| Флууд | |
|
+15ibob98 Avery didka_2704 Lucifer's Fall™ dsims Blu€ Magic nikol4o Ton4o Grizzly Evelincho Martinch Arya Dröttningu Salem Saberhagen wolf 351 Badugly 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 19:40 | |
| Не знам за вас, обаче на мен ми зарежда ааадси бавноооооооооооооооооооооооооооооооооооо..... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 19:49 | |
| Във Владиславово през 5 минути пресвятка тока и ми се спира компютъра на 1 от 3 пресвяткания. Времето е ужасно.Прозорците са заледени.До сега нямах и телевизия.Ужасно е. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 20:08 | |
| Олее, изглежда наистина гадно... Здравейте от мен! Честит празник на всички дами във форума и най-вече на Надето, Свилена и Дидка. Приемете скромния ми подарък - | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 20:18 | |
| Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 20:19 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 20:29 | |
| Много мило от ваша страна,господа! Благодаря за поздравленията от името на всички дами,които в момента не присъстват! Форума постоянно ми забива. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 21:45 | |
| Честит Осми Март, Момичета! Да сте живи, здрави, умни и красиви!Еви, в моята стая беше първата подред и учителите по био влезнаха при нас с 3 варианта. Самите те не знаеха кой е нашия и отвориха един по случаен принцип и на останалите стаи раздадоха същите. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 22:48 | |
| Аз си научих задачите,макар,че изваждането пред корен и досега след толкова години ме мъчи.... Сега ще се помоткам наоколо и искам oще от сега да ви пожелая лека нощ и приятни сънища на всички ! А утре приятен и успешен ден!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 08 Мар 2010, 22:57; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 22:54 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Мар 2010, 23:01 | |
| Лека нощ и от мен. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 07:40 | |
| Добро утро! Днес във Варна валиии и валиии Учебните занятия не са отменени, ама аз няма да ходя на училище - голяям студ Наде - да, това е гледката от моя прозорец... Харесва ли ти | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 08:04 | |
| Здрасти.И аз се отказах да ходя на училище.То е зад нас, ама се пробвах и замръзнах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 09:23 | |
| Аз не знам дали да ходя, но така или иначе имаме карнавал в училището (по-рано бях писал за това) и часовете са ни намалени. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 09:32 | |
| Здравейте! Налага се да ходя в този студ,защото имаме много контролно...и на всичкито отгоре огромната ми папка ще стане на нищо! Чао и до скоро! Надявам се да не измръзна! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 13:32 | |
| Здравейте, приятели!!! Благодаря на всички момчета за поздравите! Всъщност 8-ми март е ден на ЖЕНАТА или ако искате - на женското начало в живота! /Нали тук сме се събрали фентъзи почитатели, магьосници и философи! / В този смисъл всички момичета и жени по света празнуват! През 2000 година за Световен ден на Майката е обявен 25 март - Благовещение по християнския календар. Именно защото е свързан с християнската религия /мюсюлманите са били засегнати/ и от всеобщочовешка простотития празникът не придобива световна популярност!!!!! И това е едно от нещата, които не мога да разбера в човешката природа - всеки е роден от майка, независимо от раса и релегия. Как може мъжете да си мерите инатите /или да кажем - политическото влияние/ дори и за това кой ден да е празник на Майката? Мен ме възпитават, че човешката еволюция би била невъзможна без да има семейство от мъж и жена. По много причини. Ако искате, ще си говорим за това. В САЩ празнуват Ден на бащата, ако не се лъжа - втората неделя на юни. В къщи - на 21 ноември - Денят на Християнското семейство - баща ми получава специална почит и подаръци като глава на семейството! Майка ми ме учи, че само силният и със самочувствие човек може да оцени другия и да признае неговите качества и успехи! Сега нещо делнично: В петък в нашето училище спрели парното без въобще да знаят прогнозата!!! Такъв студ е в класните стаи - за два дена всичко е изстинало, а не могат пак да включат парното, незнайно защо! Та ние днес учихме с намалени часове, вероятно и утре ще бъде така! Супер! Само преподават, а не изпитват! Ники, нещо си объркал темите! В "Искай картина" си сложил десктопа си! А а аз исках картина от прозореца на следващия! Но я видях, де. Във флууда. Амииии, как да ти кажа дали ми харесва?! И аз, братко, живея в панелен блок и искам да виждам друго през прозореца си.... Днес ще си снимам гледката от стаята и ще ви я покажа! Васе, благодаря за музикалния поздрав! Дори и той е издържан в твоя стил! А Владиславово е квартал на Варна, в който живееш ли? Как беше вечерята от кюфтета и салата? Нещо вегетариянско можеш ли да ми сготвиш, защото май ще ви идвам на гости във Варна? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 13:41 | |
| Аххх наде - възприех го, че искаш да видиш десктопа- незнайно защо хД Ей сега ще я сменя! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 13:53 | |
| - Цитат :
- Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже", за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа" - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория Етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата". Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви". „Божичко!" - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи". - Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил:„Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични". На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:„Вие сте посетителка № 11 241 292, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин! Ах, ах, Любчо, чудесен поздрав за 8-ми март! Всъщност смятам, че в живота човек получава това, което заслужава и това, което е готов да даде!!! Затова аз ще имам красив, умен мъж, който има образование и работа, която обича, при това работата му носи удовлетворение и пари и още - обажава ме, иска две деца, които също ще обожава и е най-щастлив, когато сме заедно!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 14:16 | |
| Върнах се! Направих си контролните и ни разпуснаха. Интернета ми прави проблеми с форума. Надя интерасна информация си ни предоставила. Аз отивам да си пусна топлото и да почета малко. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 15:25 | |
| Да продължа... Еви, браво за олимпиадата!!! Много ми хареса новият ти подпис! Не тъгувай, зимата свършва. Това е само за "довиждане, не ме забравяйте"! Виж сега, в 15 часа, колко е слънчево в София!!! Тони, да разкажеш за Карнавала! Каква беше твоята маска? Иииии ....имаме 3 седмици до ваканцията!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 15:28 | |
| Аз не разбрах-от кой до кой април е ваканцията,че учителите не ни казват... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 15:40 | |
| И на нас не са ни казали точно, но 4 април е Великден! Най-много да учим до 2-ри април, петък, а след това вероятно на 12 април, понеделник, ще бъдем на училище и за късмет ще си получим книга №7 от поредицата. Знаете ли какво се улових днес на обяд? Гледам прогнозата за времето и разбира се, погледът ми първо е към София. А след това веднага проверих как са Варна, Стара Загора и Кърджали! Хубаво е, че зад името на един град вече се крият имената/лицата на приятели!!! Админи, извинете за големия размер на картината в подписа ми, но това жълто просто блести!!! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 17:09 | |
| Наде, на мен много не ми харесаха кюфтета, ама наще казват, че са добре.Разбира се, че мога да направя нещо вегитариансоко.Дам, аз живея във ЖК"Владислав Варненчик". Свилена, на нас ни казаха, че сме във ваканция от 1ви до 10ти включително. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 20:13 | |
| Мерси за информацията,Васе! Стана ми лошо от рисуване... В момента се мъча на една от трите много големи рисунки с които ще участвам в един конкурс за ученическа рисунка,състоящ се от два етапа и ако мина първия етап,като изпратя трите рисунки в София и ако ги одобрят ще трябва за втория етап да рисувам глава от натура в София. За това ще положа много усилия за да се класирам конкурса. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Вто 09 Мар 2010, 22:05 | |
| Здравейте! Към 21 часа се върнах от Карнавала и ще разказвам, но може би утре вечер, понеже сега се чувствам изморен. Между другото, гледайте късните новини по БНТ (Канал 1) от 22:30, възможно е да ни дадат. Аз се маскирах като луд учен и бях супер смешен. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|