| Рожденният ден на един специален Екат! | |
|
+8Martinch dsims Arya Dröttningu Salem Saberhagen Grizzly Ton4o Badugly Evelincho 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 00:32 | |
| Тази тема е създадена специално за един достоен Екат, първият Баща-Основател на форума ни, наш скъп колега и обичан приятел /и вери строг админ/ !!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Скъпи наш администраторе, Тони, твоите съотборници и приятели от Екатерина ти пожелават много здраве, щастие, късмет, успехи в живота и разбира се - много приятели, с които да имаш незабравими мигове! Също така много упоритост - за да следваш мечтите си; смелост - за да ги осъществяваш; търпение - за да ги постигаш; и много любов - за да дава смисъл на всичко това! Пожелаваме преди следващия ти рожден ден да си спечелил лаптопа в играта на Егмонт! Прегръщаме те всички Екатс! Надя те целува! (Тримата - ; Митко и Еви - ; Надя - ) Твои най-верни форумски другари: Надя, Митко и Еви! Това са "нашите" подаръци за теб: | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 01:27 | |
| Ето нашият музикален подарък! С обич от Екатс за Тони! День Рожденья -песен от мултфилма "Чебурашка" Пусть бегут неуклюже Пешеходы по лужам, А вода по асфальт ту рекой. И неясно прохожим В этот день непогожий, Почему я веселый такой. Я играю на гармошке У прохожих на виду. К сожаленью, день рожденья, Только раз в году! К сожаленью, день рожденья, Только раз в году! Прилетит вдруг волшебник В голубом вертолете И бесплатно покажет кино, С днем рожденья поздравит И, наверно, оставит Мне в подарок пятьсот эскимо. Я играю на гармошке У прохожих на виду. К сожаленью, день рожденья, Только раз в году! К сожаленью, день рожденья, Только раз в году! Преводът: Нека тичат тромаво пешеходците по локвите! А водата по асфалта е като река! И не е ясно на минаващите защо в този мрачен ден аз съм толкова весел! Аз свиря на хармоника пред очите на минаващите! За съжаление, Рожденият ден е само веднъж в годината!!! Изведнъж ще долети вълшебник в светло-син въртолет и безплатно ще гледаме кино. Ще ме поздрави с Рождения ден и навярно ще ми подари петстотин сладоледа ескимо! Аз свиря на хармоника пред очите на минаващите! За съжаление, Рожденият ден е само веднъж в годината!!! За съжаление, Рожденият ден е само веднъж в годината!!! И едно прекрасно детко изпълнение, походящо за парти! http://www.vbox7.com/play:784453c4Честит Рожден Ден, Тони!!! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 08:30 | |
| Тонии, здравей! Честит рожден ден! Да си жив и здрав, късмет, щастие, абе въобще всичко, което си пожелаеш, да ти се сбъдне! Да си прекараш страхотно днеска и после да споделиш какви подаръци си получил! ПП. Не съм много добър в пожеланията.... | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 08:51 | |
| ЧРД . И весели предстоящи празници. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 10:25 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Един чудесен ден, посветен на един чудесен човек Сря 23 Дек 2009, 10:37 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 13:55 | |
| Честит рожден ден!Да си жив и здрав да продължаваш да оправляваш така добре форума и късмет в живота! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 14:35 | |
| Че стит рожден деееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееен! Пожелавам ти едно велико изкарване на деня и много много подаръци!!! И естествено обичайното - да си жив и здрав, много късмет и успехи в училище! Днес слънцето се показа измeжду облаците - това означава, че ще си щастлив цялата следваща година!!! ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 18:35 | |
| | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| |
| |
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 22:21 | |
| Така, сега да ви разкажа за днешния празник:Снощи помолих майка ми да ме събуди в 5:40 - точно когато съм се родил. Речено сторено. НА сутринта ставам мудно, честитят ми и т.н., и отивам на училище. Първият час по музика минава нормално, учениците ми честитят и така. Обаче по време на втория идва някакво непознато момиче, което пита "Има ли Антон в стаята?". След това се появяват братовчедът и братовчедката ми (които учат в същото училище) и сестра ми. Носят торта и много храна и напитки. Наистина много ме изненадаха, не го очаквах! Всички ме поздравиха, пяхме песни, духах свещички... Едва обаче по-късно дойде учителката, защото беше закъсняла. Всички си взеха по едно парче торта (а някои по повече) и останаха доволни. Както вече споменах, имаше и много напитки. Накрая почерпих всичик с бонбони. Дойде и господинът по български. След това отидох в Мола да гледам от 12 часа "Аватар". Много хубав филм! След това се почерпихме в "Пица Хът". Следва вечерното празненство вкъщи, на което присъстват само роднини. Всичко беше страхотно! Имаше и още една торта! Весели празници на всички! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 22:26 | |
| Радваме се, че толкова хубаво си прекарал Рождения си Ден!!! Още веднъж честито!!! Успяхме ли Екатс да те изненадаме и зарадваме с поздравленията си като влезе сутринта във форума? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Сря 23 Дек 2009, 22:39 | |
| Да, естествено! Още веднъж много благодаря на всички за страхотните подаръци и пожелания! Всички сте страхотни и това означава много за мен! | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Чет 24 Дек 2009, 09:06 | |
| ЧРД на патерици пожелавам ти много щастие и късмет! | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! Чет 24 Дек 2009, 11:53 | |
| и от мен ЧРД на патерици да си жив и здрав и много успехи в 39 Ключа | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Рожденният ден на един специален Екат! | |
| |
|
| |
| Рожденният ден на един специален Екат! | |
|