| Флууд 4 | |
|
+12wolf 351 Martinch ibob98 nikol4o Grizzly Evelincho Blu€ Magic Arya Dröttningu Ton4o dsims pLaYeRmAn Salem Saberhagen 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 18:12 | |
| Училището свършва в края на Януари! В началото на Февруари почва 2ри срок! На някой места са свършили по-рано, но това е за малко училища! Сега си мислех, че ми се иска да уча в Англия. Там две седмици имат училище от сутрин до вечер две седмици, след което две не учат. Така става: две учене, две не, две учене, две не... Би било страхотно. Хем ще имаме време да обядваме, хем ще можем да си учим по всичко. А най-хубавото е , че там за тези две свободни седмици обичайно не се дават домашни! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 18:27 | |
| "И още искам да споделя, че от 18 до 21 януари съм на ски-училище." Ехааааааааа! От кога не съм карал ски..... Това ми е лябимото занимание.... Не знам кой е измислил ските, ама Господ здраве да му дава Сега отивам да празнувам! Мама има имен ден! Пожелавам ви хубва вечер и успешен утрешен ден! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 18:29 | |
| Хора, извинявайте, днес ми е натоварено и нервно! 7 януари - ИвановденЧестит имен ден на всички с името: Иван, Иванка, Йоан, Йоана, Ваньо, Ваня, Калоян, Жан, Ян и Яна! Дълъг и щастлив, усмихнат, знаменит живот!!! Поздравления за празника на майка ти, Никола!!! Тя как се казва? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 18:38 | |
| Честито за новия ранг, Еви! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 20:10 | |
| - maria написа:
Поздравления за празника на майка ти, Никола!!! Тя как се казва? Ами Ваня! Вие имате ли роднини, които празнуват? Някой от вас да е на гости? | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 20:40 | |
| Отдавна не съм влизал в форума така че 1 честито на всички именячи да сте живи и здрави и 2 какво правите бе хора | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 22:09 | |
| Лека нощ на всички! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Чет 07 Яну 2010, 23:29 | |
| Ама колко сте блондовците в този форум, момчета? Любчо, името Калоян има гръцки произход. То идва от Kalojoan и в превод е "хубавият Йоан", "хубавият Иван". Днес православната църква чества Свети Йоан Кръстител, а по народному е Ивановден! Вашият Калоян се е скатал или родителите му са неуки. Аз пък имам приятелка Стоименка и тя има сто имени дни в годината! | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 10:01 | |
| Хораа здравейте! Съжалявам, че вчера не можах да вляза, но мама имаше рожден ден и имахме гости! Нямах време да си пускам компютъра! Какво правите? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 12:15 | |
| - maria написа:
- Ама колко сте блондовците в този форум, момчета?
Любчо, името Калоян има гръцки произход. То идва от Kalojoan и в превод е "хубавият Йоан", "хубавият Иван". Днес православната църква чества Свети Йоан Кръстител, а по народному е Ивановден! Вашият Калоян се е скатал или родителите му са неуки.
Аз пък имам приятелка Стоименка и тя има сто имени дни в годината! Така ли се казва? Ние имаме Яна, която също отрича, че именния й ден е на седми. Чух по новините, че и Яна имала имен ден, пък.... И аз се извинявам, че не успях да вляза вчера, ама ме налегна умората...От два дена нещо бързо ми се доспива... Вчера по български имахме тест за местоименията. Надявам се да съм се справил. При вас как върви училището? ПП.Моята коса е кестенява. ПП. 2 - Еви, честит ранг! ПП. 3 Този сняг вече почна да ме дразни. Този, дето вали във форума де. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 13:01 | |
| И аз съм с кестенява коса.Емии аз слушам новата си любима песен Eminem ft.Ludacris and Barack Obama - Black Amerika. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 13:08 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 13:10 | |
| Аз пък в понеделник имам класно по Математика.Аз съм оформен по няколко предмета (вече не помня кои) все със 6. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 13:48 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- maria написа:
- Ама колко сте блондовците в този форум, момчета?
Любчо, името Калоян има гръцки произход. То идва от Kalojoan и в превод е "хубавият Йоан", "хубавият Иван". Днес православната църква чества Свети Йоан Кръстител, а по народному е Ивановден! Вашият Калоян се е скатал или родителите му са неуки.
Аз пък имам приятелка Стоименка и тя има сто имени дни в годината! Така ли се казва? Ние имаме Яна, която също отрича, че именния й ден е на седми. Чух по новините, че и Яна имала имен ден, пък.... И аз се извинявам, че не успях да вляза вчера, ама ме налегна умората...От два дена нещо бързо ми се доспива... Вчера по български имахме тест за местоименията. Надявам се да съм се справил. При вас как върви училището?
ПП.Моята коса е кестенява. ПП. 2 - Еви, честит ранг! ПП. 3 Този сняг вече почна да ме дразни. Този, дето вали във форума де. Имам съученичка Яна и веднъж гледахме в календар на именните дни, тя имаше 3! А иначе казано, Буенос Тардес! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 14:29 | |
| - Mr.Freebird написа:
- Хораа здравейте! Съжалявам, че вчера не можах да вляза, но мама имаше рожден ден и имахме гости! Нямах време да си пускам компютъра! Какво правите?
Баба ми имаше рожден ден вчера както и да е - чеситити РД-то на майка си от мен! | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 17:28 | |
| - Salem написа:
- По др. тема
забелязвали ли сте че: на ХП са: РЕЙВЪНКЛОУ СЛИДЕРИН ГРИФИНДОР ХАФЪЛПАФ са точно като на 39 ключа Томас Джанъс Лусиан Екатерина сами ще намерите приликата!
Салем, спри да флуудиш. Щом е по друга тема, значи мястото на това мнение не е тук. Може би има някаква връзка, но според мен има голямо разминаване. В ХП Рейвънклоу зачитат ума, а клана Томас-силата. Или кланът Лусиан се отличават с властолюбие и стратегически умения, а в ХП-Слидерин. Така че не разбирам каква е логиката Джанъс и Слидерин да са зелени, а Томас и Рейвънклоу-сини... (или може би е защото не харесвам Хафълпаф особено и не ми се ще да го сравнявам с Екатерина )
Последната промяна е направена от didka_2704 на Пет 08 Яну 2010, 17:50; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 17:29 | |
| Здравейте. Какво правите ? Днес апарата за карти ми напални душата Леко го ударих без да искам и изписа "Апаратът е временно исключен После с още един удар се оправи | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:06 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:14 | |
| | |
|
| |
didka_2704 Агент
Мнения : 114 Регистриран на : 05.12.2009 Години : 28 Местоположение : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:18 | |
| Зеленото не се ли прави от жълто и синьо?Иначе да, останалите са основни и съвпадат, но не ми се струва, че 39 ключа крадат от ХП | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:21 | |
| - Salem написа:
- Ton4o написа:
- didka_2704 написа:
- Salem написа:
- По др. тема
забелязвали ли сте че: на ХП са: РЕЙВЪНКЛОУ СЛИДЕРИН ГРИФИНДОР ХАФЪЛПАФ са точно като на 39 ключа Томас Джанъс Лусиан Екатерина сами ще намерите приликата!
Салем, спри да флуудиш. Щом е по друга тема, значи мястото на това мнение не е тук. Може би има някаква връзка, но според мен има голямо разминаване. В ХП Рейвънклоу зачитат ума, а клана Томас-силата. Или кланът Лусиан се отличават с властолюбие и стратегически умения, а в ХП-Слидерин. Така че не разбирам каква е логиката Джанъс и Слидерин да са зелени, а Томас и Рейвънклоу-сини... (или може би е защото не харесвам Хафълпаф особено и не ми се ще да го сравнявам с Екатерина ) Може все пак да има много разлики, но цветовете са едни и същи, което малко прилича на плагиатстване. Пак има общност от хора (в Хари Потър - магьосниците, а в 39 КЛЮЧА - известните) и те са разпределени по цветове. А може би зашото тези цветове са основни!!! Първо, това са цветовете, които просто няма как да не включат. Второ, връзката е огромна: Хафълпаф и Екатерина са умните и ученолюбивите. Лусиан и Грифиндор са смели и добри стратегици. Джанъс и Слидерин са нахални и за тях идолите са с голямо значение (хоркрусите, изкуството и тн.). Томас и Рейвънклоу не си приличат особено, но в 39 Ключа трябва да има и спортисти. Трето, тези характеристики се определят по значението на самия цвят - аурата на хората, чакрите, помните ли Цветния тест на Надето и тн... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:26 | |
| Аз пък смятам, че няма плагиатство. Просто в литературата и в живота в структура от четири елемента има възможности за прегрупиране - съюзници, противници, противопоставяне, привличане. И екшънът е налице!!! Колкото до цветовете - можем да се чудим до безкрай дали са били вдъхновени от четирите стихии - земя, вода, въздух, огън и техните характеристики, проявени в личността или от нещо друго.... Искам да ви поздравя с песента от филма "Черната мълния"! Гледайте го! Наистина си заслужава, ако обичате екшън и визия! http://www.vbox7.com/play:3119a9d8#commentTop | |
|
| |
didka_2704 Агент
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 18:56 | |
| Май това цялото беше за темата на клановете, но нищо много се чудя кога ще пуснат превода на 1 глава ва "В дълбините" в 39 ключа бг | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Флууд 4 Пет 08 Яну 2010, 19:16 | |
| Да и аз смятам, че е крайно време за някоя страница от 39 ключа, защото напоследък абсолютно нищо ново няма около 39 ключа, но за сметка на това в началото на февруари ще има доста промени в сайта! И аз, като, Гризли, смятам, че трябва да "свалим" вече украсата! За цветовете - ами не мога да кажа от къде са се вдъхновили, но не смятам, че е от Хари Потър - нима в други книги не се споменават тези цветове! Митко, не ти правя забележка само те поправям, както госпожата ни по испански в началото на годината - Буенас Тардес, но Буенос Диас! Мен ме чака класно по испански другия петък и с това ми приключват класните! Какво правите? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 4 | |
| |
|
| |
| Флууд 4 | |
|