| Флууд | |
|
+14Мъжът в Черно dsims pLaYeRmAn nikol4o Martinch Ton4o wolf 351 Evelincho Badugly Blu€ Magic Lucifer's Fall™ Arya Dröttningu Salem Saberhagen Grizzly 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 19:51 | |
| Ох обърках се.... Ще се опитам да вляза в крак. Още един въпрос-от днес ли трябва да си направим акаунтите? | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 19:54 | |
| - Lucifer's Fall™ написа:
- Ами ще сме инкогнито, да. Няма как иначе.
Само мадригали са позволени.
Мъж в черно, няма ограничена зона за мадригалите, защото няма какво да се обсъжда там. Мадригалите имат много ключове (аз нямам (имам само един) ) Имат тайни.Но добре е. Междо другото аз имам един ключ но е такъв един какъвто другите нямат.! (Айде почваме с мистерите от Мадригалите ) | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 19:58 | |
| Май играта "Мадригал" ви затруднява и нямате карта номер ????? (забравих номера) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 19:58 | |
| Аз няма да го направя днес - имам да напиша няколко неща до добре известни ми личности. И утре ще се м а д р и г а л и з и р а м!!! А сега, ако искам да напиша нещо на Ники, той няма да си го прочете, така ли? | |
|
| |
| |
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:00 | |
| Здравейте! Какво става? Виждам че си имаме Мадригал и то не кой ами самият Мъж в Черно Браво! Но той успя да ми окрадне ключовете! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:01 | |
| Мъж в черно, нямаме си карта №432! Да не да искаш да поканиш нови членове в клана си и си ни приготвил Лабиринт в дебрите на Централна Америка? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:03 | |
| Ще си позволя един последен въпрос,колкото и тъп да е-всички ли трябва да сме мадригали или трябва да бъдем от неустановен клан? | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:04 | |
| Ами не точно! Но трябва да се потрудите. А и да благодаря на Екатерина от тях направо БЛИКА информация! ТЕЧЕ КАТО РЕКА! Чак ми се блокира компютъра . Не че и от останалите кланове не взимам по нещичко! А и да знаете . ВИЖДАМ И ЧЕТИРИТЕ ЗОНИ! всичко което пишете ми е ясно . Но нека сега да съм по-учтив! | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:05 | |
| - babukchieva написа:
- Ще си позволя един последен въпрос,колкото и тъп да е-всички ли трябва да сме мадригали или трябва да бъдем от неустановен клан?
може да останеш Неутрален или Мадригал , сам избираш | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:05 | |
| - babukchieva написа:
- Ще си позволя един последен въпрос,колкото и тъп да е-всички ли трябва да сме мадригали или трябва да бъдем от неустановен клан?
Или си мадригал, или не си от никъде. Тоест, не можеш да си от Екатерина, Лусиан, Джанъс или Томас. | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:06 | |
| О,не! Мадригалът знае ключовете на Лусиан. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:06 | |
| Извинявайте, трябва да изляза от форума. Ще се видим по-късно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:07 | |
| А един ТЪП въпрос преди да се регистрирам:
Може ли да имаме 2 или повече акаунти?(Нови) | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:08 | |
| - Salem написа:
- О,не! Мадригалът знае ключовете на Лусиан.
Да знам ги. Дори и онзи който вие не знаете ( висчки ключове на ЛУСИАН,Джанъс и Томас са мой (и на Кахил) ) Не питайте защо не съм добавил Екатерина.Остава ми онзи ключ който се крие в Бермудския триъгълник!!!! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:10 | |
| Здравейте.Здрасти на новият мъж в черно - чиято самоличност мисля, че знам. Таа, може ли и аз да се включа в маскарада? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:10 | |
| Ок, за да спра наплива на въпроси ще напиша правилата тук. В това мнение:
П.П. Сега го едитвам!
1 Всеки може да участва! 2 Предлагам да няма Мадригали!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Всеки си избира някой клан, по избор, може да е които си поиска! Като за тази цел Ограничените зони на клановете ще бъдат спрени като достъп, за да няма плагиатство! 4 Хаотичното правене на потребители разваля ефекта от маскарада! Трябва да се определи начална дата и час! До тогава никакви нови потребители! А когато това стане всеки се "ънлогва" и си прави нов потребител! 5 По време на бала(маскарада) всеки може да пуска забавления, игри и т.н. за останалите, но в специална тема! 6 Многословността също пречи, освен ако досега не сте били от потребителите нарушаващи едно от най-важните правила във фоумите като цяло: "За флуд се смята всички постове под 3 изречения, особено когато липсва пунктуация!" 7 Няма да има модератори, защото те могат да видят от кое ай-пи е писал определен човек, а и защото никой не знае кои са модовете! Но това не значи, че ако се разфлудите модераторите няма да си използват основните акаунти за да разчистят! 8 Можете да си изберете дори друг пол! 9 В правилата на форума е забранено да имате повече от 1 потребител. За маскарада(акоо има) това правило може да бъде прескочено, но не означава, че можете да прекалявате. Един профил за бала ще ви бъде абсолютно достатъчен. Сигурен съм, че ще има хора, които ще си кажат: "Ще бъде яко да пиша от два профила, ще бъда няколко личности наведнъж!" НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА 10 Ако НЯМА мадригали или неутрални, ще заприлича на нововъзникнал форум. Влизате в зала и има хора от вашия клан, дали? Мадригализирането ще ни ограничи! 11 Всеки бал завършва с избирането на най-елегантно танцувалите(добре вписали се в обстановката, в нашия случай - писали красиво, правилно и дружелюбно) и за най-добре маскирал се герой! Можем накрая да направим гласуване и спечелилите потребители да бъдат "Най-готините потребители за месец Февруари", като след разкриването им за тази цел ще се използват истинските им потребителски имена! 12 Подгответе се от сега! Пригответе си аватари и подписи, подберете си клан и цвят, с който да пишете(ако пишем цветно ще бъде по-красиво и шарено), за да можем да започнем максимално бързо! 13
Последната промяна е направена от dsims на Пон 08 Фев 2010, 20:35; мнението е било променяно общо 8 пъти | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:11 | |
| Не е честно!Сега спечелилите от етапа в Вторник няма да бъдат разкрити!!!!!!!!! | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:11 | |
| - dsims написа:
- Ок, за да спра наплива на въпроси ще напиша правилата тук. В това мнение:
П.П. Сега го едитвам!
1 Всеки може да участва!
2 Предлагам да няма Мадригали!!!!!!!!!!!!!!!! Вече има (Колко жалко) | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:12 | |
| Хмм, незнам за правилото без Мадригали, Мите.Според мен ще е по - интересно ако имаме и неутрални и Мадригали. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:12 | |
| Васко, разбира се, че можеш! И аз си мислех, че знам кой е мадригала, но сега смятам, че се прави доста убедително....на някого. Акунтът трябва да е само един! ЕДИТ: И аз смятам, че с Мадригали е по-добре. Всъщност, все ми е тая, важното е да няма Екатерина, Джанъс, Лусиан и Томас. | |
|
| |
Мъжът в Черно Агент
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:14 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Васко, разбира се, че можеш! И аз си мислех, че знам кой е мадригала, но сега смятам, че се прави доста убедително....на някого.
Акунтът трябва да е само един!
ЕДИТ: И аз смятам, че с Мадригали е по-добре. Всъщност, все ми е тая, важното е да няма Екатерина, Джанъс, Лусиан и Томас. И аз знам кой съм!!!! Но знам че ........ | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд Пон 08 Фев 2010, 20:15 | |
| Вече имам и втори вариант за самоличността на Мъжът в черно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд | |
| |
|
| |