| Какво е най-добрата техника за шпионаж? | |
|
+3Badugly The Shadow-Madrigal Мъжът в Черно 7 posters |
Какво е най-добрата техника за шпионаж? | Очила за нощно виждане | | 0% | [ 0 ] | Проследяващо устройство | | 91% | [ 10 ] | Телефон кранове | | 0% | [ 0 ] | Скрити камери | | 9% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 11 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Сря 10 Фев 2010, 10:18 | |
| От сайта!
Какво е най-добрата техника за шпионаж?
Очила за нощно виждане Проследяващо устройство Телефон кранове Скрити камери | |
|
| |
The Shadow-Madrigal
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Сря 10 Фев 2010, 14:08 | |
| Ами гласувах за проследяващо устройство, но Мъжът в Черно и останалите мадригали могат да потвърдят, че има доста доста по-добри техники за проследяване, но неутралните са недостойни да ги притежават... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Сря 10 Фев 2010, 14:34 | |
| Ооооо, тука само Мадригали и неутрални ли гласуват?! Хубаво, аз няма да гласувам, но ще си кажа мнението и без да сте ме питали!!! Проследяващо устройство! | |
|
| |
Черният Рицар
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Сря 10 Фев 2010, 15:09 | |
| Разбира се че за нас мадригалите най - добрата техника за шпионаж е проследяващото устройство. То е незабележимо и малко. | |
|
| |
Фиске Кахил_ ТОП агент
Мнения : 156 Регистриран на : 09.02.2010 Местоположение : в библиотеката на Грейс
| |
| |
soшИете Агент
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Сря 10 Фев 2010, 17:58 | |
| Ъъъ, шпионаж с проследяващо устройство? Сигурно аз съм тъп. Бее, скрита камера е най-добре. Не знам дали знаете, ама имало една японка, дето се крила в шкафа на някакъв си една година и този човек виждал, че от хладилника му изчезвала храна и сложил камера и хванал японката на местопрестъплението...Такъв случай наистина има. Поразровете се, ако желаете... | |
|
| |
Марсианец Агент
Мнения : 70 Регистриран на : 08.02.2010 Местоположение : MaRs
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? Чет 11 Фев 2010, 14:02 | |
| гласувах за проследяващото устройство според мен и най ефикасно от изброените | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво е най-добрата техника за шпионаж? | |
| |
|
| |
| Какво е най-добрата техника за шпионаж? | |
|