |
| Мисля,че разбрах кога ще излезе мисия 5.Нали Веско Василев от форума на егмонт каза,че 12 етап ще е ключа от мисия 5.В страницата с играа погледнах кога ще излезе 12 етап и пише 28.09.09. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 16:00 | |
| [quote="maria"] Гоун, а откъде твоята приятелка знае, че момичето се дрогира? Ами, ако е болно или семейството му има проблеми и то е депресирано? Много са опасни слуховете и етикетите. Иначе аз, която съм много толерантна, не търпя пияници и насилници. Не съм срещала наркомани. Но не мога да разбера как някой решава да се самоубива по този начин. Чувала съм, че има купони и дискотеки, където слагат дрога в питието или даже в дъвките и така "зарибяват". Но как може някой да направи съзнателен избор да се дрогира? Ужас!!![quote] Как откъде, казах че живеят в един блок, щом казва, значи я е виждала. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 16:16 | |
| - Gone Forever написа:
- maria написа:
- Гоун, а откъде твоята приятелка знае, че момичето се дрогира? Ами, ако е болно или семейството му има проблеми и то е депресирано? Много са опасни слуховете и етикетите.
Иначе аз, която съм много толерантна, не търпя пияници и насилници. Не съм срещала наркомани. Но не мога да разбера как някой решава да се самоубива по този начин. Чувала съм, че има купони и дискотеки, където слагат дрога в питието или даже в дъвките и така "зарибяват". Но как може някой да направи съзнателен избор да се дрогира? Ужас!!! Как откъде, казах че живеят в един блок, щом казва, значи я е виждала. Еми тя явно затова е кротка... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 16:16 | |
| Тъжна работа тогава, Гоун Форевър! Не знам как ще решите проблема. Вашите със сигурност са притеснени. А ти? Какво мислиш за ситуацията? И къде е било това момиче досега? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 16:33 | |
| Тони какво стана с филма "По следите на Ейми и Дан"? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 16:50 | |
| Добро разсъждение, Волф! Но границите на един етап са много отворени и не застъпват точно събитие. В сайта пише "късен" септември, а не "края на септември". Поради което се надявам на по-ранна поява на мисията. Мисля, че ще е в петък - 25.09.09 г. Ох, нямам вече търпение за нещо ново в поредицата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 17:16 | |
| - Martinch написа:
- Тони какво стана с филма "По следите на Ейми и Дан"?
Опаа. Май съм го забравил. Все още си стои на 45% готов. Но тази седмица съм доста зает, добре, че няма да учим в понеделник и вторник, тогава ще работя по него. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 20:04 | |
| Ами по принцип мисията ще излезе поне няколко дни преди етапа според мен за да може повече хора да я минат! Защото ако не се лъжа и с 4та мисия и 10 етап беше така!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 20:12 | |
| Казвам СТОП! Темата е за пускане на новини, ако искате даги коментирайте използвайте друга тема, като например тази за флууд. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 16 Сеп 2009, 21:28 | |
| - maria написа:
- Тъжна работа тогава, Гоун Форевър! Не знам как ще решите проблема. Вашите със сигурност са притеснени. А ти? Какво мислиш за ситуацията? И къде е било това момиче досега?
Тя е по-голяма от нас с една година, повтаря шести клас защото мналата година въобще не е била редовна и е ходила на училище когато си поиска. Както казах, изобщо не прилича на мизерница, момичето е хубаво, а и днес не се е държала с подозрително поведение. На мен ми е все тая какви са съучениците ми, важното е да има поне 2-3ма свясни, с които да дружа. Тези, които пропадат не ме интересуват и се дистанцирам максимално от тях. Важното е, разбира се, да не внася такива вещества в училище, защото тогава ще си има работа с мен и не само. Живота си е неин, да прави каквото иска, само да не замесва и нас. Въпреки това ми е жал за момичето, сигурен съм, че ако не беше направила тази греша и беше съвестна ученичка, щешсе да постигне много, ама много. А нашите са притеснени и то доста, сериозно са замислени дали да ме местят. Ще видим какво ще стане. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Чет 17 Сеп 2009, 11:03 | |
| Здравейте! Аз явно няма да мога да влизам доста често тези дни. Вие какво правите, как сте? | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Чет 17 Сеп 2009, 13:52 | |
| И аз така - нямам хич време за компютъра! Днес не бях на училище (нали е 17 септември ден на София) и ходихме до НДК и Народния Театър! А сега трябва да започна да пиша по физика и да си подготвя някои тетрадки за утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 17 Сеп 2009, 13:59 | |
| Горките вие,хич не ви завиждам.Аз пък съм си много добре.Всяка година в началото една седмица подред ние рисуваме от 9 часа до 13 часа из града.Това е голям бонус,обаче после пишат оценки. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Чет 17 Сеп 2009, 14:07 | |
| - babukchieva написа:
- Горките вие,хич не ви завиждам.Аз пък съм си много добре.Всяка година в началото една седмица подред ние рисуваме от 9 часа до 13 часа из града.Това е голям бонус,обаче после пишат оценки.
Ах, как ти завиждам. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 17 Сеп 2009, 14:26 | |
| - Цитат :
- Значи си си супер! Ама ти 12 клас ли си - ако е така значи малко ти остава - искренно ти завиждам По принцип обичам училището но 9 клас е труден и аз го усетих още вчера!
Мне 11 клас съм и да ти кажа,че 10 клас е връхна точка защото тогава имаш най-много предмети,а след това почити всички предмети отпадат в оставащите класове.А аз попринцип мразя училището си и всичко свързано с него и бягам от него като дявол от тамян когато мога и сега искрено се радвам че ще се отърва скоро! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|