Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Екатеринската игра с награди е тук! Нед 28 Ное 2010, 10:04 | |
| Ето първата част от играта с награди на Екатерина! Тя се състои само от две задачи, но вярното им решение ще ви доведе до два от символите на кода от десетата книга! Действайте и успех! 1. Разкодирайте следното съобщение: Eudje,rkd id lc,ncj(oldxiej r ole ;rkwi oldxiej)! 3. Решете логическата задача: Как можем да разделим цяла портокалова торта на осем равни парченца само с три разрязвания? (отговорът на тази задача изпратете на мен по ЛС и ще получите символа. Ако отговорът е грешен, ще получите грешен символ, без вие да знаете за това ) След 1-2 дни очаквайте и втората част!
Последната промяна е направена от Ton4o на Вто 04 Яну 2011, 22:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Екатеринската игра с награди е тук! Сря 08 Дек 2010, 19:30 | |
| Тъй като няма никакви участници с изключение на Тиа, мисля, че няма смисъл играта да бъде продъжлавана. Тя се ще си получи наградата, а аз ще облека форума в зимна дрешка, за да посрещнем подобаващо празниците и да се заредим отрано с коледно настроение! | |
|
Lionheart9
| Заглавие: Re: Екатеринската игра с награди е тук! Пон 03 Яну 2011, 17:41 | |
| Случайно някой да знае как се решава поемата на 7-ма мисия много се мъчих но нещо не се получава?
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Екатеринската игра с награди е тук! | |
| |
|