| Флууд | |
|
+15ibob98 Avery didka_2704 Lucifer's Fall™ dsims Blu€ Magic nikol4o Ton4o Grizzly Evelincho Martinch Arya Dröttningu Salem Saberhagen wolf 351 Badugly 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 22:42 | |
| В крайна сметка направо си "научих"... Много съм нервна и не мога да се съсредоточа върху уроците. Много ни липсваше и на нас,Наде! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 22:46 | |
| Тъй, значи на всички с изпитвания, контролни и олимпиади - успех!!!! Много ми стана драго, че някои от вас са подкрепили предложението ми за подновени подписи, поздрави и пр. по случай Баба Марта и пролетта!!! Видяхте ли, че е много красиво и празнично "вкъщи"? И ви благодаря!!!! И сега нещо за "Властелина..." и "Наследството". Както може би си спомняте, аз съм от лудите фенове на Толкин. За съжаление едва успях да преполвя "Ерагон" по обективни причини. Но мога да ви направя не един паралел между идеите в тези книги. Без да подценявам Паолини, но той е заимствал и доразвивал много или е взимал направо наготово от Толкин. Нищо лошо. Просто смятам, че и самият Паолини познава и признава Толкин!!! И разбира се, ще дочета "Ерагон", както и всичките други книги от поредицата, Аря! Още нещо, Мите, човек трябва да узрее за определена идея! Когато си бил малък, едва ли си можел да оцениш "Властелина..." Истински значимите книги се разкриват постепенно и ни представят многопластови визии. Трябва да достигнеш нивото на едната, за да прозреш следващата!!! Такива книги препрочиташ, когато си на различна възраст! Не случайно всички тези фентъзи, а и много, много други книги, говорят за израстването на личността! Пък и ти си споменавал, че познаваш Таро - спомни си "Глупакът" и Старшите аркани. Сега ще цитирам и една от най-любимите си Дао - поговорки: "Човек не може да види повече от това, което е." С една дума - не прави толкова бързо обобщения! Защото!!!! "Всяко обобщение е грешно, включително и това!" Кого цитирам, колега ?
Последната промяна е направена от Badugly на Пет 05 Мар 2010, 00:35; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 23:05 | |
| Ооо Наде мара ва. Как мина екскурзията? Свилена не се нерви толкова Чети една част спри научи я , и продължи. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 23:21 | |
| Ооооо, Любчоооооооо! Екскурзията мина супер! Ще разказвам, ама утре. Сега главно чета и се "подписвам" тук-там! А ти за четири дена, докато ме нямаше, какво сътвори в училище и живота?
Последната промяна е направена от Badugly на Чет 04 Мар 2010, 23:24; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 23:22 | |
| Оставям, ви сега, но утре пак ще съм тук. Може би Лека нощ! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 23:33 | |
| Аз след като в крайна сметка не научих нищо и само нервничех,сега стана време да лягам.защото под привидната нервност и енергия съм много изморена и разбита... Лека нощ и успех утре! Едит:Всеки има право на мнение и всеки има различен вкус,но "Първородният" и "Брисингр" са наистина много по-добри в сравнение с "Ерагон". | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Чет 04 Мар 2010, 23:58 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 09:35 | |
| Ех, колеги, разболях се. Стискайте палци да се оправям по-бързо! О, Наде, имаме и други неща с логото на 39 Ключа. Представяш ли си, отиваме на ресторант и сядаме там една купчина деца облечени в рекламни фланелки, раници, носещи си рекламни портмонета, собствени чаша... Не харесвам Толкин, но съм му признателен за създаването и доразвиването на един обещаващ жанр! Не, не съм бил на форумни срещи, но съм гледал стотици снимки от такива. Дори когато само разглеждаш снимките виждаш как група непознати(в реалния живот) се забавляват заедно! Духът на тези събирания е много силен! О, имам приятели от Интернет в реалния живот, но досега са били само съвпадения. Оказа се, че с едно момче от химиците, с което пътуваме заедно до училище, сме се познавали и трудили по един и същи блог. Сега продължаваме освен в училище и до училище да си говорим и вечер прекарваме по няколко часа в скайп! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 13:39 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 18:19 | |
| Историята с моята книга по-надълго!
Писах на едно издателство и ги питах дали мога да напиша книга и те да я издадът при обстоятелствата че съм на 11 години! И те отговориха цитирам "ДА" Урааа!Много се вълнувам но ми трябва съвсем нова тема и съвсем нова книга!!!! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 18:45 | |
| Здрасти, Надеее.Липсваше ни много. И аз леко се разболявам. Контролното по География мина горе - долу добре.А на олимпиядата по Математика, госпожата каза, че имам около 11 точки.Понеделник ще разбера точният резултат. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 18:46 | |
| Стефи, радвам се за теб! Ако искаш да впечатлиш издателството трябва да се постараеш и не бързай, защото веднъж отхвърлят ли те може да нямаш друг шанс с това издателство. И най-важното намери някой любител на книгите. Нека той пръв да прочете книгата ти и да ти даде съвети. Вслушай се в тях и съм сигурен, че ще успееш. Късмет! Надявам се някой ден да си купя книга с името ти на нея! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 18:48 | |
| Честито, Салем.Може първо да пуснеш една глава от книгата тук, да оценим. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:00 | |
| Салем,честито! Пожелавам ти успех в начанието! Митко,скорошно оздравяване! Днес прекарах един от най-хубавите си дни! Отдавна не се бях забавлявала така-бяхме на плажа с приятелките ми и заедно с две познати кучета играехме и бягахме. Беше страхотно! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:04 | |
| Свилена, на кой плаж бяхте? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:10 | |
| Хей, варненци, ако знаете как ви завиждам за морето!!!! А снощи като си седях сама във форума, се появиха 5-ма гости!!! Единият беше /според картата на форума/ в Сан Франциско, а другият - в Канзас Сити в САЩ!!!! Получихте ли си раничките? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:11 | |
| Ами не знам...не им знам имената,но този на който бяхме беше изключително мръсен и навсякъде имаше трески от разцепени дървета и боклуци... Стига се до него,като от входа на морската вървиш само надолу,подминаваш консерваторията и стигаш до едни красиви,но мръсни стълби и от там направо на закътания плаж. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:14 | |
| Аа, това е някоя от буните.Май е след "Хаваите" не се сещам точно. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:15 | |
| Здравейте!Какво става? Честито Салем! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 19:54 | |
| Здравеите пропадняци Честито Салем честито! Кво да става, нищо интересно при мен. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 20:07 | |
| Благодаря ви много! Надявам се да успея! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 20:31 | |
| Днес решихме да си направим снимка с моите приятелки на фона на морета,но тъй като беше много мръсно и ние отидохме по-близо до морето.Застанахме с гръб към морето и една част от нас клекнаха.Седим си спокойно ние и изведнъж фотографката ревва "вода!" и морето за малко да ни изкъпе обувките. Спасихме се с много викове и светкавично оттегляне. Митко,на лов за лош вълк ли си? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 20:42 | |
| Стискам палци Салем | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 21:06 | |
| - Salem написа:
- Историята с моята книга по-надълго!
Писах на едно издателство и ги питах дали мога да напиша книга и те да я издадът при обстоятелствата че съм на 11 години! И те отговориха цитирам "ДА" Урааа!Много се вълнувам но ми трябва съвсем нова тема и съвсем нова книга!!!! Стефи, браво! Надявам се все пак да разбираш, че това е едно много отговорно начинание, за което със сигурност ще ти трябва много време и търпение! Пиши както сърце ти иска, но подбирай думите и изразите си и накрая непременно си редактирай написаното дотук! Успех и ако напишеш нига непременно да ни кажеш след това! Между другото, кое е това издателство? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пет 05 Мар 2010, 21:25 | |
| - Ton4o написа:
- Salem написа:
- Историята с моята книга по-надълго!
Писах на едно издателство и ги питах дали мога да напиша книга и те да я издадът при обстоятелствата че съм на 11 години! И те отговориха цитирам "ДА" Урааа!Много се вълнувам но ми трябва съвсем нова тема и съвсем нова книга!!!! Стефи, браво! Надявам се все пак да разбираш, че това е едно много отговорно начинание, за което със сигурност ще ти трябва много време и търпение! Пиши както сърце ти иска, но подбирай думите и изразите си и накрая непременно си редактирай написаното дотук! Успех и ако напишеш нига непременно да ни кажеш след това!
Между другото, кое е това издателство? Издателство "Монт" прие. Инъче вече съм готов с темата : Египет и заглавието : Изгубения фараон Благодаря още веднъж! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |
| Флууд | |
|