| Флууд | |
|
+14Martinch Evelincho Salem Saberhagen petia_97 Ton4o nikol4o tania dsims Badugly Dageron321 Grizzly Blu€ Magic Arya Dröttningu wolf 351 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 22:12 | |
| - Любо Бекъма написа:
- Кой Криси си регистрирал ?
krisi10 от Екатерина! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 22:24 | |
| - Шерлок Холмс написа:
- Днес съм съсипан (особедно от вечерта!)
1.Регистрирах Криси (krisi10) 2.Давам името му и агентската му карта без той да знае!! 3.Опитвам се да спра спора (ако мога така да го нарека!) между Криси и Ники май тук ще пресъздаваме битката между клановете!
Моля ви!Не съдете Криси!Не е аз!(поне не знам дали Криси е аз!) и моля Ники да му даде шанс!!! Той се стара да събира ключове и макар че е нов тук не е учтиво да го нападаме! Благодаря че ме изслучахте! (в случея Изчетохте!) Искрено ваш, СС Преди доколкото си спомням, ти пак имаше повече от един акаунт. Пък и нещо почнах да ставам много подозрителен, откакто имаме една koleda в Екатерина и един velikden в Джанъс...или пък беше обратното. Не е честно. Ако той иска да пише, страхотно, но не и от един и същ IP адрес. И защо точно спора да е с мен, уф...Един и същ АйПи адрес, и двамата сте с почти еднакъв брой мнения от него. Освен това обясненията, които чух, защо си е дошъл и защо си е тръгнал, не ми се виждат достоверни...Съжалявам. Утре пак ще мисля и ще пиша. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 22:31 | |
| Само аз ли вярвам на Селем. К'во и ако най-добрата ми приятелка харесваше 39 ключа и беше у нас, щяхме да и направим акаунт без да мислим. Селем какво ще спечели, ако направи допълнителен акаунт ?! Добре, ще разбере някои тайни на другите кланове, но на кой ще ги каже, не може да спомене на Лусиановците, защото все пак ibob98, Martinch дори и да не искат ще трябва да изтрият допълнителният профил. Така че... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 22:51 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Шерлок Холмс написа:
- Днес съм съсипан (особедно от вечерта!)
1.Регистрирах Криси (krisi10) 2.Давам името му и агентската му карта без той да знае!! 3.Опитвам се да спра спора (ако мога така да го нарека!) между Криси и Ники май тук ще пресъздаваме битката между клановете!
Моля ви!Не съдете Криси!Не е аз!(поне не знам дали Криси е аз!) и моля Ники да му даде шанс!!! Той се стара да събира ключове и макар че е нов тук не е учтиво да го нападаме! Благодаря че ме изслучахте! (в случея Изчетохте!) Искрено ваш, СС Преди доколкото си спомням, ти пак имаше повече от един акаунт. Пък и нещо почнах да ставам много подозрителен, откакто имаме една koleda в Екатерина и един velikden в Джанъс...или пък беше обратното. Не е честно. Ако той иска да пише, страхотно, но не и от един и същ IP адрес. И защо точно спора да е с мен, уф...Един и същ АйПи адрес, и двамата сте с почти еднакъв брой мнения от него. Освен това обясненията, които чух, защо си е дошъл и защо си е тръгнал, не ми се виждат достоверни...Съжалявам. Утре пак ще мисля и ще пиша. тези "Коледа" и "Великден" дори не съм ги забелязал. Благодаря ТиаКахил97! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 22:52 | |
| Аз не казвам, че си ти, просто ми се стори странно. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 23:08 | |
| Момчета,не ми харесва когато се сдърпвате от време на време за не особенно важни неща. Аз ще си лягам,за това лека вечер и приятни сънища на всички. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 23:29 | |
| Еее, хора сега не спорете за такива неща! Аз пък ще си направя профил Лазарки и Коледари, става ли? Според индийския хороскоп съм змия... Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите им не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценяват противоположния пол и се увиват около него. Правят се, че не забелязват децата, въпреки, че непрекъснато ги контролират. Техният цвят е зеленият. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка. Тук почти нищо не мога да открия за себе си! Никиии, ти хубаво си се пошегувал, няма проблеми, ама замисли ли се, че Надето все още не знае...? В темата за Егмонт е написала, че няма да си легне без да напише обръщението! И като дойде пак тук.... Е, пожелавам ви лека нощ! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Нед 23 Май 2010, 23:33 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 00:00 | |
| Софиянци, вие ще ходите ли утре на манифестация? Лека нощ на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 08:42 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 11:53 | |
| Еви, всички писали във флууда знаят. Всмисъл, като си напишат реакцията и аз после им пращам ЛС. Тогава обаче тръгнах да си лягам и написах във флууда за всички вече, че е шега, за да не го прочете някой след като си легна и да се терзае после цяла нощ. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 11:59 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 13:25 | |
| - Mr. Freebird написа:
- Здравейте! Тони, аз няма да ходя! Жалко, досега не съм ходил! На бал съм на мой приятел и за това! А ти самостоятелно ли отиваш или с училището?
С училището. Ние бяхме повечето от нашия клас, но имаше и от съседните. От горните паралелки се брояха на пръстите на двете ръце. Трябваше да носим цветя, а почти никой нямаше. Ходихме пеша от НДК до Народната библиотека, където трябваше да положим цветята пред паметника, но само аз и една съученичка го направихме. Трябваше да чакаме някакво тържество с покани да свърши обаче... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 13:37 | |
| Здравейте! Аз съм видра! Изключително интелигентни впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на ближния си. Много добри, със склонност към медитация и мечтателност. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана. Ем долу-горе но любимите ми цветове са червеното,светло синьото и лилавато. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 13:45 | |
| Здравейте пак! Честит 24 май. Сега погледнах индианския хороскоп... ЧЕРВЕН ОРЕЛ Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да просъществуват и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се с Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана. Всичко е абсолютно вярно, без може би частта за езика. Иначе любимият ми цвят е жълто, a и наистина бързо изоставям започнатото ( ) Васко, по-добре ли си вече? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 15:00 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 18:06 | |
| | |
|
| |
Avery
Мнения : 31 Регистриран на : 05.03.2010 Години : 27 Местоположение : София Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 19:07 | |
| Здравейте хораа!! [[= Как сте? Аз,такова,пиша да питам софиянците дали утре някой ще ходи на Пролетният базар на книгата?? | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 19:32 | |
| Това кога е Смисъл като час ? | |
|
| |
Avery
Мнения : 31 Регистриран на : 05.03.2010 Години : 27 Местоположение : София Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 19:38 | |
| Амиии 25-30 май от 10 до 19ч. [[= | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 24 Май 2010, 19:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|