| Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. | |
|
+7Lucifer's Fall™ Arya Dröttningu Grizzly Badugly Blu€ Magic TiaCahill97f dsims 11 posters |
|
Искате ли | Форума да се сдобие с лятна визия | | 75% | [ 12 ] | Да включим Геокешинга в ежедневието ни | | 25% | [ 4 ] | Нито едно от горните две | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 16 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Съб 24 Юли 2010, 18:13 | |
| Такам, пускам една бърза анкета. Тема 1 е лятната визия на форума, съгласни ли сте или не? (при положителен вот администраторите ще кажат дали идеята им харесва и може да бъде изпълнена) Ако сте съгласни, в темата напишете кое и как искате да бъде променено.
Тема 2 е геокешинга, съгласни ли сте или не? (про положителен вот ще съставя общите правила на играта) Ако сте съгласни, в темата напишете кое от следните предпочитате: 1 Оригиналната игра. Недостатъкът е нуждата от GPS. 2 Наша собствена версия на играта. Недостатъкът е, че около година-две няма да има достатъчно съкровища за да е интересно. 3 И 1 и 2. Недостатъкът е, че ще бъде доста объркано и правилата ще се усложнят.
П.П. Можете да гласувате за повече от едно нещо. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Съб 24 Юли 2010, 18:40 | |
| Аз гласувах за лятната визия. Форумът е супер, но за лятото му трябва нещо сякаш... по-светло. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Съб 24 Юли 2010, 20:22 | |
| Второто, не мога да го разбера. Какво точно е ? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Съб 24 Юли 2010, 23:41 | |
| Гласувах за лятната визия на форума. Искат ми се шарени бутони, светъл фон, емотиконки като чадърче, коктейлна чаша, делфинче и пр., хващате замисъла... Идеята ми е щура, но как ви изглеждат иконките на клановете със сламени шапки? Несериозно ли е за нашите сериозни и целеустремени кланове? После - отново променящи се картинки и фрази в подписите. За Геокешинга - вълнуваща и примамлива идея! Горещ застъпник съм и и бих била активен участник, ако не заминавах. / За заминаването ми още нямам сили да ви пиша./ Затова и не съм гласувала за нея. Но се радвам на всяка идея, която задържа прекрасните хора от този форум заедно!!! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 17:39 | |
| О, да, определено бих искал лятна визия. Нещо по-светло, даже мисля, че може да се сложи фон. Тоест да не са само цветовете, ами да има и някаква картинка. Може нещо морско да се постави, знам ли. Харесва ми идеята. Геокешинга е много интересно занимание, макар че не съм го практикувал. При геокешинга се скриват най-различни предмети навсякъде из света и след това се пускат координати, които ви отвеждат до скритото. Взимате, каквото е оставено там, обаче трябва да оставите нещо друго със същата стойност доколкото знам или иначе казано - заменяте го. Идеята е добре, може би обаче малко трудно ще се осъществи. Абе не е неосъществимо, ако някой се заеме, може и да се получи. Така ще може да си разменяме разни работи, като карти например. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 20:44 | |
| A какъв цвят мислите, че ще отива на форума? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 21:06 | |
| Аз съм за основни цветове светло жълто (лимонено някакво...) и светло синьо. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 21:31 | |
| ООО, да - светло синьо и светло жълто! Небето и слънцето!!! Ники , взе ми думите от ръката!!! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 21:43 | |
| Аз съм с мнение като на Надето и Ники.За съм за цветовете и за Геокешинга. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 21:52 | |
| Резултатите са видни. 1) Ако ви хрумне някаква идея за лятната украса пишете! Може да се притеснявате, че ще я отхвърлят, но все пак пишете! След един-два дни ще имаме обновлението! 2) Геокешинга отпада. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 21:55 | |
| Примерно син фон и жълт форум? Или обратното? Първо това да измислим, после Митьо и Тони ако искат ще направят съответно иконки и лого, така че всичко е да е хармония. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Нед 25 Юли 2010, 22:22 | |
| Нее, просто светло жълтото и светло синьото да са основните цветове на форума. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| |
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Пон 26 Юли 2010, 10:22 | |
| Ако фона е жъл, а форума син (може и тъмно син), ще бъде леко за очите, но ако се смесвт наляво-надясно цветовете, ще стане твърде ярко...
Марти, Геокешинга отпада, защото освен мен за него са гласували само още 3ма. Т.е. ако се разделим по кланове би имало само по 1 за клан (а не се дали за някой няма да са двама, а за друг да няма никой). Твърде малко сме за да може да е интересно. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Пон 26 Юли 2010, 13:14 | |
| Според мен ще се съчетаят добре. Вярно е, че може и да не се получи, но пък какво ни струва да опитаме. А за фон може да поставим някоя рисунка или снимка или де да знам и аз какво свързано с лятото. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Пон 26 Юли 2010, 13:25 | |
| Това с рисунката много ми допадна. Свилена, ето къде можеш да помогнеш. Митко също е добър в това, има много хубави рисунки. Разберете се и по желание нарисувайте нещо. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 00:42 | |
| Вижте нещо подходящо за фон на форума: - Spoiler:
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 00:59 | |
| Наде, страхотно предложение, но за жалост ни трябва уоупейпър за фон - иначе картинката се показва няколко пъти и става не толкова хубаво. Aко си съгласна, си пазя един много хубав торент от Замунда - с картинки на светове, изградени напълно от фантазия. Можеш да го изтеглиш от тук - http://zamunda.net/details.php?id=186341&hit=1 . Според мен има много подходящи картинки за целта. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 08:19 | |
| Чакайте сега, нямаше ли Митко и Свилена да правят нещо като за фон? Иначе днес смятам да поекспериментирам малко. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 14:46 | |
| Тони, форума е станал много свеж! Единствено заглавията не се виждат. Картинката ги скрива. Като цяло аз съм направил единствено тези: П.П. Ако се вгледате в картинките ще видите логото на Кахил и цветовете на клановете! А Свилена помолих да нарисува няколко летни предмета, от които мислех да направя фон, но и този е страхотен. А от картинките ще направя наши си летни емотиконки. Свилена, ако позволиш може(ако Тони иска разбира се), Тони да направи с тях и лого на форума... | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 14:52 | |
| Може ли да видя картинките? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. Сря 28 Юли 2010, 14:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. | |
| |
|
| |
| Лятна анкета за Визията на Форума и Геокешинга. | |
|