| КНИГА 8: Императорският шифър | |
|
+5Grizzly Evelincho Arya Dröttningu dsims Ton4o 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Вто 26 Окт 2010, 08:21 | |
| Забелязахте ли че шифрите по корицата са преведени на български език? | |
|
| |
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Чет 09 Дек 2010, 21:25 | |
| Виждам,че никой не е коментирал книгита...защо? Предполагам сте я прочели вече? Аз ще споделя само,че ми хареса много,но не колкото "В дълбините" и "Змийско гнездо",които са ми любимите. Но е много динамична,интересна и забавна! Беше много увлекателно четиво!А и ми беше интересно да "видя" разделени Ейми и Дан и израстването в отношенията по между им. Самите дистинации бяха много вълнуващи!Самата аз много искам да ги посетя на живо! Е за Еверест ще си помисля малко....
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 23 Яну 2011, 18:48; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Съб 01 Яну 2011, 16:59 | |
| Е, осмата книга я получих в началото на ноември, но имах възможността да я прочета чак в средата на декември, докато бях болен! Ами, макар и да я определям като книгата с най-малко хубава корица, книгата ме грабна! Беше значително по-добра от втората. Мисля, че стилът на автора беше различен. При всички положения е някъде в началните позиции за мен - една прекрасна книга изпълнена с много действие и приключения! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Пон 24 Яну 2011, 13:18 | |
| Аз отдавна я прочетох книгата, но тъй като не съм я коментирал, ще го направя сега, обаче мнението ми няма да е много компетентно, защото някои неща съм позабравил. Та значи, книгата беше хубава, хареса ми. Ейми и Дан най-накрая разбраха каква ще бъде наградата при събирането на ключовете и с това историята почва да се разплита, макар че има да се случат още неща до края. Единственото нещо, което не ми хареса е това, че през цялата книга единствената им следа към ключа беше съобщението върху коприната и въпреки това книгата беше интересна, макар че може би втората повече ми хареса. А наистина ли малко над Еверест можеш да попаднеш в космоса? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Пон 24 Яну 2011, 19:01 | |
| Снощи прочетох книгата. За първи път чух за такъв хеликоптер. Днес може би ще търся и клиповете който Грейс е показвала на Ейми и Дан. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Вто 25 Яну 2011, 08:33 | |
| Една от любимите ми книги в поредицата! В много от другите истории попадах на места, за които не бях чувала. За Китай и Тибет съм чела много и ми беше страшно интересно да видя в тази обстановка приключенията на Дан и Ейми. Подразниха ме само две неща, които много напомнят на любимия на американците скечов хумор - падането на Саладин от Китайската стена и шерпите, които бутат нагоре към върха облечения в супер скафандър мрънкащ Иън. -------------- Очаквам с нетърпение книга 9. Имам много добри предчувствия за нея и завиждам на всички вас, които вече сте я прочели! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Чет 26 Май 2011, 17:24 | |
| Хей, вижте и последното допълнение към бразилските корици! - Spoiler:
| |
|
| |
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Чет 26 Май 2011, 21:13 | |
| Доста е яко, Ники! Бразилците вече ни настигат, а стартираха много след нас... Между другото, имам съобщение от Еви. Питал е Егмонт на панаира на книгата (аз не исках, просто защото им бях безкрайно обиден) и деветата книга е запланувана за юли. | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър Вто 16 Авг 2011, 09:30 | |
| Много хубава книга. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: КНИГА 8: Императорският шифър | |
| |
|
| |
| КНИГА 8: Императорският шифър | |
|