39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Информация и Новини | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Информация и Новини Пет 19 Юни 2009, 14:18 | |
| Искам само да вметна някои неща. След като групата от ученици се оформи, ще бъде определен час, удобен за всички, във който ще се водят занятията. Ако не можете да дойдете ще помоля да ми напишете ЛС, за да ви извиня отсъствието. При три минуси се пише 2, а при 3 плюсове се пише 6. При три неизвинени - забележка, при шест - предупреждение, при десет - гонене от училището. Записването за учебната година става през два месеца. Ако решите да се запишете за по-горен курс, а не сте минали по-долните ще трябва да направите специален изпит. На края на всяка учебна година ще има И.З.П.И.Т - Измислено Занятие По Изпитите Трудни. Няма да е нещо трудно. Ще има игри и най-вече забавление. Очакваме ви! ПП. Новините ще бъдат вписвани тук. ПП2. Ако имате въпроси или проблеми, питайте по ЛС.
Последната промяна е направена от Grizzly на Пет 19 Юни 2009, 14:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| | | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Информация и Новини Нед 28 Юни 2009, 20:37 | |
| Съжалявам за отсъствието ми в петък. Утре нормалният ни час си е от 18:30, а пропуснатия ще вземем на 30.06.09 в 18:30. Значи, казвам последно, за да свършим с тази какафония. :d Пропуснатия час го взимаме във вторник от 18:30. Пиша оценки в понеделник, когато Броукън ще се е прибрал и вече двамата с Тончо ще имат по две оценки (На Тончо това ще му бъде третата, де ), а ibob го изпитвам във вторник за оценка и му пиша втора на домашното. Това е! ПП. Искам да знаете, че може да ни спрат Интернета по-рано и няма да го плащаме веднага, тъй като отиваме на море. Ако нещо се случи и не се появя във вторник, ще пиша към 13.07, когато ще съм се върнал от морето! | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Информация и Новини Нед 13 Сеп 2009, 12:32 | |
| Разделът ще бъде временно заключен. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Информация и Новини Нед 13 Дек 2009, 19:38 | |
| Разделът се отключва и записването започва. Можете да се запишете до края на тази година, а ако се съберете още преди това, започваме, но едва ли ще се получи сега. Максимум хора за една група е осем. Ако се съберат повече души, или ще ги разделя на две групи или останалите желаещи ще чакат втория випуск...Ще видя как ще го направя. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Информация и Новини Пон 14 Дек 2009, 22:03 | |
| Ми ние се събрахме вече осем, така че записването приключва. Ако все още има желаещи, да ми пишат ЛС все пак. Часовете са във вторник и четвъртък 20:00. Ако има проблем с дните или часа, пишете ми ЛС, ще ги коригирам. Първият урок е утре, като в началото уроците ще бъдат същите, като миналия път. Тези, които миналия път са участвали в училището, няма да пишат наново домашните, понеже им ги пазя, но упражненията всички ще пишат. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Информация и Новини | |
| |
| | | | Информация и Новини | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|