39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд | |
|
+15ibob98 Avery didka_2704 Lucifer's Fall™ dsims Blu€ Magic nikol4o Ton4o Grizzly Evelincho Martinch Arya Dröttningu Salem Saberhagen wolf 351 Badugly 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:09 | |
| Лека на всички и от мен! А Свилена от къде си взе изведнъж | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:11 | |
| Вярно бе, какъв съм заплес. Мама утре има имен ден, тате се казва Венцислав, така че не знам той дали би трябвало да празнува утре, но той не си празнува и без това, пък и на мен не ми се вярва утре да има имен ден. | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:12 | |
| Свилена се "взе", ама аз се оттеглям! Лека нощ на всички! До утре! Едит: Справка за името на баща ти, Ники! Венцислав Венцислав има имен ден на 27 декември. На тази дата християнството чества деня на Св. първомъченик и архидякон Стефан, като празникът е известен като Стефановден. Името има гръцки произход и е буквален превод на гръцкото Стефан.
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 27 Мар 2010, 23:20; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| | | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:20 | |
| Еее и аз трябва да направя подарък за мама, и аз забравих за Цветница | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:24 | |
| До преди полови час си седяхме на свещи и без ток. Беше супер! Любо,защо се чудиш от къде съм се взела? | |
| | | Avery
Мнения : 31 Регистриран на : 05.03.2010 Години : 27 Местоположение : София Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:33 | |
| Олеее,като стана дума за Цветница.. И мама има имен ден и идея си нямам какво да и подаря.. :S | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Съб 27 Мар 2010, 23:47 | |
| През времето в което трябваше всички наоколо да си изключат тока и осветлението,аз излязох да огледам и се възмутих страшно,като открих,че почти никой не го е направил... Вярно,това е проява на добра воля и самосъзнание,но това става още по-жалко! Съгласна съм и с Дани и с Надето,относно нещата коитост казали! Ники,благодаря за великолепната почерпка!!! И не се притеснявай за личното. А сега лека нощ и много приятни сънища на всички!!! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| | | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 10:30 | |
| ЧЕСТИТ ПРОЛЕТЕН ПРАЗНИК! Да са ви живи и здрави всички цветя-роднини! При мен е пълно! Хубав празник! Ние след малко ще тръгваме за църква, жалко само, че вчера беше такъв хубав ден, а днес вали, но ще го преживеем! Лелее тези два дни, през които ме нямаше колко неща станахаа! Но преди да ви кажа първо - Марти, много ми харесва новият ти профил! Много се зарадвах сега, като четох страниците, че всички вие имате отношение към ставащото с приодата! Съгласен съм с вас! И ние се включихме в инициативата за Деня на Земята! Още миналата година, когато за първи път го обявиха у насм надух главите на мама и тате! Но наистина съм малко разочарован от това наше мислене! Почти никой не си беше изгасил дори лампите в близките блокове! Сегаа, в петък станах в 5 часа, за да си продължа преговора по география и за това след училище бях малко изморен и не съм влизал тук! Легнах да спя! А вчера ходих на няколко места - първо до село, където най-сетне видях щъркели! И си свалих и последната мартеничка и я закачих на една напъпила джанка! После бях при дядо, където вече джанките бяха цъфнали! Целите бели! За съжаление, обаче сега през нощта ми беше доста лошо, но всичко вече е наред! А, сетих се да ви кажа относно българите - ами вчера минахме през Люлин за село, защото мостът на Бакърена фабрика (този за към Надежда) е затворен и заобиколихме през околовръстното - ами да ви кажа дъгата между Люлин и Обеля беше ужасна! Полето беше цялото с боклуци - отвратително! И да ви кажа тук не ни е виновен нито Борисов, нито Станишев, нито който и да е било освен нас самите! Докато ние не се променим и не си кажем, че за да се оправим трябва и ние да участваме, да си променим мисленето нищо няма да се получи! Не може все да чакаме някой да ни оправи кашите! Имам и още няколко неща да ви казвам около 39 ключа, но по-късно малко! Е, весел празниик! | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 11:06 | |
| | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 11:35 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- До преди полови час си седяхме на свещи и без ток.
Беше супер! Любо,защо се чудиш от къде съм се взела? Ами Свилена просто те нямаше по едно време, и изведнъж се появи затова. Честит пролетен празник на всички. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 11:59 | |
| За първи път чувам израза "Честит пролетен празник". Не ми звучи добре. Направо ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! | |
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 12:07 | |
| ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА НА ВСИЧКИ!!!! А знаете ли какво се е случило през този ден и защо го празнуваме? Ето малко информация. На този ден християнската църква празнува влизането на Иисус Христос в Йерусалим в дните преди еврейската Пасха. Според евангелистите Христос пристига в града, яздейки магаре, а вярващите го посрещат, като разстилат пред него дрехите си и маслинови клонки.
След като възкресил престоялия четири дни в гроба Лазар, брат на сестрите Марта и Мария, Исус Христос тръгнал за Йерусалим.
Когато наближил града с придружаващите го ученици и стигнали до Витфагия, той пратил двама от тях да отидат в селото и да му доведат вързаната в началото на селото ослица и с нея после, а ако някой ги попита защо правят това, да кажат, че е потребно на Господ.
Като разбрали, че ослицата е за Христос, никой не им попречил. Той я възседнал и така влязъл тържествено в Йерусалим. Вестта за възкресението на Лазар вече го изпреварила и хиляден народ тръгнал към Витания, за да го посрещне.
Народът, виждайки в Исус Христос Спасителя, възторжено размахвал палмови клонки и хвърлял цветя пред нозете му. Всички пеели: „Осанна! Благословен Идещият в име Господне, Царят Израилев“.
Фарисеите пък наредили на Христос да забрани на народа да ликува, на което Той отвърнал: „Казвам ви, че, ако тия млъкнат, камъните ще завикат“.
Шествието продължило и от височината на Елеонското възвишение до Храма. Христос изгонил оттам събралите се в двора му селяни и купувачи на разни стоки и извършил множество изцерения на болни и недъгави хора.
На този ден в църквата се отслужва молитва и се благославят върбови клонки. Те се раздават на вярващите и всеки ги отнася до дома си за здраве. Окичват с върбови клонки портите и се сплита венче от осветената в църквата върба. Върбовите клонки символизират палмовите — с които е бил посрещнат в Йерусалим Иисус Христос.
В този ден, който е през периода на постите, се разрешава риба.
Имен ден празнуват всички, които носят имена, произлизащи от названия на растения:
Биляна , Беляна Божура Виолета, Върба, Върбан, Върбинка, Венета Гергин(а), Гроздан(к)а Далия, Дафина, Делия, Делян(а), Дилян(а),Димитър-другото име на Богородичката е Димитровче, Динка, Детелин(а) Елица-Идва от Ела Евелина - в превод от френски означава горски орех Жасмин(а) Здравка, Здравко, Зюмбюл(ка) Ива (име) Иглика Калина (име), Калин, Камелия, Карамфил(к)а, Китка, Камелия, Кестен Латинка, Лили, Лила, Лилия, Лиляна, Люляна, Лора, Люлина Маргарита, Магнолия, Малина Нева, Невен(а),Незабравка Петуния , Пламен, Паулина Ралица, Роза, Розалина, Роксана Росен Росица Смилян(а), Сияна Теменуга, Теменужка, Трендафил(ка) Фидан(ка),Ангел(ина) Цвета, Цветан(а), Цветанка, Цветелин(а), Цветомир(а), Цветослав(а), Цвятко, Цветин(а) Череша Явор(а), Ягода, Ясен(а), ЯсминаЧестито на всички именници!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 28 Мар 2010, 12:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 12:08 | |
| ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА И ОТ МЕН! Честито и на всички цветя - именници! Днес всъщност и дърветата имат имен ден - Калина, Връбка, Ива и пр. И брат ми Ясен също е именник! /Освен това празнува и цялата седмица на гората! / Да са ни живи и здрави всички! Сверихте ли си часовниците? Едит: Браво за поста, Свилена. Няма да променям моя. | |
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 12:20 | |
| Ние си сверихме часовниците още от вчера,преди да легнем. Винаги на Цветница,като наш обичай се е превърнала покупката на майка ми за цвете. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 14:04 | |
| Здрасти! Ние днес бяхме до черквата, после бяхме до Мола, където си взех пакет с карти (нищо ново) иии "Кодовете: Как да кодираме и декодираме" от поредицата "Жестоката математика". Досега гледах "Школа за герои". Филмът е много интересен. Честит имен ден на всички именници, най-вече на Митко! | |
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 18:47 | |
| Аз отивам да гледам "Звезден прах" по нова телевизия! Не,че не съм го гледала,но все пак няма да го порпусна! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 19:07 | |
| Извинете , ама как така Митко има имен ден? Той е Димитър и празнува на Димитровден, не помните ли? Не че не е ярко цвете в букета на форума, но все пак?! Ей, Ники , радвам се, че си си купил "Кодовете"! Значи вече няма да пиша обяснението, което все забравям в темата за келтския празник. Сигурно вече си видял стр. 129. | |
| | | Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 19:32 | |
| Ааааааа, имате предвид, че може да е кръстен на цветето - димитровче? ОК. Ами, хммммм - Честито, Мите. Сега ще ти намеря букет! | |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 19:41 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 19:51 | |
| Дани, в сайта на Министерството на образованието няма ли някакво инфо за миналата година? | |
| | | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Нед 28 Мар 2010, 20:02 | |
| Здравейте хора! Честита Цветница! Аз празнувах до преди малко - сестра ми имаше имен ден Болен съм от бронхит Но не съм чак толкова зле... А Дани - аз карах изпитите миналата година... До колкото знам тази година имате Ниво 1 и Ниво 2 Ниво 1 е задължително, Ниво 2 - за тези които искат да кандидатстват, нали? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
| | | | Флууд | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|