39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд 4 | |
|
+12wolf 351 Martinch ibob98 nikol4o Grizzly Evelincho Blu€ Magic Arya Dröttningu Ton4o dsims pLaYeRmAn Salem Saberhagen 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 15:51 | |
| Хей, Васе, Тони, поздравления! Я какви сте ми умни и амбициозни всичките! Още веднъж поздравления и само така!!! | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 16:06 | |
| Който има време и желание, нека дойде в чата на Портала. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 17:13 | |
| Честито на отличниците!!!! Много се радвам за вас! Аз днес преживях доста "сътресяващ" ден. Докато излизахме с приятелките ми извън периметъра на училището,аз вървях пред тях,защото имах доста масивни планински обувки и доста съсредочено гледах в краката си да не взема да си заклещя някой от тях в някоя "прикрита" дупка в снега.И докато си гледах в краката по едно време се сетих да вдигна глава...за да я дрънна хубаво в една табела за "Забранено паркирането". Толкова бързо се случи,че аз просто нямах време да реагирам.Напрово ми излязоха звездички пред очите. И приятелките като започнаха да ми се смеят,даже и хората на около ме зазяпаха. Беше отвратително,тъй като се дезориентирах за момент и за малко е да не видя един огромен камион,които идвеше насам към нас. Иначе всичко друго беше много забавно,освен тази случка. Нещо интересно около вас? | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 20:54 | |
| Ама какво правите, хора? Седите си във форума и не разговаряте?! Ще умрете от скука така! Свилена, това ти ли си на аватара си? Не можах да те позная! Взех да ставам популярна във Вибокса. Разменяме си клипчета, в смисъл - насочват ме към неща, които биха ми харесали! Ето вижте нещо приказно!!! Ако 2012 не ни отнесе на небесата, искам да отида там! http://www.vbox7.com/play:0545346dНики, специално - здравей!
Последната промяна е направена от Badugly на Чет 21 Яну 2010, 21:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 21:03 | |
| Ами аз не разговарям,защото имам малко работа пред компютъра и от време на време проверявам дали някой е "проговорил". Ами, Надя да ти кажа и аз не можах да се позная,като се видях на тази снимка. Първа ми забеляза. Моля те,вземи ме с теб на остров Фиджи.И аз искам да отида там! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 21:15 | |
| Оставям ви за известно време, че имам да отговарям на мейли! Пишете, говорете, какво става с вас? Днес за какво си мечтахте, какво ви впечатли? | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:05 | |
| Свилена виждал съм само една твоя снимка във Фейс където си гримирана за Хелоин.Има огромна разлика. Ами, аз тъкмо влязах във форума и трябваше да вляза да се къпя.След това си купих нов остров отново във Фейс. И се сетих да вляза. Какво правите? | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:16 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:18 | |
| Лека нощ, Свилена!! И леко да не получиш обратен удар утре. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:20 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:31 | |
| Благодаря Васко, Надя! А за обратния удар не се безпокоя.Предният път ми плеснаха и размазаха една мръсна снежна топка върху цялото ми лице и коса. Благодаря за поздрава, Надя! Много ми харесва. Въпросът е как ще заспя,защото преди малко изпих цяла чеше зелен чай жасмин и си го приготвих доста силен. | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:38 | |
| Oхх, аз ще лягам.Лека нощ, приятен ден и успешно контролни, изпатвания. Аз ще си посрещам тройката по География. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 21 Яну 2010, 22:41 | |
| Лека нощ и от мен! Ние тримата определено сме нощните птици на форума! | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 09:29 | |
| Здравейтеее! Хора как сте? Какво правите? Съжалявам че напоследък нямам време да влизам! Но от 1ви нещата ще се проемнят, защото съм първа смяна! И сега е време всеки един да си каже кой каква смяна ще е! Свилена на тази снимка и аз не можах да те позная! Много по-различна е от тази, която ми беше показвала, но тук наистина си една Ейми Бабукчиева! За срочните оценки мога да кажа, че не са това, което исках, но живи и здрави - по повечето предмети още не са ми казали, но аз съм изпитан и си знам оценките, така че си знам и срочните! Този срок от 15 предмета, по които има оценяване, срочни оценки ще имам на 8 предмета! 6 предмета са ми 6ци, по Бел не знам,защото госпожата ще оформя във вторник, ноо там успехът ми е 5,40, така че ще имам 5ца и по Ае в момента съм 5.00, но днес госпожата се връща от боледуване ии би трябвало да върне всички контролни, които са повече от 5 (нали знаете за проблема, който имахме и продължаваме да имаме с нея и когато се ядоса за нещо решаваше, че вместо да работим упражненията в учебника ще ги пишем на лист, който тя събираше! ) Та това съм аз за срока! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 11:32 | |
| Еви, мисля че можеш да се гордееш със себе си - учил си упорито и съвестно и си личи! Пък и най-важното е това, което ти влиза в главата. Дано само се разреши проблемът с учителката по английски! | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 15:10 | |
| Здравейте.Днес се учудих и съм супер щастлив имам 4 по География. Чист късмет като се знае, че не бях учил.По английски госпожата се изрази със един странен израр "ти си бетон 6-ца" Еви успех със срочните. Вие как сте?Как мина деня ви? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 15:26 | |
| Здравейте! Радвам се да ви "видя" всичките! Днес беше последният срок за оформяне, мъченията най-сетне приключиха ! От 15 предмета, имаме срочни оценки по 10. Имам девет 6ци и една 5ца! Свилена, наистина приличаш на Ейми на тази снимка! Може би тя наистина е Кахил! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 18:07 | |
| Браво, хора! Тук сме се събирали с конкурс за умници! Васе, сигурна съм, че шестицата ти по английски е "бетон"! А защо мислиш за математическа гимназия, а не за езикова? Дидка, за какво се говори в "Дарът на змията"? | |
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 18:51 | |
| Здравейте на всички и от мен! Надя,може ли аз да разкажа вместо Дидка.Смятам,че тя няма да има нищо против. "Дарът на змията" на Лине Кобербьол,която определят като новата Джей Кей Роулинг.С романната си серия за жрицата на срама тя хвърля ръкавица на предизвикателството към поредицата за Хари Потър. Страшна заплаха надвисва над Жрицата на срама, над дъщеря й Дина, сина й Дaвин и приятеля им – графския син Нико. Една тъмна, студена и ветровита нощ те са принудени да бягат. Но къде можеш да се скриеш от един черен магьосник, който има същите очи като на Дина? Къде можеш да откриеш заслон, когато този, който те преследва, притежава дара на змията? Когато Давин и Нико са изправени пред сигурна смърт, Дина е принудена да сключи една ужасна сделка, за да ги спаси и да надникне в пропастта на една шокираща тайна. Определяна като новата Дж. К. Роулинг, с романната си серия за Жрицата на срама Лине Кобербьол хвърля ръкавицата на предизвикателството към поредицата за Хари Потър. Писателката е автор на серията книги по популярния сериал "W.I.T.C.H.", носителка е на много награди, романите й вече са преведени в десетки страни. Ето и рецензия: Дина я очакват куп опасни и спиращи дъха приключения... Приключения, които ще й разкрият нови тайни за нея самата и за нейните родители. Две години след мрачните събития в Дунарк семейството на Жрицата на срама най-накрая е намерило тих пристан във владенията на клана Кензи и точно когато всички се надяват, че могат да си отдъхнат от непрестанните гонения, бягства и битки, се случва немислимото. Дина очаква с нетърпение първия пазар по случай Деня на лятното слънцестоене, без да подозира, че една случайна среща там отново ще промени живота им. В една от шатрите за забавления, докато се опитва да намери Нико, Дина среща тайнствения непознат, чиито очи са съвсем като нейните. Той е живо заинтересован от нея, но не иска да й стори зло, желае само да узнае името й. Дина побягва, наплашена от всичко случило им се досега, но непознатият не се отказва. През цялото време по пътя към вкъщи семейство Тонере има усещането, че някой или нещо ги следва. Някой или нещо, което остава невидимо за техните очи. И точно когато се прибират в уютния си дом и си отдъхват с облекчение, се спуска мъглата. А заедно с нея отново се появява непознатият... И всичко започва отначало... За да продължи изпълненото с премеждия пътуване на героите през тайнствените дебри на неочаквани изкушения и предизвикателства и смразяващи кръвта изпитания... Мистичност, тайнственост и омайваща непредсказуемост са вълшебните "подправки", които придават на повествованието силата на омайно биле – притегателно и опияняващо, даряващо на въображението посоки за полет... "Дарът на змията" е затрогваща история за обичта и верността, за силата да имаш позиция и да я защитаваш докрай. Ненатрапчиво, но силно въздействащо авторката заклеймява насилието и страха като средство за прекършване на човешката воля и манипулиране на човешкото съзнание, като оръдие за заличаване на човешката уникалност. Насилието ражда единствено ледено бездушие, предателство и жестокост. Насилието може да бъде спряно единствено с Обич... И е толкова важно да имаме смелостта да не я отблъскваме и щедростта да я даряваме. Човек може да се извиси до свободата да бъде себе си и да отстоява своите избори, само ако не се страхува от истината за своите корени, от предопределеното му от съдбата и от онова, с което е длъжен да промени реалността... Аз ще се въздържа от коментар. | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 18:57 | |
| | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 19:44 | |
| - Ton4o написа:
- Информация за Амелия Еърхарт!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%95%D1%8A%D1%80%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%82 Благодаря за инфото, Тончо. Днес имам 4 по човекът и природата, понеже не бях учил. Госпожата миналата седмица ми каза, че ще ме препита, понеже имах две петици и три шестици и го направи, а аз тогава бях учил. Тя ме препита, за да прецени дали да ми пише 5 или 6 за срока. Реши, че ще ми пише 6, но оценката, която получих на препитването не ми я е вписала, и днес ме изненада като каза, че отдавна не ме била изпитвала...О.о Както и да е, не се сети за онзи случай и си получих четворката...Е, така е като не уча всеки път, ама... Нищо, за сметка на това имам 3 шестици. Първата е по музика, понеже си водя редовно тетрадката с планове. Госпожата ме похвали, че пиша много хубаво като за момче. Госпожата по български и класната също смятат, че пиша красиво, а веднъж-два пъти, когато класната не е имала време да пише програмата за седмицата, ме е молила мен. Имам 6 и на класното по литература. Много съм доволен. Госпожата ми показа класното на класа и каза, че на това му се викало класно...Ще се явя тази година отново на олимпиадата по български език и литература, няма как... По математика също ми писаха шестица, но тя е в тетрадката ми за домашна работа и е с молив, ама пак я има, въпреки, че не ми е нанесена в бележника или дневника. Вие, как сте? Какво правите? Митко, Васе, браво за оценките. Свилена, хубава снимка. Аз на други не съм те виждал, но на тази си излязла много добре. Както спомена и Еви, наистина си излязла малко като Ейми. Не знам дали това е била целта ти, но на снимката много ми приличаш на аватара на Ейми, с който беше преди. | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 22:12 | |
| Ами, Наде аз вече размислих.Май ще се пробвам във 1-ва при Николчо.Ако не успея ще се упитам при братовчед ми в 4-та.Или да ги кажа така Английската или Испанската.За предпочитане Английската.Ама ще видя.Сигурно е бетон 6 6-ци. ОООо не ми говерете за краснопис.Моето е точно обратното.Ако ви сканирам последната страница от тетрадката ми по Човекът и природата ще има опасност за живота. | |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 22 Яну 2010, 22:35 | |
| | |
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 4 | |
| |
| | | | Флууд 4 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |