Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: ВАШИТЕ ТРИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ Съб 10 Апр 2010, 17:52 | |
| Искам да ви опозная още по-добре. Напишете вашите три най-съкровени, най-силни желания! Ако искате - в кардинален план, ако искате за настоящата минута! Нека само се разберем да не пишем - "Да няма война.", "Да няма природни бедствия.", "Да бъда здрав." Всичко това е най-важното, но то засяга всички хора. А аз искам да разбера кое е уникалното, важното лично за всеки един поотделно! | |
|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ТРИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ Чет 13 Май 2010, 23:13 | |
| Хора, нямате ли съкровени желания? Или са толкова съкровени, че не са за споделяне? Е, аз ще напиша за какво мечтая! 1. Професия, която: - ще ми осигури място в обществото - ще ми доставя удоволствие - ще ме направи финансово независима от родители, прител/съпруг и държава 2. Приятели - верни, с които да споделям добро и лошо, с които да израстваме като хора и да сме сигурни един в друг във всяка ситуация 3. Любим - един, за цял живот. Простичко, нали? | |
|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ТРИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ Чет 13 Май 2010, 23:19 | |
| -Да работя в издателска агенция като автор и да имам над 30 издадени книги! -Да си намеря приятелка. -Да събера всички 39 ключа! | |
|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ТРИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ Чет 13 Май 2010, 23:46 | |
| -Да се занимавам с изкуство, по специално мода или нещо с рисуване. -Да имам верни приятели и съпруг(за в бъдеще). -Да уча в чужбина. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ВАШИТЕ ТРИ НАЙ-СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ | |
| |
|