| Флууд | |
|
+14Martinch Evelincho Salem Saberhagen petia_97 Ton4o nikol4o tania dsims Badugly Dageron321 Grizzly Blu€ Magic Arya Dröttningu wolf 351 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 18:57 | |
| Наде , честито за класното! Аз лично никога не бих могъл да го постигна Благодаря, за информацията И аз писах, но в темата на Дарън - няма отговор.. Едно момиче ме подкрепи, но... Еви и във Варна бе голям студ, но следобед всичко се оправи - пекна слънце и настроените така ми се приповдигна... : ) Като стана дума за класни - много се притеснявам за Класното по... абе и по 3те премета, по които ще правя хД По литература може да е съчинение, а ние не сме правили досега! Има още 2 седмици - не мисля, че бих се упражнил достатъчно.. По Ае пък взимаме всеки ден нова теория със страшно темпо! И като даде контролно госпожата, се чудя за коя граматика да мисля... А колкото до математика - в повечето почивни дни се пада да имаме математика - госпожата каза, че не ги е предвидила и взимаме много материал на веднъж : ( Добрата новина е, че този материал го усвоявам по-бързо Ох, така ме е срам, че ви се оплаквам Просто ми се говореше и.... Ама вие така или иначе ме пренебрегвате - кой ли ще го прочете това съобщение : ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 19:06 | |
| Е, Ники , изчетох целия ти пост буква по буква! С теб сме, но софиянци са замръзнали!!! И домовете ни вече са студени!!! Искам си Портала! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 19:09 | |
| Леле, тука ако доиде слънце ще вдигна купон! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 19:17 | |
| Стига с този портал, сега вече имаме сайт, който върши 10 пъти по-добра работа от портала. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 19:56 | |
| Портала имаше инфо за самия форум. Уф, а на мен ми писна от неучене. Утре почваме в 12:50 и свършваме в 13:35 . Пълен ужас. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:08 | |
| Между другото, в сайта може да се добави и модул, който да ви позволява да виждате последните мнения във форума. Ще видя в бъдеще какво мога да направя... Абе, хора, вие луди ли сте или какво... Как така ви е писнало от неучене? Вярно, че от това могат да възникнат някои проблеми, както при Еви, но е по-добре да бъдеш на други места, не и в класната стая, нали? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:11 | |
| - dsims написа:
- Портала имаше инфо за самия форум.
Уф, а на мен ми писна от неучене. Утре почваме в 12:50 и свършваме в 13:35 . Пълен ужас. Хм.. защо изобщо ви викат на училище? Ние утре ще изпращаме абитуриенти... Наде , Пепс отговаря за програмата на тържеството Цял ден ръкомаха къде да сложат сцената и тн... Нямам търпение да ги видя - ще съм на първия ред хД Значи в София времето е много лошо, така ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:16 | |
| Не е толкова лошо, просто е доста студено. Но дори вятър не духа толкова. Друг е въпросът, че има много задръствания. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:35 | |
| Хах, а метрото беше пусто в най-натовареното си време. Защо ни викат ли. Цитирам: -Нищо не зависи от нас, за да ви освободим трябва разрешение от президента. Опитахме се да си вземем тези 45 минути в някой от свободните часове в петък(в НПМГ по това време, както казва г-жата по мат се превръщаме в Сектата на неученето), но нямаме възможността да наблъскаме толкова предмети в 1 час. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:54 | |
| Здрасти на всички! Леле...какви драми сте имали всички...само аз съм се разминала с драмата за днес.
Днес започнахме срочната постановка по рисуване-нещо като класна работа и трябва да се преставя неотразимо... Ники,да знаеш,че чета всички кометари,независимо дали са дълги или кратки. За това не се безпокой. Ама вие,чак и сцена си имате за абитуриентите...ние нямаме такива екстри. Обаче таз годишната ни екстра е,че една от приятелките ми ще бъде асистентка на знаменосците,а тя не иска... Обещах и лично,че ще и махам и стискам палци,но тя не остана много очарована от идеята ми. Жалко за портала...
Днес научих,че имам 5 на класното по математика и съм много доволна от себе си.
Аз отвам да уча за "Ралица" и "Cis moll",темите за утрешното класно по литература... Ооо ама аз забравих да се изфукам...днес накарах майка ми да отиде за билет за "Принца..." в петък. За жалост няма да хвана първата прожекция за деня,защото съм на училище,но пък ще го гледам.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 19 Май 2010, 21:05; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 20:55 | |
| Никой не отговори на моя въпрос, а той не беше реторичен. Ама вие се опитвате и да си вземете пропуснат час! Боже, хора, не ви разбирам. И каква е тази "Секта на неучението"? Аз май съм ѝ член. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 21:01 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 19 Май 2010, 21:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 21:02 | |
| Тони, Сектата е типична за НПМГ. През април, май и юни нямаме нито една пълна седмица. Винаги намалени часове, липсващи учители... Миналата година тези 3 месеца имахме само 1 час математика и беше забавно, когато се наложи за този 1 час да си изгълтаме оставащите уроци. Сега пък не сме имали от 2 месеца физика, изпуснали сме десетки часове биология и английски език, ИТ сме имали веднъж, Логика 2 пъти, География 4. И за да е още по забавно класната ни проверява матурите по БЕЛ и няма да я има. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 22:14 | |
| Митко, разбирам, при вас много гадно се е получило. Въпреки че не учите, за съжаление по-късно ще трябва да си платите за това, макар и да не е по ваша вина. Аз ще си лягам, тъй че пожелавам приятна нош на всички и успешен и хубав утрешен ден! И не забравяйте редовно да посещавате сайта, постоянно се добавя нещо ново! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Сря 19 Май 2010, 22:25 | |
| Аз ви казвам лека нощ : ) | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 11:28 | |
| Добро утро! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:22 | |
| Хей, здравейте! Ники, и аз чета всичките ти постове. И на мен ми се е случвало да си мисля, че ме игнорирате. Митко, мда, гадно се е получило при вас...Малко ти завиждам, де. Накрая на годината се отпускам и въобще не ми се учи. Наде, браво за класното по немски. Аз имах днес по руски, не беше особено трудно, мисля, че съм се справил. Само трябваше да си преговоря окончанията на съществителните и прилагателните. Оттам нататъка, другото е по-лесно. Абе, някой да знае къде е Васко? Той май беше писал нещо, ама забравих. Ааа, писал е. Добре.Свилена, браво за билетите! Да разказваш после. Аз покрай тебе едва ли ще го изпусна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:33 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:41 | |
| Здравейте Свилена, и аз мисля да го гледам утре и ние тука имаме кино арена, ама понеже в центара на града утре откриват едно ново кино и понеже е по близо ще ходя да гледам филма там понеже ще го дават целия ден . Ние утре ще изпращаме 12 клас, даже днес откриваха нова зала в училището която е доста голяма Егмонт дали отговорха на въпросите ни или продължават да мълчат ??? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:45 | |
| Здравейте всички! Днес в училище беше напрегнат ден. Правихме контролно по математика - не беше много трудно, но се изискваше да помислиш малко върху задачите, но 40-те минути за целта изглежда не бяха достатъчни. Аз все пак успях да се справя, но не си проверих накрая много добре контролното. Все пак съм останах накрая с добро впечатление, но много хора се оплакват, ме не са могли да решат всички задачи. Най-накрая и аз изпратих писмо на ЕГМОНТ! Наистина се надявам да ми отговорят стойносно. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:51 | |
| Е аз пък този път писах до Сколастик, ама не през фейсбука, ми през официалния сайт. Ако трябва и до президента ще пиша, но няма да се откажа. Видя се, че Егмонт нищо няма да ни кажат...Сега разчитам на Сколастик, макар че и те са завеяни... | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 19:52 | |
| Здравейте!Днес правих преразказ по български и утре госпожата ще ни даде и въпроси за разсъждение и за подготовка за изпита на 27. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 20:38 | |
| Здравейте, днес искарах 5 по физика А даже не бях и учил | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Чет 20 Май 2010, 20:41 | |
| Привет, хора! Любчо , днес имаше слънчице в София! Искам си обещания купон! Ники , ако Пепс се справи, му ставам фен! Няма мърдане - ще се запознавам с него и ще го "шашна" с познанията си /твърде повърхностни, разбира се, ако бъдем честни / по когнитивна психология и невролингвистично програмиране. Ама как успях да го напиша без грешка! Ники , браво за руския! Мите , ама това в твоето училище не е никак добре - нали смисълът е да знаем, не само да ни пишат оценки. Така няма да сте конкурентни, освен ако всеки от вас сам не се амбицира.... Ей, Свилена , най-накрая ще се сбъдне мечтата ти! Този филм те обсеби още преди да си го гледала. Какво ли ще бъде, когато го гледаш? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|