По-долните забавни реплики имат за цел само забавление, а не оформено литературно творечество! Ако не харесвате по-острите реплики, пропуснете. Забавлявайте се!
Стокхолмското гробище. Привечер. Още не се е стъмнило съвсем. Истерични викове и смехове нарушават цяращата наоколо тишина.
ДАН: Ейми, бързо, вкарай го долу!
ЕЙМИ: Дан, помогни ми, твърде е дебел и не може да влезе в дупката!
АЛИСТЪР: Но, мили деца, толкова много направих за вас! Не ме убивайте!
ЕЙМИ:: Ще се видим в ада, глупако! Само че ти първо ще отидеш там! МУАХАХАХАХАХАХААА!
ДАН: И благодаря за ключовете, наивнико!
ЕЙМИ: Дан, помогни ми, твърде е дебел! Бързо, Дан, донеси бетоновоза!
ДАН: Как да го донеса? Аз да не съм Супермен?
ЕЙМИ: Ами карай го тогава!
АЛИСТЪР: Помощ, не мога да се изкатеря, някой да ми помогне!
ГРЕЙС: Дан, Ейми, какво си мислите, че правите?!
ДАН И ЕЙМИ: Но, Грейс, ние не на сериозно...
ГРЕЙС: Щях да изпусна цялото забавление, малки кретенчета такива! Лично АЗ ще изсипя бетона върху тзи нещастник! Ето такааа...
ЕЙМИ: Дан, бутай!
БАМ!
ГРЕЙС: Ах, вие, малки дяволи, ще ви лиша от наследство!
ЕЙМИ И ДАН: И без това не ни остави нищо, когато уж беше "мъртва"! Само някаква си тъпа надпревара!
ЕЙМИ: Сега и ти ще умреш с дебелия чичо Алистър! Дан, какво става с бетоновоза?! Не мога да водя изтъркани диалози цял ден!
ДАН: Извинявай, Ейми! Говорих с Хамър и той каза, че вече се е отървал от своите. Айзенхауър дори се е разциврил накрая! Сега идва насам!
ЕЙМИ: Супер! Иън и Натали получили ли са "подаръка"?
ДАН: Да! Отцепили са целия район в радиус от 20 км! Още се вдигало прах и воняло!
ЕЙМИ: А какво стана с тримата Старлинг?
ДАН: Хамър е успял да се промъкне вътре и да им спре системите! След това са се мъчили в продължение на 1 час, докато най-накрая са ги открили! Горките! Сега ги режат в моргата!
Изведнъж наоколо се чу тържествена музика, която премина в рок, а след това в рап! Джона Уизард се бе появил на сцената!
ДЖОНА: От центъра на събитието вие гледате новинарската емисия на"Уизард Тъпейшън Простейшън ЧЕНЪЪЪЛ"! Пред вас са изправени двамата загубеняци, които тази вечер ще...
ДАН: Ейми, държа го, държа го! Къде е хлороформа? Бързо!
ЕЙМИ: Аааа, чичо Алистър се е измъкнал! Какво прави тук тази локва?
ПОДХЛЪЗ!
ГРЕЙС: Ейми, не падай върху главата ми!
ПРАААС!!
ЕЙМИ: Грейс, още си корава както преди! Разкарай се от гъза ми!
ГРЕЙС: Не, ти си разкарай задника от лицето ми!
ДАН: Ейми, какво стана, къде е хлороформа???!
ЕЙМИ: Дан, внимавай, Алистър сигурно вече е при теб! Използвай иглите, които свихме от Ирина!
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...