| Ранг на агентските карти | |
|
+3Evelincho Ton4o Salem Saberhagen 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Ранг на агентските карти Вто 08 Дек 2009, 09:45 | |
| Днес влизам в www.the39clues.com и какво давидя "Виж свойте медали или рекорди " и отгоре ми пише saberhagen Rank: Copperhead Agent Your Allies: 30 Мисля че разбрах. Колкото повече пъти разпространяваме картите толкова повече ???? набираме неща за ранг но не съм сигурен. А разбрах трябва да набираме Your Allies но не знам от къде!!! Това ^ Your Allies мисля че е за притежание на чужди агентски карти но не съм много сигурен на мен ми пише: Агенти на който имаш картите:30 и Your Allies:30 за това ги свързвам така Също така ми излиза и нещо като задачи и пише че са минати. на един мой приател пише това: gotinia Rank: Gamma Agent Your Allies: 129 По др. тема Получаваме и допълнителни неща за агентската ни карта. за да обновим отпред. Слято: Гризли Моля те, оформи темата както трябва.
Последната промяна е направена от Salem Saberhagen на Вто 08 Дек 2009, 10:07; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Вто 08 Дек 2009, 14:43 | |
| Също така можете да си слагате и медали в задната страна на картата (а не отпред, както казва Салем). | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Чет 17 Дек 2009, 19:57 | |
| Сега във раздела на Екатерина доста време обсъждахме ранговете и тези неща, но в крайна сметка днес си изясних всичко и за това слагам информацията за всички! От днес ако си задържите мишката на началната страница в полето на агентската карта (там където е скалата за престижа) ви се появява прозорец съдържащ информация за това как да си повишим престижа и рановете за съответния клан! Откривайки ключове, събирайки карти, минавйки мисии и играейки в Арена 39 вие получавате медали и увеличавате престижа си. Запълнете скалата на престижа си и ще получите нов ранг, както и нови неща за агентската си карта! Екатерина:
Lab Agent Engineer Agent Inventor Agent Gamma Agent Quantum Agent Atomic Agent Supernova AgentДжанъс:
Amateur Agent Understudy Agent Debut Agent Vip Agent Celebrity Agent A-list Agent Superstar AgentТомас:
Rokie Agent Starter Agent Pro Agent Champion Agent All-Star Agent MVP Agent Hall of Fame AgentЛусиан:
Python Agent Anaconda Agent Rattlesnake Agent Copperhead Agent Black Mamba Agent Death Adder Agent King Cobra AgentВсеки да каже с какъв ранг е, и до къде му е престижа! Аз съм Гама Агент и престижа ми е до началото на Е в Meter (Prestige Meter) | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Чет 17 Дек 2009, 20:07 | |
| Аз съм Chdmpion agent , но обаче не погледнах къде ми е метара | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Чет 17 Дек 2009, 20:16 | |
| Браво, Еви! И аз днес открих нововъведението в началната страница! Аз съм Гама Агент и Престижът ми подминава М в Метър. Искам да допълня поста на Еви - Престиж Метърът показва докъде си стигнал в собственото си ниво /ранг/. Когато стигнеш края на Метъра, получаваш нов ранг! | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Чет 17 Дек 2009, 20:17 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Съб 10 Апр 2010, 22:46 | |
| Искам да ви представя най-добрия Агент, когото познавам!!! И той, разбира се , е Екат! Това е Агент - InfraredGоld1, с № на картата 1674 и код P223G34MXP. Този Екат има всички 31, достъпни до момента, ключа, 8-те книги, изиграл е 8-те мисии и притежава онлайн 244 карти. Като имаме предвид, че картите от книгите и трите пакета са 207, то бонус-картите му са 37 и му липсват само една от всички излезли досега карти! ИнфраредГолд Агент е на края на Престиж Метъра си за 5-ти ранг Квантум Агент и съвсем скоро ще стане Атомик Агент, тоест ще премине към 6-ти ранг!!! А вие, братовчеди от останалите кланове, с какви Агенти може да се похвалите? | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти Вто 16 Авг 2011, 10:06 | |
| Аз съм Champion Agent и метъра е след половината. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ранг на агентските карти | |
| |
|
| |
| Ранг на агентските карти | |
|