Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Vespers Rising - очаквания Нед 23 Яну 2011, 17:52 | |
| Официален сайтСтатия в сайтаКакво мислите за новата поредица (продължението)? Чакате ли я с нетърпение? По-интересна ли ще бъде от първата? Ако да или ако не, защо? | |
|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания Нед 23 Яну 2011, 19:10 | |
| Не бих казал, че ще е по-интересна, даже дори няма да е толкова интересна, колкото тази, която в момента ние четем. Причината - разпокъсаността. Така не прилича на поредица, по-скоро прилича на допълнителни издания, които служат за задоволяване любопитството на феновете, пък и се пускат още книги, защото издателите се възползват от успеха на поредицата, не смятам, че го правят, защото имат да ни предложат нещо по-интересно. И все пак, колкото и да не прилича на началото, задължително ще я прочета, не бих я изпуснал! Клипчетата в страницата на новата поредица обаче изглеждат интересни и ще има какво да обсъждаме. Едит: Явно информацията тогава не ми е била достатъчна или не знам какво, обаче сега мнението ми е много по-оптимистично!! Супер много се радвам, че ще има продължение. Изглежда дупките между книгите ми влияят зле.
Последната промяна е направена от Grizzly на Нед 07 Авг 2011, 14:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания Пон 24 Яну 2011, 07:52 | |
| Ако сте забелязали, на корицата на "Веспър райзинг" пише, че това е книга 11. Значи, би трябвало онези празноти и неясноти в историята от 10-те книги да бъдат изяснени! Гризли, разбира се, е прав, че продължението е комерсиално, но смятам, че има какво още да ни кажат! Интересно е, че четирима автори заедно са написали новата книга! Наистина очакванията ми са оптимистични! Всъщност питали ли сте Егмонт дали ще издадат и книга 11? | |
|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания Пон 24 Яну 2011, 19:05 | |
| Веднага щом пуснаха клипът се зарадвах. А после видях, че ще бъде и книга 11 и се зарадвах още повече. Освен това ще научим повече за Веспърите. | |
|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания Пон 24 Яну 2011, 21:55 | |
| Чакам с нетърпение книгата!Силно се надявам да е хубаво продължение на поредицата,макар и малко разпокъсано,след като прочетох какво ще представлява! И колкото и да я чакам с нетърпение,колкото и да умувам какво ще представлява всъщност,аз лично няма да разбера много,много ако си я взема на английски.Друго ще е на български.За това силно се надявам Егмонт да я преведат! | |
|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания Сря 17 Авг 2011, 18:04 | |
| Сигурно ще е хубава.Нищо не се знае. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Vespers Rising - очаквания | |
| |
|