| 39 КЛЮЧА - 1 година в България! | |
|
+12wolf 351 tania Arya Dröttningu Grizzly Dageron321 Martinch TiaCahill97f Evelincho Blu€ Magic Salem Saberhagen dsims Ton4o 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 07:04 | |
| Днес празнуваме 1 година от издаването на поредицата 39 КЛЮЧА в България! Още помня как на този ден преди една година изпратих майка си, за да ми купи книгата от близката книжарница. Отначало бях много очарован от поредицата, още преди да излезе, и наистина първите няколко дни, прекарани с нея, бяха едно неповторимо изживяване за мен! Играех игрите в сайта, събирах картите, четях книгите, но най-хубавото, което ми се случи, беше да срещна страхотни ключотърсачи като вас!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! Във връзка с празника, приканвам всички:1. Да се опитват да се държат в стила на героя си, когото са си избрали. Естествено, вие си пешете нормални неща, но просто променете начина, по който ще ги напишете. Е, при някои герои няма толкова изразен стил... 2. Който още не си е сменил аватара, нека го направи! 3. Това е! Забавлявайте се на днешния ден! Само да уточня - тези правила не са толкова задължителни - те са, за да стане празникът по-светъл и забавен.
Последната промяна е направена от Ton4o на Сря 12 Май 2010, 22:42; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| |
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 07:43 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 10:44 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 10:49 | |
| ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Наистина ли мина една година?! Тази супер-поредица, която ни събра, навършва една година!!! Много съм щастлив, че се срещнахме и, че си допаднахме! Това за мен е най-доброто от поредицата! Разбира се, независимо от скорошните случки, трябва безкрайно много да благодарим на ЕГМОНТ, че ни запознаха с поредицата и приеха предизвикателството да издават поредицата в пълния си вариант - карти, книги и сайт, цели 8 месеца след началото и в Америка и англоговорящите страни! И погледнете - това е една от най-бързо излизащите поредици - за 1 година вече имаме 2 завърпшили етапа - 6 книги и 2 пакета! Надявам се, че Егмонт няма "да се предаде" точно сега и за по-малко от половин година ще издаде и останалите 4 книги с 2 пакета! Аз лично се запознах с поредицата, малко по-късно. Видях обявата в сайта на Егмонт (тъкмо по това време бях започнал да пиша във форумите и следях сайта им постоянно) и поредицата ме заинтригува! Когато излезе, бях много раздвоен дали да я закупя, защото нямше да мога да чакам следващата и следващата и т.н. Но на 31 май държах книгата и пакета в ръка! На следващия ден се опитах да разуча сайта, но на 2 юни те го смениха напълно! И след това на 5 юни започна моето пребиваване във форума! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 15:29 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 16:12 | |
| ЧЕСТИТА 1 ГОДИНА И НЕКА ДА СТАНАТ 100! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 17:02 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 18:09 | |
| Честита, годинка! Да сте живи и здрави и много късмет в търсенето, ключотърсачи! Явно е мой ред да споделя как се запознах с поредицата. По онова време следях един английски блог свързан с "Клуб Пингвин", един от най-известните - този на Мимо777. Имаше една графа на име "Какво чета сега", даже мисля, че сега също я има. Тогава бе показана корицата на първата книга от поредицата и се заинтересовах. Потърсих информация в интернет и попаднах на сайта. Регистрирах се, но не бях запознат с поредицата и не знаех какво точно да правя. Играх на игрите в арената известно време, но после се отказах. Един ден, в час по информационни технологии, отворих сайта на Егмонт, тъй като тогава активно се занимавах с Хари Потър и сайта на издателството. Видях, че ще издават поредицата иии се изненадах приятно. Не можех да повярвам. Преди това щях да пиша на Егмонт да я издадат, но явно те са си я набелязали сами. Не съжалих, че си взех първата книга и че се регнах тук. То пък кой ли съжалява!? Вие сте страхотни, форумът също! Хип хип ура! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 18:12 | |
| Честита 1 година от стартирането на любимата ни поредица!!!Аз се запознах с поредицата,веднага щом излезе информация в сайта на Егмонт.Следях редовно за новини и като излезе ревю на първата книга и прочетох първите три глави дадени в електронен вариант и си казах,че тази книга непременно трябва да я притежавам. И си я поръчах от Егмонт. Няколко месеца следях форума и после реших да се включа. Благодарение на поредицата се запознах с всички вас-интересни и много колоритни личности!
Последната промяна е направена от Нели Гомес на Сря 28 Апр 2010, 18:43; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 18:42 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 19:28 | |
| Честит празник.Ааа, Тони моят е герой не говори. Аз си смених аватара и подписа заради празника онази вечер. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 19:33 | |
| Незнам дали знаете, но имаме нов член в "семейството" на форума- petia_97. И айде да не е флууд Честит празник!!!!(отново) | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 19:50 | |
| Знам, че малко позакъснях, но след училище не исках да сядам директно на компютъра.
Е, 28 април 2010 г. Преди около една година чисто и просто седях на компютъра, скучаейки. По едно време ми хрумна, че може да се поразровя някъде, за някоя нова книжка. Явно по съвсем случайна причина съм попаднал точно в сайта на Егмонт, където видях първата книга, вече познавайки я от задната корица на списание Браво. Още там резюмето ме беше заинтригувало, а това беше просто едно подсещане да си я купя. И така, няколко дни по-късно, вече държах книгата в ръка. Е, хрумна ми, че щом поредицата ми допада, няма да е зле да потърся и форум, където ще се съберем повече фенове и ще обдъждаме общите си интереси заедно. Такъв обаче тогава нямаше. Е, защо пък тогава да не направя аз един? И така, по онова време обаче подвизавах и форума на издателство Егмонт, та май съвсем незапознат с правилата, си рекламирах форума, който дори не беше съвсем довършен! Тони, явно забелязал мнението ми, ми писа ЛС, че иска да го направя втори администратор и да помогне със популяризирането на форума. Съобщението ми се стори много искрено и честно, та казах си, защо не! Няколко дни след това, след усърдна работа и от двете страни, форумът ни беше довършен и готов за първите си потребители. Не помня как сме го разпространявали, но по едно време адресът му се появи и върху микроболъг на Егмонт, откъдето някои от вас са го видяли. И ето ни сега, след една година, все още заедно и подкрепяйки се! През този период нито за секунда не съм съжалявал за това, което направих тогава, просто защото форуми с такива потребители за изключителна рядкост. Искам да изкажа огромната си благодарност към всички вас, честита една година!
Последната промяна е направена от Бродерик Уизард на Сря 28 Апр 2010, 19:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 28 Апр 2010, 19:56 | |
| | |
|
| |
ibob98 ТОП агент
Мнения : 258 Регистриран на : 25.06.2009 Години : 26 Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Чет 29 Апр 2010, 16:33 | |
| С малко забвяне, но ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Нед 02 Май 2010, 09:39 | |
| Никога не е късно да си кажем: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Странно ми е - цяла година живея с една поредица, с една история... Аз разбрах за "39 ключа" от бюлетина на Егмонт за новите му издания, който получавам на мейла си. /Между другото сега в сайта им има възможност за всеки да се абонира./ Силно се заинтригувах - "Първият мултимедиен проект в света..." - и си обещах да си купя книгата. Беше март 2009 година, имах доста работа и забравих за "39 ключа". Но по-късно получих покана за представянето на поредицата на Пролетния панаир на книгата. И...отидох. Така попаднах на съвсем ново преживяване в света на книгите и на другари, които обикнах! Но за тях ще пиша по-късно, на празника на форума ни. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И да се надяваме, че на 30 ноември тук, в нашия форум, ще честитим на победителя в Играта с награди!!! /А това всъщност изразява надеждата ми, че ще имаме цялата си поредица! / | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! Сря 12 Май 2010, 22:41 | |
| Темата отива в кошчето! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 39 КЛЮЧА - 1 година в България! | |
| |
|