| Флууд | |
|
+15ibob98 Avery didka_2704 Lucifer's Fall™ dsims Blu€ Magic nikol4o Ton4o Grizzly Evelincho Martinch Arya Dröttningu Salem Saberhagen wolf 351 Badugly 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 22 Мар 2010, 21:07 | |
| Васе,може да вземеш и мен за похищението на книгите,защото ме бива в отключването на врати-имам най различни игли и мога да побъзикам ключалките. Митко на 100 процента си се справил! Аз също обичам да уча навън,но проблемът при мен е,че веднага се отнасям и започвам да си мисля за други неща и в крайна сметка нещо не научавам. Еха,май доста хора имат дебитни карти и сметки. Ще ставаме баровци май. Относно картината с еднорозите-като я видях,веднага ме грабна,защото има една сцена във анимационият филм "Последният еднорог" в която всички еднорози впримчени във водите пред един зловещ дворец приемат формата на гребените на вълните и прииждат на стотици освободени от магията на "господаря" им. Много хубава анимация,макар и стара. Не знам дали сте я чували. А сега лека нощ на всички,приятни сънища и утре безпроблемен ден! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 22 Мар 2010, 21:30 | |
| Айде, от мене да мине.Ще ви взема. Мите, като се отвори спойлера не излиза нищо. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 22 Мар 2010, 21:50 | |
| Точно така, Наде, от ДСК е. Лека нощ на всички и успешен ден! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Пон 22 Мар 2010, 22:33 | |
| А бе сливи, някой знае ли сайт които превежда от английски на бел. Ако някой знае, моля искам линк! | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 11:26 | |
| | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 11:34 | |
| На мен ми трябва горе долу. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 14:59 | |
| Здравейте! Днес правихме ужасно контролно по Английски.. май нищо не направих А господина по БЕЛ не ми хареса анализа.. Таа, днес не е върховен ден.. Стана ми и лошо точно преди контролното, отидох при лекаря след часа и се оказ че имам 38 градуса температура.. Спадна след 2 часа.. Както и да е.. Да слагам ил отговорите на загадката? Никой дори не я позна..... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:05 | |
| Здравейте.Нали споменах вчера пробните външни оценявания и днес подготвяме се за час по музика, и госпожата влиза с пробните по География. Но според мен се справих.Ще ви кажа резултата. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:06 | |
| Здрасти, хора!!! Днес съм казала, че съм Бедъгли и за съученици и приятели!!! Аман!!! Сутринта едва станах след 5 часа сън. Обявявам почивка - не съм на линия за учене за никого, няма да ходя на тренировка, ще се разхождам, ще си почивам с вас и ще уча по-късно сама за себе си! Точка!!! Обичам думата "перкулясах". Ама наистина перкулясах! По този повод може да ме поздравите с първата ми 4-ка като ученичка - 4,48 на блиц-тест по немски език за употребата на Плусквам-Перфект. Хич не ме устройва, че най-високата оценка в класа е 4,72!!! Е, няма да ми я пишат в бележника, защото оценките от три блиц-теста правят една, а аз имам повече от 5,50 на другите два блица. Но все тая - показателно е, че съм изморена! Отделно дето никой в класа не схваща съвсем добре това време! Та, така - сега ще си допразнувам празника на Томасите! И ще си напиша онова, което с толкова старание и кеф им подготвих! Едит: Браво, Васе ! Съжалявам, Ники ! Ще отмине и този ден! Ще доживеем до Пролетната ваканция! Слагай отговора на загадката със съкращенията - аз въобще не я схванах! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:13 | |
| Мерси, Наде.Жалко за оценката ти.Ако имаш 2 6-ци макар не пълни, ще имаш 5.33.Все пак е само една 5-ца. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:23 | |
| Мило е, че ме успокояваш, Васе ! Обаче факт е, че съм на границата на силите си. И най-много ме изтощават претенциите на приятелите ми - тоест съвсем субективни неща! Имам нужда да се наспя и искам да съм в парка и да слушам птиците и нищо да не правя! Още малко... Аааа, току-що пратих на Митко моя вариант на решение на задачата му с квадратите. Много ме измъчи!!! Реших я по най-ученическия метод - лист, молив и линия! И две подсказки!!! Прекрасна задача!!! И не съм поглеждала спойлерите, ако щете вярвайте! Васе , Ники , а вие решихте ли тези квадрати? И като гледам - празникът ви продължава, а? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:27 | |
| Хммм, не! Не се и пробвах.. Госпожата ме готви за втори кръг по математика и ми е малко натоварено... Ама както казва надя, още малко, още малко! Като ми остане време ще ги погледна! Видях, някакъв шах е сложил... май ще броим квадрати а? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:28 | |
| Няма проблем, Наде. Амии, аз не съм се пробвал да я реша, още като я видях не хванах мисълта.Аз вече погледнах спойлерите, никога не бих се сетил по този начин да го направя. Ооо, дано да не свършва.Много ми е приятно. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:37 | |
| Ники , поправих си поста! Досега нямахме ток!
Последната промяна е направена от Badugly на Вто 23 Мар 2010, 18:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 15:40 | |
| Наде, то било, че имаме 2 стотинки.Не 2 вида, а само 2 стотинки, но не мога да разбера с ресто или без. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 17:04 | |
| Здравейте! Свилена на Югио съм почти в края на 2ри сезон на 90 епизод. Ама хич не е честно така! Как може да ти пише 5ца! Много ме е яд на такива учители - вместо да поощрят усилията на учениците, те им смъкват оценката! Не мога да разбера - в днешно време в училище никой не ни гледа усилията и труда! Сега знанието си е знание и то е най-важно, ама не става например на две работи по бел да се пишат еднакви оценки при положение, че единия ученик се е гърчил дни за да си подбере нужния материал, да го използва в текста си и да предаде на време, а другия за половин час си е намерил готова тема и хоп! копчето "Принт" и готово! Хора имаме нова карта 436! Кодове??? И аз нямам търпение за книга 7, ама сравнително бързо мина времето! В началото на февруари беше агония, ама сега остава само още малко! Може ли да се включа в обира на няколко бройки от книга 7 предварително? Като "Екат в лабораторията" мога да предложа много по-изкусни методи за взлом... Все пак във всичко трябва да се вложи изкуство и изобретателност... Ей би било чудесно! (малко фантазията ми заработи) да се обединим всичките 4 клана и да нанесем тежък удар върху Мадригалите от Егмонт - Надя и Васко (става въпрос за модераторите ) Ще разгромим охраната на сейфа, където се държат бройките на книга 7 кой с каквото разполага! С бои и четки, с чукове и топки, със стрелички от дартс, с колбички и епруветки.... И за босовете ще включим тежката артилерия! Каква е тя: Екатс подлсушваме с най-новите си изобретения и съставяме план за взлома, Джанъс ще баламосат охраната на сейфа, като започнат да им преподават история на изкуството, попеят им и започнат да им правят портрети. През това време Лусиан ще проникнат, а ако нещо се обърка са готови с най-хубавите и сочни отрови познати досега на света! И всичко това е, за да осигурят път на Томас, които ще нанесат директен удар на Мадригалите и сейфа, като ги понатупат и поразкъртят! Е кажете ми - ако се обединим всички кланове няма ли да сме непобедими! Ей, забравих да ви се похваля! Всеки петък до края на май ще идва една чужденка по английски език, която ще ни преподава за Европейския Съюз! Нашата е латвийка, казва се Ина и е много красива, ама за съжаление, в петък имаше един "мъжкар" от нашия клас, който не го интересуваше какво говори, ами само се интересуваше от тялото и иии не искам да си представям какво е било в съзнанието му! Само колко пъти и метна нещо за да се наведе, ама момичето клякаше! Та да се върна на темата - ще е много хубаво, защото ще сме само с нея и задължително трябва да говорим на английски - така ще превъзмогнем притеснението си с говоренето! Изобщо много интересни неща ще правим, а и накрая ще знаем много неща за ЕС - структури, управление, институции, права и задължения, еврозона и т.н. Аз по принцип много се притеснявам да говоря, ама си поставих свой личен рекорд, като я заговорих в междучасието! Говорихме си за замърсяването на природата, за Латвия... Учила е в Испания и знае испански, а причината да е тук е това, че е кандидатствала по някакъв проект на ЕС ERASMUS. Оплакваше се как в Хенри Форд 12 клас самоя гледали и нищо не вдявали, ама не ги и интересувало това. Ии така! май е време да спра! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 17:27 | |
| Страхотна стратегия, Еви."Съединението прави силата"!!! Преди в нашето училище имаше 1 португалец (племенникът на Кристияно Роналдо) , 3ма французина и 1 испанец.Колебаеха се между нашия и "в" клас да настанят португалецът и избраха тях, | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| |
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 17:34 | |
| Оуу, аз не го понесъх.Видяхте ли първата "силиконова кукла", която показваше голите си снимки на дъщеря си?Незнам, просто нямам думи. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 17:39 | |
| Неее просто е ужасно! Нямам думи! На какво ще го възпита това малко момиченцее - една бъдеща кифла! Ама то, кое ли семейство от влезлите е нормлано?! Само онези възрастните хора и последното семейство с кучетата! Което не знам защо ама ми припомни за Томас - онази картата с кучето Арнолд! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 17:41 | |
| Аз на възрастните заспах на леглото на кака ми. Последната двойка ще я видя в Вбокс. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 18:38 | |
| Хей, приятели, имаме вече 100 регистрирани потребители!!! Made of Rain, Damon 5, виждала съм ви във форума на Пърси! Добре дошли при нас! Не знаех, че сте фенове на "39 ключа"! Ники , видя ли по-горния ми пост? Поправих го! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 18:43 | |
| Добре дошли на новите ни потребители.Напишете в темата от кой клан сте. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 23 Мар 2010, 18:46 | |
| Здравейте и от мен! Приятен престой! Хораа, аз ще ставам, че имам малко работа! Пожелавам ви лека вечер и успешен ден утре! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|