Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Нед 19 Юли 2009, 15:43 | |
| Функцията вече няма да е достъпна във форума, а във форумното списание, т.е. пак ще си получавате безплатни карти! Затова нека първо обявя победителите! March и Ibob98! Честито! Нека и двамата напишат в темата кои карти им трябват (с March вече сме се споразумели)! | |
|
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Пон 20 Юли 2009, 16:07 | |
| Наградите вече са пратени! Моля никой да не изтрива раздела, аз ще го напраяв до края на седмицата! Искам да благодаря на двамата участници - ibob98 и March! Те не спечелиха само заради това, че няма други, а и защото съчиненията им бяха наистина хубави! СЪЧИНЕНИЕТО НА IBOB98 Аз съм Густав, живея в Сан Диего.Баща ми беше братовчед на Грейс.Разбрах, че Грейс е починала.С нея не бяхме много близки, но новината ме натъжи. Денят на погребението бе труден за някои от нас, роднините на Грейс.Станах свидетел на свадата между Дан Кахил и семейство Холт, бе грозно. Когато отворихме пликовете с поканите настана суматоха. Бяхме 42-ма души в голямата зала. Г-н Макинтайър е странна птица, щом видяхме чековете някои напуснаха залата с парите, но други останахме. Макинтайър ни обясни за 39-те ключа някои от нас бяха слисани, най-изненадани бяха Ейми и Дан Кахил. Аз разбира се приех предизвикателството. По-късно, на път към Париж, разбрах че имението на Грейс е изгоряло. Докато се ровех из библиотеката в Париж се досетих, че Бен Франклин е скрил ключа към загадката в парижките катакомби. Проследих Ейми и Дан, докато Иън и Натали Кабра бяха в безсъзнание. Едвам се измъкнах от там. След това си помислих, като бях малък баща ми разказваше на мен и на брат ми, за анаграмите. Седнах в едно кафене, написах RESOLUTION на една салфетка и в главата ми буквите сами се разместиха- Iron Solute - разтворимо желязо. Заедно с желязото в главата ми изникнаха и гръмоотводите, изобретени от Франклин. И отново спомен веднъж като дете, когато бях на 5 години(1985) бях на гости на Грейс, тя ми разказа за църквата „Свети Петър”. След час бях в църквата, семейство Холт бяха достатъчно глупави да ми разкажат какво се е случило. Отидох в гроба и видях нещо на камъка- ноти! Бях удивен. Разбира се Франклин и Моцарт са подържали връзка, казах си аз. Заминавам за Виена.Той е направил едно хубаво резюме, обхванал е най-важните подробности, получило се е страхотно! СЪЧИНЕНИЕТО НА MARCH Цялото ми приключение започна ето така.Тъкмо пристигнах в имението на починалата Грейс Кахил и излетях във въздуха увиснал с главата надолу.Огледах в какво положение съм и видях ,че вися на едно дърво ,а отдолу си хихикаха Иън и Натали Кабра най-големите ми врагове.Всяка година щом идвах на гости те не преставаха да се заяждат с мен.От дървото видях още много хора повечето не ги познавах,но познах чичо Алистър,тризнаците Тед,Нед и Шиниъд,Ирина Спаска (не обичах да се приближавам много до нея и тя като Иън и Натали правеше номера дори по лоши,но все пак тя е шпионка и трябва да се очаква такива неща от нея),Дан и Ейми (единствените които не ми правеха номера) и известният Джона Уизард. Зарадвах се ,че семейство Холт ги няма.След като огледах от високо реших да сляза.Извадих джобното си ножче и срязах въжето около крака ми държеейки се за един клон. След това започнах да слизам лека полека от дървото (добре че не беше дебело) и на удобна позиция скочих встрани.Тъкмо в този момент дървото се разтресе.Явно не е трябвало да се радвам че Холт ги няма (но поне се зарадвах че скочих встрани) реших да побързам да отида далеч от тълпата и точно в този момент видях че от гората някакъв мъж в черно следи тълпата с бинокъл.Реших да видя какво е намислил и започнах от дърво на дърво да се промъквам към него.Тъкмо щях да отида при него той ме забеляза и започна да бяга ,но аз видях с крайчеца на окото си че той изпуска нещо.Отидох и видях ,че това е някакъв тест.Реших да го попълня и щом приключих проверих отговорите.Отговорът беше ,,Лусиан”.Зачудих се какво значи това ,но нямах време да мисля защото някъкъв глас съобщи че погребението започва.Когато хвърлях пръста видях че почти всички са усмихнати.След това някакъв мъж каза: -Дами и господа радвам се че всички дойдохте.Аз съм господин Макинтайър и ще изпълня завещанието на госпожа Кахил. Ако погледнете програмите си някой от вас ще намерят покана. Чуха се много недоволни викове.Аз разлистих и намерих златно-сребърна покана която гласеше: Ти си единствения който може да бъде ,а може и да не бъде. Мисли спокойно и ще успееш! -Един от вас-продължи адвокатът-ще намери златно-сребърна покана той ще трябва да дойде с мен а останалите с покана да отидат в голямата зала. Докато вървяхме той ми каза ,че трябва да отговоря на един въпрос и ако успея ще отида на завещанието ,ако не ще остана затворен до края на живота си. Влязох в стаята и пред мен видях една врата с някакво устройсво на което пишеше: От кой си ти? а)Екатерина б)Томас в)Лусиан г)Джанъс Аз се замислих.Тогава си спомних листа с теста и избрах ,,Лусиан”.В този момент вратата се отвори и пред мен изникнаха стълби. Бързо се качих и се озовах в голямата зала.Мъжът пусна прожекционен екран и там на видео запис Грейс разказа че рода Кахил е много важен и че имаме някакво голямо предизвикателсто в което трябва да се търсят ключове.В стаята прокънтяха ядосани викове като всяка втора дума беше ,,пари”.Тогава се намеси мъжът. -Добре чухте госпожа Кахил за предизвикателството,но също така трябва да знаете че ако не приемете предизвикателството ще получите един милион долара. На всеки под стола му има плик.Това е банковият чек.Ако не приемете главоблъсканицата може да го осребрите.Но ако приемете ще ви бъде даден първия от общо 39 ключа и ако ги намерите ще станете най-влиятелните хора на планетата.И така оставям ви да помислите имате 5 мин. Аз се зачудих.Един милион долара бяха много пари но още от малък мечтаех да направя някакво голямо приключение... -Край!Времето изтече. Аз видях, че почти 30 човека си взеха парите ,а седем отбора приeха предизвикателсвото.Бях повече за парите но изведнъж някакъв вътрешен глас ми каза ,,Ти ще успееш!”.Тогава отидох с чека взех запалката и го изгорих .С това животът ми се промени напълно.Макар че не включва цялата книга, неговото съчинение е написано по уникален начин и две от главите са предадени изключително майсторски и с интересни допълнителни неща, които той е решил да вмъкне. До нови срещи във форумското списание с интересни награди! | |
|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Чет 23 Юли 2009, 14:58 | |
| | |
|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Чет 23 Юли 2009, 15:03 | |
| Тончо, много искам карта №60. Зная, че е супер рядка / вече имам 5 пакета и все я няма/, зная, че е карта- ключ, дори зная и ключа от приятел. Но искам да я имам в колекцията си. Би ли помислил за задача, с която да се състезаваме за тази карта. Само да си призная - имам много да уча за компютрите и ако задачата е от тази област ... няма да съм конкуретноспособна. | |
|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Чет 23 Юли 2009, 15:34 | |
| | |
|
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Чет 23 Юли 2009, 16:26 | |
| - March написа:
- Той я няма.
Преди няколко седмици я имах, но я дадох на братовчед си. П.П. Мария, можеш да я вземеш от сайта срещу три репликатора. | |
|
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! Сря 29 Юли 2009, 18:13 | |
| Вече можете да намерите тази тема единствено и само в кошчето! До нови срещи със същата игра в конкурсите на списание 39 КЛЮЧА! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Безплатни карти от първия пакет!!! | |
| |
|