| NRR-Приятел или враг? | |
|
+5ibob98 Badugly Grizzly Salem Saberhagen Martinch 9 posters |
NRR-Приятел или враг? | 1.Приятел | | 63% | [ 5 ] | 2.Враг | | 37% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 8 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: NRR-Приятел или враг? Чет 30 Юли 2009, 09:35 | |
| Имам добри новини!Мисля че открих кой е NRR.Ако прегледате Top-secret от първия пакет и прочетете за Грейс ще видите, че тя е имала брат на име Фишке.Замислете се кой друг освен от рода кахил ще помага на Ейми и Дан като всички им са врагове освен ако е някой не приятел на Грейс.Това все пак си е мое мнение така че ви оставям вие да си кажете хипотезата. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: RE: Чет 30 Юли 2009, 09:55 | |
| Аз мисля че NRR е приател все пак ако видите най-новото интервю с Патрик той казва че NRR е взел Guide book в превод:пътеуказател.Родилно дърво и самолетни билети точно на карта от предишните безплатни Гризли беше коментирал за нещата от картата.Това доказва че NRR ще им даде дестинацията на книга 5.билетите и родилно дърво.Предполагам че ще разберат от кой клан са.!Паспорта не знам защо е.
П.П:Мисля че NRR може би е мъжът в черно от досегашните книги! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Чет 30 Юли 2009, 10:16 | |
| Едва ли ще разберат точно сега от кой клан са. Смятам, че ще оставят това за накрая. А за да е изненадата пълна, може и да ги изкарат Мадригали. Почти съм сигурен, че NRR е приятел. Колкото до Фиске, той е изчезнал преди години и нищо не се знае за него, така че, да, възможно е да е той.... ПП. Не разбрах точно какво искаш да кажеш, Салем. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Чет 30 Юли 2009, 11:32 | |
| Не мога да гласувам дали е приятел или враг. Все още смятам, че може да е манипулатор. Тоест да "помага" на Дан и Ейми за да ги използва. Ще гледам отново интервюто, където се повявява, за да се опитам да разгадая дали е мъж /Фишке?/ или жена /Наталия?/. Може би нещо в ръцете, походката, стойката ще покаже при по-внимателно разглеждане... | |
|
| |
ibob98 ТОП агент
Мнения : 258 Регистриран на : 25.06.2009 Години : 26 Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 03 Авг 2009, 19:58 | |
| Според мен NRR е от клана Лусиан, ако се замислити авторът на книга 5 знае всичко за NRR, но не ни го казва.Авторът на книга 5 е от клана Лусиан, така че сами си правете изводите. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 03 Авг 2009, 20:16 | |
| Това, че Карман е от Лусиан, няма абсолютно никакво значение. Друг е въпроса, че клановете се редуват! Лусиан - Книга 1 Джанъс - Книга 2 Томас - Книга 3 Екатерина - Книга 4 Лусиан - Книга 5 и т.н. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 03 Авг 2009, 20:23 | |
| Според мен в някоя от книгите е твърде възможно да има ключ на Мадригалите или общ ключ, на Кахил като цяло. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 03 Авг 2009, 20:26 | |
| Да върва се.По един Кахил или Мадригал ключ от супер-редките и 2 от книгите(нали са общо 6). | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Чет 06 Авг 2009, 16:24 | |
| Според мен е враг, който иска да ги използва. Но ще разберем чак след няколко дни. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 10 Авг 2009, 21:56 | |
| Чак сега се сещам нещо името на NNR е Наталия Русланова Радова и според мен е руско може да не е нито приятел нито враг, защото Ирина Спаска е от Русия и Ейми и Дан да я познават и да им е приятелка, но да работи като Ирина секретен и тя да е сложила някакъв микро чип, който да я следи и така да разбира къде са Ейми и Дан. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Вто 11 Авг 2009, 14:50 | |
| Възможно ли е да е роднина с мъжът в черно??? | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Вто 11 Авг 2009, 15:00 | |
| Не, защото Макинтайър щеше да я познава и още от начало щеше да прати мъжа в черно с нея. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Вто 11 Авг 2009, 15:02 | |
| Да, но е възможно да се е измъкнала незабелязано и да се е опитала да им помогне... | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 24 Авг 2009, 22:30 | |
| Относно разпределението на ключовете и книгите те не би трябвало да се повтарят в реда на първите 4 книги - Лусиан,Джанъс,Томас и Екатерина и после пак Лусиан (5та книга) но авторът на 6та книга "В дълбините" е Джуд Уотсън, която е от Екатерина и е автор на 4та книга. Аз все пак смятам че все ще има книга която да не е свързана с ключ на някои от 4те клана, а да е за Мадригалска "находка" или пък Кахилска т.е обща за всички. | |
|
| |
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Вто 25 Авг 2009, 07:22 | |
| - Yellow Dragon32 написа:
- Относно разпределението на ключовете и книгите те не би трябвало да се повтарят в реда на първите 4 книги - Лусиан,Джанъс,Томас и Екатерина и после пак Лусиан (5та книга) но авторът на 6та книга "В дълбините" е Джуд Уотсън, която е от Екатерина и е автор на 4та книга. Аз все пак смятам че все ще има книга която да не е свързана с ключ на някои от 4те клана, а да е за Мадригалска "находка" или пък Кахилска т.е обща за всички.
И аз мисля като теб. Освен това, чрез проста сметка се разбира, че ключовете на четирите клана в книгите няма да са по равно (само ако се окаже, че има техни ключове!). Според мен ще има поне два Мадригалски. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| |
| |
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Вто 25 Авг 2009, 17:52 | |
| - dsims написа:
- Ton4o написа:
- Yellow Dragon32 написа:
- Относно разпределението на ключовете и книгите те не би трябвало да се повтарят в реда на първите 4 книги - Лусиан,Джанъс,Томас и Екатерина и после пак Лусиан (5та книга) но авторът на 6та книга "В дълбините" е Джуд Уотсън, която е от Екатерина и е автор на 4та книга. Аз все пак смятам че все ще има книга която да не е свързана с ключ на някои от 4те клана, а да е за Мадригалска "находка" или пък Кахилска т.е обща за всички.
И аз мисля като теб. Освен това, чрез проста сметка се разбира, че ключовете на четирите клана в книгите няма да са по равно (само ако се окаже, че има техни ключове!). Според мен ще има поне два Мадригалски.
Досега не е имало Мадригалски Ключ и едва ли ще има. Но със сигурност Общи Ключове е имало и ще има! Имало е Мадригалски ключове и в това съм напълно сигурен. Да, и общи е имало. Мисля, че знам кой ключ е Мадригалски, но няма да кажа предположението си. П.П. Спираме до тук с флууда! Всяко следващо мнение, което не е свързано пряко с тази тема, ще бъде изтрито! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? Пон 28 Сеп 2009, 12:37 | |
| Научих нещо ново за NRR и не мога да се сдържа да не го напиша. Все още не знаем дали е приятел или враг /или по-точно човек със собствени кроежи/. Но Наталия е дъщеря на Анастасия Николаевна Романова. Помните ли, чували ли сте историята на руския император Николай ІІ и неговото семейство, които са разстреляни тайно от червените? Анастасия е средната княгиня, за която дълго време се е смятало, че е възможно да е останала жива и да се е спасила. Имало е дори няколко лъже- Анастасии, които искали да станат част от императорския род. Гледала съм даже филм по Холмарк. От книга 5 карта №94 е Анастасия. Там има текст на кирилица, който трябва да бъде "преведен" на английски. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: NRR-Приятел или враг? | |
| |
|
| |
| NRR-Приятел или враг? | |
|