| Оптична илюзия | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Оптична илюзия Съб 17 Дек 2011, 20:48 | |
| Тук всеки ще може да слага всякаква оптична илюзия. И като начало аз слагам...: Навътре или навън? Нещо необичайно? Мърдат ли се? Кой е този? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Нед 18 Дек 2011, 13:06 | |
| Не успях да ги постна едно по едно,но наистина си заслужават да им хвърлите по едно око!ТОП 20 на на-добрите оптични илюзии: http://plagiat-bg.blogspot.com/2008/11/20.htmlТея ,искам да те поздравя за страхотната тема!Много обичам да се занимавам с оптичните илюзии... А сега да се пробвам на тези,който си постнала А ти ще кажеш дали съм права. - Spoiler:
Първото го виждам навътре.... Второто зад лявата страна на жената виждам един бял правоъгълник разделен от черта на два триъгълника... При третата картинка,когато се съсреточа върху едно от образуваните колелца,всички започват да се мърдат... А четвъртата ми е любима...трябва леко да присвия очи и да наклоня главата си надясно,ката че да е под ъгъл и по този начин се разкрива портрет на Джони Деп!
| |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Нед 18 Дек 2011, 22:29 | |
| Как е? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Пон 19 Дек 2011, 11:05 | |
| Свилена , имаш само една грешка. И ето отговорите: - Spoiler:
Първото си е навътре, макар, че може да се види и навън. На второто са объркани краката на жената. Десният се вижда като ляв, а левия - като десен. На третото колелцата се движат. А на четвъртото е Джони Деп.
Крис , мисля да се пробвам... - Spoiler:
Мисля, че има два листа, един върху друг. На горния е нарисувана балерина и долния десен ъгъл е нагънат като рокля. На долния лист е нарисуван крака на балерината.
Моля те, кажи ми, че съм права! | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Пон 19 Дек 2011, 21:09 | |
| - Teya Kas написа:
- Свилена , имаш само една грешка. И ето отговорите:
- Spoiler:
Първото си е навътре, макар, че може да се види и навън. На второто са объркани краката на жената. Десният се вижда като ляв, а левия - като десен. На третото колелцата се движат. А на четвъртото е Джони Деп.
Крис , мисля да се пробвам...
- Spoiler:
Мисля, че има два листа, един върху друг. На горния е нарисувана балерина и долния десен ъгъл е нагънат като рокля. На долния лист е нарисуван крака на балерината.
Моля те, кажи ми, че съм права! Тея дано успееш!! - Spoiler:
Истината е,че.....не си права .Нарисувано е така,че роклята изглежда,че листа е нагънат,а сянката са щрихи.
| |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Чет 19 Яну 2012, 20:50 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Оптична илюзия Нед 11 Окт 2015, 21:51 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оптична илюзия | |
| |
|
| |
| Оптична илюзия | |
|