| Късчета щастие | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 01:08 | |
| Бас държа, че ви заинтригувах като видяхте заглавието на темата, добра съм, нали Пробудих любопитството ви и вие се разбързахте да кликнете на темата само да откриете....че е обикновен архив на форума през различните му етапи на съществуване или по-точно празниците които сме организирали в него Но за мен този архив наистина е "късчета щастие" защото навява приятни спомени, изпълнени с топлина и мисли за времето прекарано с всички вас - оставате си най-готините хора, които съм имала щастието да познавам, за което ви благодаря! Много съм сантиментална, знам А сега...ето го и моят архив: - Spoiler:
- Spoiler:
Приканвам всеки, който има снимки за споделяне да заповяда...ще се радвам да ги видя Послепис: Посвещавам темата на Тея , защото тя тъжеше че не е виждала разцвета на форума...надавам се, чрез тези скрийншотове да улови поне откъслечно атмосферата, която е царяла във форума през най-оживените му дни | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 10:57 | |
| Ето част от иконите и заглавната картинка за деня на Томас, които имам из архива: - Spoiler:
Покрай сайта на Тони , бях решен и аз да се пробвам с направата на сайт, който мисля, че така и не споделих. Та това е от там: - Spoiler:
Всъщност Тони винаги е държал визията на форума да е възможно най-добре направена, затова често по няколко души работеха върху едно и също и накрая се подбираше какво да бъде сложено. И понеже спомените ми никакви ги няма, не съм сигурен дали тези картинки на темите достигнаха до форума: (Тази за популярна тема беше причината да реша да ги споделя ) - Spoiler:
А ето още нещо, което бях забравил. Това са познатите емотикони, но с малко коледен дух: - Spoiler:
Едит: Оу, забравих опитите за картинки за празника на Екатерина: - Spoiler:
Едит2: И още Екатерина: - Spoiler:
И рекламен банер на форума: - Spoiler:
И малко гордост : - Spoiler:
| |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 16:20 | |
| Мите , страхотен архив! Носи заряда на Екатс Може ли само да попитам дали може да обясниш всичките тези точки на форума ни от последната картинка...от къде се взеха...топ бг ли? Ещо още две архивни картинки от мен от празника на Джанъс - Spoiler:
Логото:
- Spoiler:
Фона:
| |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 16:38 | |
| Ами, мисля, че това е сайтът за създаване не безплатни форуми, където вероятно са подреждани вече направените форуми по категории, като точките, предполагам, са идвали от посещаемостта, активността и други подобни фактори. Наистина нямам спомен, но залагам на това предположение | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 17:26 | |
| Много хубава тема. Свилена, Митко, благодаря ви за приноса, отново ме заля поредната вълна на носталгия. Иначе аз също бих публикувал нещо от моя архив, стига да имах такъв… | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Късчета щастие Нед 20 Сеп 2015, 20:03 | |
| Свилена , много мило от твоя страна да посветиш темата на мен Стана ми много приятно само от скрийншотовете Виж, присъствах на онзи Хелоуин, от което съм много горда Дори помня реакцията си при вида на новия облик на форума | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Пон 21 Сеп 2015, 01:01 | |
| Няма защо, Тея Пак заповядай О, значи си присъствала на Хелуина ни...и остава очарована, радвам се А сега от мен още спомени...предполагам ще се сетите сами от кога е, всички бяхте тооолко мили и сладки : - Spoiler:
Едит: Сега си дадох сметка, че са минали цели 5 години от тогава...леле, времето е лудо нещо... | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Късчета щастие Пон 21 Сеп 2015, 16:11 | |
| Еха, наистина е минало толкова много време! Този пост е повече със спомени за мен самия, но реших все пак да ги споделя. Това са част от старите ми аватари: - Spoiler:
ОК, доколкото виждам май съм вмъкнал и част от подписите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Пон 21 Сеп 2015, 18:13 | |
| Митееее , помня ги...и то всичките! Най-много винаги са ми харесвали анимираният аватар на dsims и лисичето, стискащо очички, супер е сладко! И ти си фен на фенек лисичките | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Чет 24 Сеп 2015, 16:16 | |
| Какви неща изрових от старите си флашки днес, няма да повярвате И все пак си мислех, че съм запазила повече неща. Но...нека не приказвам излишно, а направо да ви представя една рисунка, която направих за всички във форума по случай Коледа...спомняте ли си я? - Spoiler:
А гербовете на клановете ни, които нарисувах...това го бях забравила Признавам, че са се получили сполучливо, но сега бих могла да ги направя по-добри - Spoiler:
| |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Късчета щастие Чет 24 Сеп 2015, 16:31 | |
| Свилена, честно казано, по мои спомени, тази картина беше подарък за рождения ми ден. Още си я пазя и всяка Коледа си я слагам като уолпейпър! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Чет 24 Сеп 2015, 16:59 | |
| Сериозно ли Тони ...аууу....спомените ми са ми изневерили, прощавай Радвам се, че все още си я пазиш Ето още история от мен. Това е Хелуин празника ни от 2010 : - Spoiler:
| |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Късчета щастие Чет 24 Сеп 2015, 17:27 | |
| Свилена , тъкмо щях да кажа, че си спомням гербовете, както и рисунката, но за нея нямам никакъв спомен от кога е. Можем да добавим към клуба и една тема "Състезание по спортно забравяне" | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Пет 25 Сеп 2015, 12:30 | |
| Приятно съм изненадана, че двамата с Тони помните за рисунката и гербовете. Вчера рових в кошчето, но не успях да открия нищо в старата флууд тема отпреди 6 години....така че май никога няма да разберем повода Добро хрумване, а събралият най-много точки от състезанието да получи всепомниче | |
|
| |
| Заглавие: Re: Късчета щастие Чет 19 Ное 2015, 19:02 | |
| Вчера се натъкнах на много стари картинки от първия празник на Джанъс , който беше далечния септември месец 2010 (всичко помня аз, стига да не е свързано с училище хД). Картинките бяха постнати в tinypic и като си възстановявах паролата бях учудена да ги заваря в профила си. Повечето от нещата са стари, уменията ми оттогава са се ъпгрейтнали...така че не се смейте много А логото е на Гризли - Да живеят Джанъс!:
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Късчета щастие | |
| |
|
| |
| Късчета щастие | |
|