Марти, много си мил, благодаря
Представил си епизода изключително забавно с всички тези снимки и реакциите на Сакура, имах чувството, че го гледам отново, супер си!
Мой ред е...спокойно, без паника, няма да се престаравам
Ще започна с това, че сейюто на Нозаки ми е едно от любимите и винаги като гледам това аниме имам чувството, че любимият ми Грей от "Fairy Tail" ми говори и говори и аз съм направо....да
Та в това аниме има много рисуване и това е едно от нещата, които обичам в него. Вчера се смях до сълзи, докато гледах клипчета с моменти...това аниме и аз имаме сходно чувство за хумор, което е още един плюс
Героите в анимето са съкровища...много колоритни, готини, забавни, в някои случаи големи идиотчета, но всичките си ги обичам.
Държа да ви покажа две gif-чета от опенинга, които много ми харесват:
А сега ще кажа няколко думи за епизода, което е придружен с няколко gif-чета
Започваме с нещо нормално - момиче признава любовта си на момче...да ама не
От устните и се изплъзва думата "фенка" и то цели два пъти - в края на епизода и в началото. Горката, Сакура...а Нозаки е абсолютен dork. Ще се убедите по-нататък
Иначе нашето момиче загрява точно толкова бавно колкото мен, заслужава награда да ви кажа
Поне като се сети, че Нозаки е мангака след 4 часа рисуване в дома му
Няма как да пропусна целостремената Сакура в опит да открие Юмено Сакико
И невъзмутимият Нозаки, който трепе хлебарка, а задният му фон е....върховен
Много се смях на нещата които са позволени и не са позволени в една шоуджо манга...беше абсурдно
Сцената с колелото е безценна, Марти
,благодаря за снимките
Нозаки няма никакво чувство за романтика, а за неизживяната му първа любов да не говорим...
Ще и е трудно на Сакура
В следващият епизод ще се запознаем с един от любимите ми герои...изглежда малко страшен, но всъщност не е такъв.
Ще разберете какви ги плеска и що за птица е ако гледате следващият епизод
А той е още по-як от този, гарантирам.
Освен него, ще се запознаем с една откачена мацка, която много радва...стига да не играеш баскетбол с нея.
Марти
се е издокарал с нея.