| Флууд 4 | |
|
+12wolf 351 Martinch ibob98 nikol4o Grizzly Evelincho Blu€ Magic Arya Dröttningu Ton4o dsims pLaYeRmAn Salem Saberhagen 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 20:31 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 22:25 | |
| Здравейте, как сте? Какво правите? След малко ще отговарям на ЛС... Еви, интересно, сега ще погледна..А иначе да, аз бих се притеснявал да си давам така личните данни... Е, на определени хора бих, но така в профила... Колкото до историята...Миналата година ми беше по-тъпа. Тази година не съм пропускал урок по история. Тате ми донесе и чашата...Картината е малко размазана в горния й край, но нищо - чашата си е много хубава и съм доволен, че я спечелих.! Чупливите неща нали вървят с опаковка от онези пукащите се балончета, та сега си имам занимание...Пукам си. Сега е ваш ред да стискате палци за мен в понеделник, когато ще имаме тест по География на взетите досега уроци от раздела "Южна Америка". Мама казва, че съм се отпуснал по български, пък днес госпожата така се беше нервирала от поведението на другите....нищо не искат да запомнят.... и каза, че нашият клас правел пълен отказ да мисли с малки изключения и показа първия чин по средата, дето седя аз и един мой съученик...Така чее, добре съм си. Госпожата така се беше ядосала, че беше накарала едно момиче да повтаря по десет пъти, че когато извършителят на действието е подлог, то залогът е деятелен, както и че ако извършителят заема празното място на допълнение, залогът е страдателен...Общо взето нищо трудно, ама... Тя се запъна по едно време.. М/у, Наде и аз забелязах повтяращите се линкове. ПП. - Леле, то станало 22:30.
Последната промяна е направена от Half-Blood Prince на Чет 14 Яну 2010, 22:53; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 22:32 | |
| Хора, влязох да погледна как сте, ама днес съм изцедена! Ще ви кажа "Лека нощ" и до утре! Ники, по-горе в поста ти пише два пъти "страдателен". Поправи, където трябва да е "деятелен". Може да спя, но чета внимателно. Утре ще потърся Радослав във форума. Интересно колко голям е, как мисли... Лека нощ!
Последната промяна е направена от Badugly на Чет 14 Яну 2010, 22:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 22:33 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 22:53 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 14 Яну 2010, 23:13 | |
| Здрасти отново! Схванах се да седя,да уча и да пиша и сега реших да се разтъпча малко и да си направя последна почивка за днес преди да направя последната "мазка" на мозъка си. Така аз проверих Радослав и за ваше улеснение ще дам линк. http://forum.egmontbulgaria.com/profile.php?mode=viewprofile&u=27743Обаче проблемът е,че се е регистрирал днес и е написал само едно мнение,което не ни улеснява в "търсенето". И не е дал някаква лична информация за себе си,освен адреса си и интересите си,за това не можем да сме сигурни,че е той. Може пък да е друг почитател на поредицата със същото име.Просто да е съвпадение. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 06:30 | |
| Трябва да е той. Не е само съвпадението на името - в сайта на 39 КЛЮЧА пише, че е от София, в профила му също. Подписът му е "Ради Ц.", така че съм на мнение, че не е съвпадение. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 17:22 | |
| Здравейте!!!Аз туко що си получих чашата страхотна е.Вие какво правите? | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 17:22 | |
| И аз да направя опит да се влюча в темата...Ъъъ, кой е Радослав? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 17:35 | |
| - didka_2704 написа:
- И аз да направя опит да се влюча в темата...Ъъъ, кой е Радослав?
Изглежда много запален фен на 39 КЛЮЧА. Печелил е май 13 пъти в играта с награди! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 17:44 | |
| Здрасти и от мен! Чашата наистина е страхотна!Брат ми си я получи вчера по обяд и си я нареди на етажерката като сувенир. А аз си почивам или по скоро набирам нещо на компютър. По принцип не ходя на училище от вчера,защото не ми е много добре,но днес отидох да си направя контролното по история. Боли ме глава и така нататък.И сега си седя в къщи. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 18:46 | |
| Привет народе! За 3ти път се опитвам да постна нещо, защото все натискам без да искам едно копче... Та такаа - новините от днес... с водещ Никола Дончев Днес втория час контролното по английски бе оплескано от целия клас... Лично аз направих каквото можах, но имам грешки.... мразя го тоя френски правопис... да се надяваме за петица! За първи път новата госпожа по рисуване хареса моя рисунка .... тук би трябвало да сложа емотикона, обаче нещо не ми се отдава .... Следващата седмица ще имам доста контролни Понеделник - Контролно по литература, изпитване на стихотворението Потомка, представяне на проект по английски Вторник - класно по математика ; Сряда - контролно върху 4те основни времена по АЕ; Четвъртък - свободаааа - ходене на театрална постанофка на учителите по актьорско майсторство; Петък - контролно с дефиниции върху цялата първа част на учебниците ни.... кажи речи 2000 думи Та такаааа Честито на спечелилите чашите - да ви красят дома мнооого време! Сега се залавям да уча! ПП Това става ли за нещо или да го редактирам изцяло - I. At the north-east corner of Hyde Park is the Marble Arch. It was designed by John Nash in 1828. Built of white Carrara marble, the design was taken from the triumphal arch of Constantine in Rome. It was erected to form a grand gateway to Buckingham Palace.
II. In 1851, the arch was moved to its present location during the building of the east front of the palace. (A popular story says that the arch was moved because it was too narrow for the Queen's state coach to pass through, but, in fact, the gold state coach passed under it during Elizabeth II's coronation in 1953).
III.The area in which Marble Arch now stands was known as Tyburn, the site of the three-legged gallows, a place of public execution, where crowds gathered to witness the horrible sight. The upper part of the arch has been used as a place for police surveillance. During a rebellion in 1855 the crowd were brought to order by a body of police, who emerged from the arch taking the demonstrators by surprise. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 19:36 | |
| Вижте какво открих в Ютюб: https://www.youtube.com/watch?v=zxKrH-7MYzcИнтересно, а? Жалко, че книгата излиза у нас чак през април....Но поне съвсем скоро ще държим шестата книга в ръцете си. В този клип Питър чете откъс от книгата. Споменава се, че Айзенхауър Холт е присъствал "на местопрестъплението"....Явно и той има нещо общо с Хоуп и Артър... | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 15 Яну 2010, 22:12 | |
| Здравейте! Ники интересно! Как го намери? Те дори не са го публикували в официалния сайт, ако не се лъжа! То май е качено на 12 януари. Интересно е! Какво правите? Минах си успешно класното по испански! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 16 Яну 2010, 15:01 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 16 Яну 2010, 16:08 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 16 Яну 2010, 18:00 | |
| Я да ви пофлуудя и да се похваля малко. В нашия клас приключихме с контролните и с изпитите за първия срок. Вече си знаем оценките за срока! При мен е пълно еднообразие - само шестици. Наистина съм доволна, работих съвестно. Вчера след училище отидохме в Мола - Макдоналдс, кино /"Принцесата и жабокът"/, имах тренировка, а вкъщи - значителен повод за празнуване! Сега се занимавам с любими неща и хора, в понеделник започваме ски-училището, в петък - градската екскурзия. Въобще може да се каже, че съм 9 дена ваканция! ------------- Искам тук да отговоря на въпроса дали гледам "Перла" или други турски серияли, въпрос, зададен ми от няколко човека. Извинявам се на почитателите на тези филми, но аз не съм гледала нито една цяла серия. Не ми харесват, защото: - всички са красиви, носят красиви дрехи, живеят на безобразно скъпи места /измислена работа!/ - всички са неискрени хора, откъдето идват и много тайни и обърквации в отношенията - повечето от героите са алчни, завистливи, неверни в любовта си - винаги има един-двама манипулатори, които да усложняват живота на иначе "прекрасните" хора - диалозите са безобразно скучни - четох за един критерий за оценка на текст. Нарича се "коефициент на информационна гъстота". Е, тука този коефициент клони към 0. Ще ви дам пример за диалог от друг филм: "- Сериозно ли? - Съвсем сериозно. - Ама наистина ли е сериозно? - Да, много е сериозно. - Ееее, как може да е толкова сериозно? - Няма как, но е напълно сериозно." В следствие на този диалог нещастният ми мозък даде накъсо и следващият половин час ме "нямаше"! Надявам се да не съм ви причинила психически щети!!!
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 16 Яну 2010, 18:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 16 Яну 2010, 18:06 | |
| - Badugly написа:
- Я да ви пофлуудя и да се похваля малко.
В нашия клас приключихме с контролните и с изпитите за първия срок. Вече си знаем оценките за срока! При мен е пълно еднообразие - само шестици. Наистина съм доволна, работих съвестно. Вчера след училище отидохме в Мола - Макдоналдс, кино /"Принцесата и жабокът"/, имах тренировка, а вкъщи - значителен повод за празнуване! Сега се занимавам с любими неща и хора, в понеделник започваме ски-училището, в петък - градската екскурзия. Въобще може да се каже, че съм 9 дена ваканция!
------------- Искам тук да отговоря на въпроса дали гледам "Перла" или други турски серияли, въпрос, зададен ми от няколко човека.
Извинявам се на почитателите на тези филми, но аз не съм гледала нито една цяла серия. Не ми харесват, защото: - всички са красиви, носят красиви дрехи, живеят на безобразно скъпи места /измислена работа!/ - всички са неискрени хора, откъдето идват и много тайни и обърквации в отношенията - повечето от героите са алчни, завистливи, неверни в любовта си - винаги има един-двама манипулатори, които да усложняват живота на иначе "прекрасните" хора - диалозите са безобразно скучни - четох за един критерий за оценка на текст. Нарича се "коефициент на информационна гъстота". Е, тука този коефициент клони към 0. Ще ви дам пример за диалог от друг филм: "- Сериозно ли? - Съвсем сериозно. - Ама наистина ли е сериозно? - Да, много е сериозно. - Ееее, как може да е толкова сериозно? - Няма как, но е напълно сериозно." В следствие на този диалог нещастния ми мозък даде накъсо и следващият половин час ме "нямаше"! Надявам се да не съм ви причинила психически щети!!! Ами аз преди гледах Перла сега по малко.Ами то в всички серияли са или в БОЛНИЦА или в ПОЛИЦИЯ или в КЪЩА няма и един сериал дето се играе на улицата и да ходят в книжарница.Ето един мой диалог от сношния сериал: -Ама той не ми е баща. - 1 -Напротив е. -2 -Ти от къде знаеш. -3 -Проверих всичко. - 2 -Ама не ми е баща. -1 -Напротив е. - 2 това са геройте 1,2 и 3. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Съб 16 Яну 2010, 18:07 | |
| Малко странно звучи израза "Аз гледам Перла" честно.Поне за мен | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Нед 17 Яну 2010, 09:42 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 4 Нед 17 Яну 2010, 10:32 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд 4 Нед 17 Яну 2010, 11:31 | |
| - Ton4o написа:
- http://www.ton4osblog.com/2010/01/blog-post_17.html - това е за всички и най-вече за Надя.
Тончо, мерси много за линка. Едит: Защо на повечето верни отговори пише, че са грешни? Например истинското име на Беки Б. е Ребека Блумууд, но има хора които са направили това предположение и е написано, че е грешно...А съм сигурен, че истонското й име е така, понеже съм гледал филма...Който между другото беше много хубав. Другото което е...Пише, че и Егмонт България участва пък досега като давам на "Случаен въпрос" нито един път не съм попаднал на книга от издателството... Едит 2: Да не искат да им отговарям "Истинското име на Беки Б. е Ребека Блумууд"? Едит 3: Забелязахте ли, че сме на 39-та страница? Eдит 4: Ааа, разбрах защо няма въпроси от Егмонт България...То потребителите ги задавали...Сега ще видите как ще напълня всичко живо с Хари Потър и 39 КЛЮЧА. Едит 5: Това е постът ми с най-много едити. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Нед 17 Яну 2010, 11:46 | |
| Ааа Гризли, не можеш да ме надминеш за Едит на мнение! Онзи пост с кодовете на агентските карти е световен рекорд! Тони, мерси за линка, аз бях чел в Браво-то за този сайт и мислех да го видя, но ми е излязло от главата и съм забравил. Какво правите? Края на срока всички ни изпитват, нямаме време за форума... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Нед 17 Яну 2010, 11:50 | |
| Тони, мерси за линка! А вие феновете ли сте на този сайт - Тийнпроблемс? Аз не съм особено впечатлена. А откакто в някаква класация за личен рейтинг попаднах на снимки на момчета, съблечени до кръста /леле, дали вече има стил "Върколаците от Здрач"? / ми стана гадно и не го посещавам. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 4 | |
| |
|
| |
| Флууд 4 | |
|