39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Голяма Детска Енциклопедия

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

Голяма Детска Енциклопедия Empty
ПисанеЗаглавие: Голяма Детска Енциклопедия   Голяма Детска Енциклопедия Icon_minitimeСъб 04 Юни 2011, 11:36

Здравейте хора искам да ви представя една поредица от енциклопедии на вестник Труд - Голяма Детска Енциклопедия тръгва с вестник труд от 19 ноември 2009.Общия брой им е 20

Голяма Детска Енциклопедия Image

Енциклопедиите са пълни с интересни факти и снимки, една част в края е посветена на снимки. А ето част от самите енциклопедии ( лична фотосесия Голяма Детска Енциклопедия 33374 )

Spoiler:

В поредицата ще намери за човешкото тяло, вселената , животните, земята, науките и още много други интересни неща моята любима е за динозаврите

П.П - Ако на някой му харесат, накои от тези енциклопедии (мои) ги продавам защото не ми трябват Голяма Детска Енциклопедия 311608
Върнете се в началото Go down
rkostova1991

Голяма Детска Енциклопедия Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Голяма Детска Енциклопедия   Голяма Детска Енциклопедия Icon_minitimeЧет 28 Юли 2011, 10:52

здравей, искам да ти купя само 16 том, кажи ми ще ми го дадеш ли и колко пари искаш за него
Върнете се в началото Go down

Голяма Детска Енциклопедия
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Свободна зона :: Книги-
Идете на: