| Спомняте ли си, когато… | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Спомняте ли си, когато… Чет 17 Сеп 2015, 20:27 | |
| Нова тема за съвместните ни преживявания във форума! Правилата са прости: отговаряте дали си спомняте и на свой ред публикувате спомен. Спомняте ли си, когато се разбра, че има печатна грешка в заглавието на седмата книга, и ни се наложи да чакаме почти половин година, докато излезе при нас? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Чет 17 Сеп 2015, 20:58 | |
| Удряме го на носталгия май Тони Много ми харесва темата Естествено,че помня Толкова се смях като разбрах за сбърканото име и си представях възможните грешки Помните ли когато бяхме набрали много на Егмонт и ги нападнахме който където може -по имейл,във фейсбук с въпроси къде ни е книгата и пакета с карти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Чет 17 Сеп 2015, 21:13 | |
| Даа, спомням си. И после се вбесихме, когато разбрахме, че въобще няма да издават останалите пакети, а картите в книгите ще са само виртуални. Спомняте ли си, когато създадох сайт по поредицата? Успя да просъществува около година, преди да го зарежа. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пет 18 Сеп 2015, 13:48 | |
| Имам някакъв откъсачен спомен за този сайт, ама освен че същестуваше по едно време, друго не мога да се сетя Спомняте ли си за хелуин маскарада, когато всеки можеше да си смени името и се правехме на други хора? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пет 18 Сеп 2015, 14:52 | |
| Марти ...не се чувствай засрамен, аз също помня бегло сайта, за който говори Тони , но помня доста добре този на Митко Дагерон ,защото му помагах за него Мите , за да си спомниш още малко от нещата, които сме правили заедно във форума, ето линк към готиният сайт, който направи и поддържаше дълго време https://the39cluesbg.wordpress.com/ Още функционира Иииии естествено, че помня маскарада, беше едно от най-забавните неща, които съм правила А помните ли как всеки клан си имаше празник и всички се забавлявахме много на тези, организирани от нас празници? Помня, че само Екатерините имаха точно фиксиран ден - 24 ноември, денят на света Екатерина. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пет 18 Сеп 2015, 19:53 | |
| Да, спомням си. Приготовленията за празниците започваха поне месец по-рано. Спомняте ли си, когато форумът ни си имаше портал? Ето и снимка от него: https://2img.net/h/oi58.tinypic.com/103s7dy.pngА ето тук може да видите как е изглеждал форума през различни етапи от негово съществуване. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Съб 19 Сеп 2015, 01:05 | |
| Помня го, разбира се, Тони Но не си спомням причината поради която го махнахте с Дани Помните ли как всеки месец си имахме потребител на месеца? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Съб 19 Сеп 2015, 14:22 | |
| Помня го - поразтърсих се и се оказа, че съм бил потребител на месец април Помните ли, когато някой беше споделил информация, че в една от книгите(май беше седма?), действието щяло да се развива в България? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Съб 19 Сеп 2015, 14:48 | |
| Да, само че беше шестата. Казаха го от ЕГМОНТ на премиерата на втората книга, но впоследствие България, или по-скоро София, беше само спомената, и то само във връзка с това, че Ирина Спаска е била там в миналото. Спомняте ли си, когато си честитяхме рождените дни и създавахте теми в полунощ? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Съб 19 Сеп 2015, 19:18 | |
| Дам, сега ровейки се в търсене на оцелял архив попаднах на точно такъв спомен: - Spoiler:
Искам да споделя и един друг спомен, който вероятно само малка част от помнят. Някъде в зората на форума решихме да създадем наша малка екатеринска група, та това беше моя проект за логото ни: - Spoiler:
А спомняте ли си, когато използвахме наш общ профил в сайта на поредицата? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Нед 20 Сеп 2015, 00:13 | |
| Митко, аз си спомням логото ти, но за жалост, не и точните обстоятелства около него. За затворената група на Екатерина ли става въпрос? А за профила – да, спомням си! Даже вкарвахме вътре повтарящите ни се карти и ако не се лъжа, също и репликатори. Някой да му помни паролата? Спомняте ли си, когато споделяхме кой колко СМС-а е пращал за играта с награди на ЕГМОНТ, а после чакахме с нетърпение да обявят спечелилите? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Нед 20 Сеп 2015, 18:15 | |
| Тони , да за затворената група става дума. Профилът с паролата могат да бъдат намерени в раздела *Потребителска зона*. Дам, а също си спомням и колко от наградите на ЕГМОНТ така и не пристигнаха до мен. А помните ли как още преди да получим новите книги, разследвахме всяко нещо, което можехме да намерим? - Spoiler:
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пон 21 Сеп 2015, 12:12 | |
| Разбира се, че помня, Мите Всички бяха много ентусиазирани да разкрият уликите, подхвърлени още преди издаването на книгата. А, спомняте ли си Мадригалът, който често ни идваше на гости във форума,обичаше да заплашва и един път даже отмъкна 1-то в играта с броенето... и всички бяха много разочаровани | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пон 21 Сеп 2015, 18:36 | |
| Да, спомням си. И между другото, това бях аз. Внимавайте и този път да не стане така. Спомняте ли си, когато по случай първи април се заканих, че ще затворя форума? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пон 21 Сеп 2015, 18:44 | |
| Преди няколко дена прелиствах старите теми(носталгия) и попаднах на тази тема. За момент сърцето ми просто спря, след това като почнах да чета коментарите, още повече ми прималя и после видях как си постнал да погледнем датата... Та успя да ме излъжеш, дори не на първи април Помните ли, когато имахме списание 39 ключа и всеки отговаряше за някой раздел? | |
|
| |
| |
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Чет 24 Сеп 2015, 21:54 | |
| Спомням си. Ники е още един от хората, които липсват на форума... Спомняте ли си, когато форумът беше пълен с активни потребите, и понякога беше почти невъзможно да наваксаш с пропуснатите мнения, ако те е нямало няколко дни? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Чет 24 Сеп 2015, 22:06 | |
| Да, спомням си. Особено трудно беше с Флууда, там понякога трябваше да наваксвам с цели страници. Спомняте ли си, когато веднъж по случай инициативата „Часът на земята“ затворих форума за един час? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Съб 26 Сеп 2015, 00:27 | |
| Да, Тони и помня как се учуди, че всъщност форумът е бил затворен, защото ти си можел съвсем свободно да си влизаш и излизаш....и ние ти казахме, че е най-вероятно защото си администратор Спомняте ли си празникът на Свети Патрик, който аз и Надето организирахме на 17-ти март 2010...всичко беше толкова зеленоооооо Мите ...да беше само Гризли | |
|
| |
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… Пет 16 Окт 2015, 00:30 | |
| Не,не си спомняте...ееее,разочаровате ме...беше толкова яко,а ако знаете как съм намислила още от сега да премяня форума за Свети Патрик...ще ви паднат шапките Ще има детелинки, гърнета с леприконско злато...тук таме по някой палав леприкон с огнена коса и брада...представихте си го,надявам се хД Ще е пълна идилия в зелено! А помните ли колко яка Нели Гомес бях на първата годинка на форума? Не,не вярвам да го помните...но аз бях неотразима,а Хамъра беше супер готин събеседник...сега е мястото да благодаря на колегата Дагерон за тогавашния купон И да благодаря на Любо , който ме сравни с мъж...това не се забравя лесно А сега по-сериозно...макар че с мен това е малко трудна задача Спомняте ли си последният празник на Джанъс? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спомняте ли си, когато… | |
| |
|
| |
| Спомняте ли си, когато… | |
|