Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 07:13
Здравейте, приятели и "роднини" (и конкуренти!) от голямото семейство Кахил! Пиша тази тема по един много специален повод, и то именно празника на моя, както и на много други хора, клан - ЕКАТЕРИНА! 24 ноември!
Защо избрахме днешния ден? Идеята възникна от Надя (maria), която се сети, че всъщност 24 ноември е денят на Света Екатерина. Макар че светицата е родена много преди основоположниците на рода Кахил, ни се стори подходящ точно този ден - не само защото има съвпадение на имената, а и защото Екатерина е била една от най-образованите жени на своето време. Подозираме също, че създателите на "39 КЛЮЧА" са знаели това. Повече информация за Света Екатерина можете да откриете тук.
Какво сме подготвили? - нов фон - ново лого
- нови форумни иконки (благодарение на dsims)
- 4 нови емотиконки с гербовете на клановете (отново благодарение на dsims)
Новият фон, логото и иконките ще останат до края на месеца (а може и малко по-дълго), след което нещата ще станат такива, каквито са били първоначално.
Както виждате, ние, Екатеринците, сме и с нови никове и нови рангове, за да отпразнуваме случая.
Чувствайте се свободни да коментирате всичко в темата!
Искам да окажа особени благодарности на Надя (maria), Митко (dsims) и Еви (Невидимая Угроза), без които този празник нямаше да се състои! Благодаря ви и не забравяйте...
ДА ЖИВЕЕ ЕКАТЕРИНА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Последната промяна е направена от Алберт-Тони Айнщайн на Вто 24 Ное 2009, 20:48; мнението е било променяно общо 3 пъти
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 13:02
Много грубо.
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 14:19
Здравейте на всички! Днес съм наистина в празнично настроение! И може да изглеждам по друг начин, но пак съм си аз - тази, която обича своите приятели от Джанъс, Томас и Луциан.
Каква беше нашата цел, създавайки този празник? Ще говоря за себе си, но мисля, че и останалите трима Екатс - Тони, Митко и Еви, ще ме подкрепят!
Първо - на нас, Екатс, ни е приятно един с друг - събрахме се добра компания. Исках да имаме още нещо, което да ни обедини и затова много се зарадвах, че открих ден, който да обявим за наш празник! BTW, днес разбрах, че в Западна Европа и САЩ Света Екатерина е считана за покровителка на учащата се младеж! Значи, че всички ние можем да приемем този ден за общ празник!!! И....май действително създателите на "39 ключа" са избрали Катрин за основателка на клана ни съвсем съзнателно.
Второ - искаше ми се да разнообразим форума ни и да внесем малко "раздвижване на духовете"-виждате, че напоследък не се случват много неща около събралата ни поредица и главно си флуудим.
Трето - мислех си как да сътворим нещо интересно и да се забавляваме повече. В този смисъл много благодаря на Митко за прекрасните иконки - символи на клановете ни. Ето, всички виждате, че не сте пренебрегнати!
Четвърто - исках да провокирам творческото мислене и на останалите кланове. Защо вие също не направите свой празник на клана или нещо друго? Нямам нищо против форумът да е зелен...
Та така, драги приятели! Гоун форевър! Не сме груби и нахални, а закачливи и мислещи. И единни като група! Да живеят Екатс!!! Да живеят и
Последната промяна е направена от maria на Вто 24 Ное 2009, 14:34; мнението е било променяно общо 2 пъти
wolf 351 Баща-основател
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 14:30
Честито Екатерини.Аз не смятам,че това е пренебрегване,защоъо аз ще намеря празник и за Томас.
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 18:14
Моите поздравления,към всички Екатерини!!!!!Оранжевият цвят много ми харесва,а също и жълтото.Всичко е великолепно измислено и изпипано! Тат така и от мен-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!!!!
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 19:37
Аиде 4естит празник на си4ки Екатерини и на другите разбира се
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 19:45
Честит празник, Екатерини. Моя подарък към вас ще откриете в тази тема в същото мнение след някъде около 1-2 часа, може и по-рано.
Eдит: Хаайде, заповядайте. Съжалявам за адреса на уеб сайта, амааа....
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 20:21
Martinch написа:
Честито и от мен!А имате ли идеи как да спечелите надпреварата?(ПП:То и без това няма да я спечелите .Не се обиждайте това беше шега)
Хмм, надушвам заплаха от Лусианец! Не забравяй, че ние сме винаги подготвени, особено на празника ни.... И да знаем как да спечелим надпредварата, но нямаме намерение да те осведомяваме.... И защо реши, че няма да я спечелим.......
Сега до тук беше шегата! Марти нищо лично! Гризли много ти благодарим за сайта, посветен за нашият (най-велик) клан! Радвам се, че добре приемаш триумфа ни! Това беше втората шега!
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 20:29
Честито и от мен! Само да допълня за българсикте изобретатели - не е до там известно, но българин е създал принципа на двигателя, работещ с вода!
Evelincho Баща-основател
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 20:42
Позволявам си да коментирам горното! Да наистина това съм го чувал и много се ядосвам, за това,че за пореден път българинът е пренебрегнат! Тази идея идва преди 50-60 години мисля, но тогава е напълно пренебрегната,защото всички са си мислели, че нефтът е нещо безкрайно! Чак сега учените работят по проекти за създаването на такъв двигател, но България я няма никъде!
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 21:09
Ники, благодаря! Наистина хубава изненада!
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Вто 24 Ное 2009, 23:42
Дук Гризли Джанъс , талантът ви е комплимент за Вашия клан, а благородството Ви съответства на Вашата титла!!! Благодаря Ви от сърце! Сега вече знам, че създателят на Нивалина е професор Димитър Пасков. И не ви се сърдя, че ароматът на Вашия одеколон все още витае в тайната ни приемна!
В превод: Ники, страшен си! Много е мило от твоя страна, че си положил толкова труд, за да ни направиш подарък! Не се сърдете един на друг с админите, моля! Все пак всички сме приятели!
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Сря 25 Ное 2009, 11:26
Аз не можах да нарисувам нещо специално за вас,като подърък,за което много се извинявам,но ръката ми е още зле.За това не можех да измисля нещо по-хубаво от това да ви поздравя с две от моите любими картини.Ето и предизвикателството ми към вас,Екатерини-може ли да познаете авторите и имената на творбите?
Badugly Клуб 3000
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Сря 25 Ное 2009, 17:52
Хей, Свилена , благодаря за поздрава! Това е "Дамата с хермелина" на Леонардо да Винчи - не можеш да сбъркаш!!! А втората картина се казва "Трите Грации", но кой беше авторът? Екатс, помагайте! Хах - сетих се! Сандро Ботичели!!!!
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Сря 25 Ное 2009, 18:09
Великолено разпознаване!Отдавам ви чест,дукесо Хоуп.
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Сря 25 Ное 2009, 18:45
Аз пък ще прескоча изненадите и ще споделя този сайт: http://www.hopenhagen.org/home/map - това е Международна петиция! Предполагам, че на повечето ще ви бъде интересно да разгледате и картата!!!
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Сря 25 Ное 2009, 18:48
О? Ще прескочиш изненадите? Това значи ли, че има още?
Мадригал
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Чет 26 Ное 2009, 19:11
Мадригалът малко се забавя, но все пак ви поздравява!
Честит празник, Екатерини! И вие ще паднете от нас, както всички останали, но истината е, че сте най-достойните, най-доблестните и най-способните сред тях. Радвайте се, докато можете! Муахахаха!!!
Evelincho Баща-основател
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Пет 27 Ное 2009, 08:33
Мадригал написа:
Мадригалът малко се забавя, но все пак ви поздравява!
Честит празник, Екатерини! И вие ще паднете от нас, както всички останали, но истината е, че сте най-достойните, най-доблестните и най-способните сред тях. Радвайте се, докато можете! Муахахаха!!!
Това последното изречение трябва да ви говори нещо!
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
Заглавие: Re: 24 ноември - Празник на Екатерина Пет 27 Ное 2009, 12:57
Галилео Евелин написа:
Това последното изречение трябва да ви говори нещо!