| Клановете | |
|
+7dsims Salem Saberhagen Lucifer's Fall™ The sword of the bear Badugly Ton4o Grizzly 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Клановете Пон 24 Авг 2009, 22:11 | |
| Аз имам да кажа две неща - първо- за враждите между клановете те всички не могат да се понасят но в книгата(мисля ) е споменато че специално има много силна омраза между Екатерина и Томас, и съществува известна връжда между Джанъс и Лусиан! второ- в третата книга Ейми и Дан са наречени ПЛЕМЕННИЦИ на Алистър Ох, което ни навежда на мисълта че все пак те имат роднинска връзка поне на този етап от поредицата! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Клановете Пон 24 Авг 2009, 22:15 | |
| - Yellow Dragon32 написа:
- Аз имам да кажа две неща - първо- за враждите между клановете те всички не могат да се понасят но в книгата(мисля ) е споменато че специално има много силна омраза между Екатерина и Томас, и съществува известна връжда между Джанъс и Лусиан!
второ- в третата книга Ейми и Дан са наречени ПЛЕМЕННИЦИ на Алистър Ох, което ни навежда на мисълта че все пак те имат роднинска връзка поне на този етап от поредицата! Те са полу-племенници на Алистър Ох. Грейс и Аластър имат един и същ дядо, но различни баби. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Клановете Вто 25 Авг 2009, 17:25 | |
| - Ton4o написа:
- Yellow Dragon32 написа:
- Аз имам да кажа две неща - първо- за враждите между клановете те всички не могат да се понасят но в книгата(мисля ) е споменато че специално има много силна омраза между Екатерина и Томас, и съществува известна връжда между Джанъс и Лусиан!
второ- в третата книга Ейми и Дан са наречени ПЛЕМЕННИЦИ на Алистър Ох, което ни навежда на мисълта че все пак те имат роднинска връзка поне на този етап от поредицата! Те са полу-племенници на Алистър Ох. Грейс и Аластър имат един и същ дядо, но различни баби. Да, това е едно от доказателствата: -Нефритеното колие. -Връзката със Алистър. Аз съм сигурен че са от Екатерина, може и да се окажат Мадригали или пък смесица от Четирите клана.!!! П.П. Възможно ли е Мадригалите да са комбинация от Четирите клана???? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Клановете Вто 25 Авг 2009, 17:50 | |
| - dsims написа:
- Ton4o написа:
- Yellow Dragon32 написа:
второ- в третата книга Ейми и Дан са наречени ПЛЕМЕННИЦИ на Алистър Ох, което ни навежда на мисълта че все пак те имат роднинска връзка поне на този етап от поредицата! Те са полу-племенници на Алистър Ох. Грейс и Аластър имат един и същ дядо, но различни баби. Да, това е едно от доказателствата: -Нефритеното колие. -Връзката със Алистър.
Аз съм сигурен че са от Екатерина, може и да се окажат Мадригали или пък смесица от Четирите клана.!!!
П.П. Възможно ли е Мадригалите да са комбинация от Четирите клана???? Ясно е, че ве Ейми и Дан има екатеринска кръв. Колкото колието с дракона, това не е доказателство, тъй като се виждат много неща на различните кланове в подземието в имението на Грейс. Аз се сетих за още едно екатеринско явление в подземието на Грейс - драконите по стените, които отвеждат Ейми и Дан навън. Но, както вече казах, това не може да се смята за доказателство. След като помислих много внимателно, в продължение на дни, вече съм почти сигурен, да не кажа съвсем сигурен, от кой клан са Ейми и Дан. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Клановете Пон 31 Авг 2009, 14:35 | |
| Това са картите, показващи основателите на четирите клана. От ляво на дясно карта: No.115 Люк Кахил - основател на клана Лусиан No.99 Катерин Кахил - основател на клана Екатерина No.124 Томас Кахил - основател на клана Томас и No.82 Джейн Кахил - основател на клана Джанъс Четирите карти онлайн събрани заедно дават много информация за четирите клана, тяхната история и враждата помежду им! Този пост е резултат от съвместната работа на maria и balbukcho! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Клановете Пон 31 Авг 2009, 15:00 | |
| Тогава къщата отзад на кой клан е? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Клановете Пон 31 Авг 2009, 15:04 | |
| - March написа:
- Тогава къщата отзад на кой клан е?
Вероятно това е къщата на семейство Кахил преди братята и сестрите да се "разделят". | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Клановете Пон 31 Авг 2009, 15:42 | |
| А от къде имате картите с основателите наклановете от репликатори ли? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Клановете Пон 31 Авг 2009, 18:17 | |
| Изображенията на всички карти ги има в един друг сайт... Ъм, иначе картите на основателите, образуват картинката, която Ейми и Дан видяха в Париж. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Клановете Пет 11 Сеп 2009, 08:44 | |
| - Grizzly написа:
- Изображенията на всички карти ги има в един друг сайт...
Ъм, иначе картите на основателите, образуват картинката, която Ейми и Дан видяха в Париж. Това е страхотно, мерси. | |
|
| |
Nancy Агент
| Заглавие: Re: Клановете Чет 05 Ное 2009, 20:15 | |
| Не съм напълно сигурна дали това мнение е точно за тази тема, но не ви ли се струва странно, че любимата храна на Саладин е ЧЕРВЕН ЛУЦИАН? "Луциан" е почти същото като "Лусиан", пък и гербът на Лусиан е червен! Мислите ли, че това може да има някаква връзка? | |
|
| |
X-Saber ТОП агент
Мнения : 211 Регистриран на : 05.11.2009 Години : 28 Местоположение : Обичам кексчета.
| Заглавие: Re: Клановете Пет 06 Ное 2009, 22:49 | |
| Чуда се дали Мадригалите са клан на персонажи в историята като Хитлер и т.н. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Клановете Съб 07 Ное 2009, 07:28 | |
| - Nancy написа:
- Не съм напълно сигурна дали това мнение е точно за тази тема, но не ви ли се струва странно, че любимата храна на Саладин е ЧЕРВЕН ЛУЦИАН? "Луциан" е почти същото като "Лусиан", пък и гербът на Лусиан е червен! Мислите ли, че това може да има някаква връзка?
За това не съм се замислял, но имй предвид, че "луциан" на английски е "snapper". А това май няма нищо общо с клана Лусиан. | |
|
| |
Nancy Агент
| Заглавие: Re: Клановете Съб 07 Ное 2009, 15:31 | |
| Аз това "луциан" изобщо не знам какво е (може би защото мразя котки и никога не съм имала). Да, вероятно не означава нищо... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Клановете | |
| |
|
| |
| Клановете | |
|