| Флууд 4 | |
|
+12wolf 351 Martinch ibob98 nikol4o Grizzly Evelincho Blu€ Magic Arya Dröttningu Ton4o dsims pLaYeRmAn Salem Saberhagen 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 16:40 | |
| Здравейте, Всички!
Забелязал съм, че книгата я изкупуват много бързо! В повечето случай не успявам да си я купя в първата седмица! Чудно ми е, дали Егмонт имат информация за количеството книги, които са изкупени? Колко ли са феновете на поредицата... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 16:42 | |
| Ами Наде за периода, в който аз играх, добре Не успяхме да стигнеме до вратите, малко и като ръгби стана | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 16:58 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 16:58 | |
| Хора, някой от вас (освен аз и Ники) купил ли си е Макрокомикс? Аз още на обяд я прочетох (тя не че е толкова дълга де) и сега ще си чакам чааак до 3 април... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 18:20 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 18:25 | |
| Здравейте! Току-що се връщам от репетициа... Очартава се да е върховно представление! Относно макро комикса - кажете дали е хубав... Аз не смятам да го купвам де - мисля че отдавна надраснах Мики Маус... А аз отново отивам да чета Търсене - просто върховна книга | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 18:26 | |
| - dsims написа:
- Lucifer's Fall™ написа:
- dsims написа:
- В коя от Природо Математическите Гимназии (по новия правопис се пише без тире) искаш да учиш?
Поне по справочника от миналата година, който имам, е с тире. Съжалявам, ако наистина бъркам, явно съм старомоден, но никога не съм чувал за това правило. Иначе в Акад. Л. Чакалов мисля да ходя. Колкото до форумната среща - и аз не съм навит за сега, заради времето. Освен това след малко ще пътувам и ще се върна чак в събота вечерта, а в неделя съм на курсове. Няма да ми остане време. За великденската ваканция обаче съм съгласен, стига да имам време - с удоволствие! Аз уча там! Сериозно?! Я разкажи малко! Добре ли са ви учителите, децата? Наистина ли е толкова труден материала, колкото ми казват? А ти с какъв профил си? (:
Тончо, обмислях го като вариант да ходя в някоя езикова гимназия, но в крайна сметка езикът не е никаква специалност. Така или иначе в прородо(-)математическата гимназия има засилено изучаване на немски или английски език, така че ще науча поне малко. (Малко ако избера немския, де.) Не знам, още не съм решил окончателно, има доста време до тогава, но все пак си предпочитам биологията. А и не смятам, че съм толкова добър в езиците, сигурно ще ми е трудно да се справя. А сега отпрашвам да уча, защото утре пак съм на курсове. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 18:33 | |
| Дани, имай предвид, че ако искаш да научиш немски или френски (не мжи за английския) това ще стане най-качествено в езикови гимназии (в другите чоже и изобщо да не стане). Иначе английският е лесен език и той лесно се учи... Но в НПМГ не ми се вярва да учат по 21 часа немски на седмица (ето това аз наричам интензивно учене!)! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 18:53 | |
| Здравейте. Как мина денят ви?Как сте? Аз вече съм изпитвал разочерованието 3 пъти да ходиш до книжарницата за зелен хайвер и затова вече си ги поръчвам от сайта на Егмонт. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 19:20 | |
| - Lucifer's Fall™ написа:
- dsims написа:
- Lucifer's Fall™ написа:
- dsims написа:
- В коя от Природо Математическите Гимназии (по новия правопис се пише без тире) искаш да учиш?
Поне по справочника от миналата година, който имам, е с тире. Съжалявам, ако наистина бъркам, явно съм старомоден, но никога не съм чувал за това правило. Иначе в Акад. Л. Чакалов мисля да ходя. Колкото до форумната среща - и аз не съм навит за сега, заради времето. Освен това след малко ще пътувам и ще се върна чак в събота вечерта, а в неделя съм на курсове. Няма да ми остане време. За великденската ваканция обаче съм съгласен, стига да имам време - с удоволствие! Аз уча там! Сериозно?! Я разкажи малко! Добре ли са ви учителите, децата? Наистина ли е толкова труден материала, колкото ми казват? А ти с какъв профил си? (:
Тончо, обмислях го като вариант да ходя в някоя езикова гимназия, но в крайна сметка езикът не е никаква специалност. Така или иначе в прородо(-)математическата гимназия има засилено изучаване на немски или английски език, така че ще науча поне малко. (Малко ако избера немския, де.) Не знам, още не съм решил окончателно, има доста време до тогава, но все пак си предпочитам биологията. А и не смятам, че съм толкова добър в езиците, сигурно ще ми е трудно да се справя. А сега отпрашвам да уча, защото утре пак съм на курсове. С профил Биология с Английски език съм! За ОГРОМНО съжаление тазгодишният випуск и следващите в 8ми клас не учат никаква биология. Така нямаме екип за Олимпиади, да не говорим, че аз миналата година учих по 8 часа биология, а сега все едно са в езикова гимназия. Също и не мога да ти кажа на какъв клас ще попаднеш. Като цяло моят клас се води за най-умният и добрият в цялата гимназия. Среден успех на класа: 5,59 Англ. ез. - 5,86 География - 5,90 Биология - 5,72 Литература - 5,38 Но пък и зависи от профила с който си. Например за 9ти клас: -Математиците са изцяло отцепени. Имат различни учители и връзка като цяло не може да става! -Физиците - има само с англ. език - в от 29 ученика, 5 са момичета. Славата им не е от най-хубавите. Цитирам момче от 11 клас(биолог): "Физиците смърдят" - буквално и преносно! -Химиците са палави, но имат огромна връзка с биолозите и са сравнително силни ученици. -Географите - влизат с нисък. Като цяло са с най-ниски резултати! -Биолозите: *с немски език - по-слаб бал, но са сплотен клас. *с англ. език - голям и сплотен клас. Учителите ни хвалят на ляво и на дясно, но пък сме и хитри! Ако искаме да измамим учител в наша полза се справяме без проблеми! С пъти по-лесно е отколкото в езикова гимназия! Учителите се стремят да те научат по най-лесният и удобен начин! Домашни се дават изключително рядко!!! Е, на мен ми се паднаха най-готините (така да се каже) учители! До един са уникални! Макар, че повечето имат кусури, са страхотни! Материалът е лесен и бързо разбираем. Ако си присъствал в час няма нужда да си четеш записките, научил си си всичко нужно. Тазгодишният осми клас през лятото ни разочароваха много! Когато с приятели проверихме с какъв бал са влезнали, всички места ли са запълнени и тн. открихме: -По нисък общ бал НИКОГА не е имало! -При нас имаше само влезнали с първо и второ желание, а тук имаше един ученик от ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТО!!! -15то място при Немците беше със средни оценки по всичко - 3!!! Доколкото разбрах, тази година няма да има изпит по биология, за кандидатстване там - ГОЛЯМ ПРОПУСК! Но като цяло зависи от: - учителите които ще имаш - профилът и езикът - съучениците | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 19:24 | |
| Здрасти, Васко! Моят ден премина в опити да се нарисувам. И най-накрая успях! Е само лека подробна скица,но успях. Казват,че да нарисуваш себе си е най-голямото предизвикателство. Ето скицата ми- https://2img.net/r/ihimizer/img192/4415/dsc01871r.jpgОбаче нещо ми стана лошо и сега ще ставам от компютъра. За това пожелавам лека вечер на всички! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 19:27 | |
| Страхотно е нарисувано, Свилена.Имаш огромен талант.Истински Джанъс. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 19:33 | |
| Свилена, думи нямам за рисунката ти! Много искам да я видя в акварел, както смяташе. Дано не се разболяваш! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 19:42 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 20:22 | |
| Елате всички в чата на портала! Доста души сме се събрали. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 22:16 | |
| Лека нощ на всички! Приятин сънища! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 22:50 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:03 | |
| Лека нощ, Свилена.Успешен ден и на теб. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| |
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:08 | |
| Аз съм добре,Наде.А, ти? Като по - малак го харесвах, сега не му обращам толкова внимание. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:10 | |
| Аз не се научих така и така да го играя | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:22 | |
| Съставът на нашата нощна компания май се оформя стабилен - две дами и двама кавалери. Супер! Като гледам как Дани се интересува от групи, знае имена, години, дати, песни - аз направо се комплексирам! Никога не съм научавала такива подробности за певците и групите!!! Сега много харесвам Ни-Йо, но нищо не знам за него, освен че е чернокож и обича шапки! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:26 | |
| За Ни-Йо Наде аз нищо не мога да ти кажа Аз сега съм повече към 50 Cent , Крис Браун и Симпъл План | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 30 Яну 2010, 23:30 | |
| Ти.Ай, Еминем, Крис Браун, Лил Уейн, 50 Цент, Снуп дог, Бате Сашо. Това ще кажя за сега, пък друг път може да продължа. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 4 | |
| |
|
| |
| Флууд 4 | |
|