| Флууд 3 | |
|
+12Blu€ Magic Martinch The sword of the bear Salem Saberhagen wolf 351 Arya Dröttningu nikol4o dsims Evelincho Ton4o Badugly Grizzly 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 19:48 | |
| - maria написа:
- Да, Васе, цяла година ще съм "синя", после ще стана Луциан , а накрая - Кахил!
- Цитат :
- А ти Тончо мернала ли си го или сте били заедно на кино или в някой ресторант или пък няма да кажеш? Получи ли нюзлетър-а за Черният кръг, че на мен май нищо не ми е изпратено...
Гризли, нищо още нямам в пощата си от Егмонт. Много ми се искаше да ги питам на щанда им за някои неща, но не ги намерих. А този път нямаше и указатели коя фирма къде е. Ех, и ти, приятелче, на кино и на ресторант с Тони - все едно сме големи! Дай ни още няколко години и може да стане! Единственото място, където може да си ме видяла днес, е панаирът на книгата. Бях там с баща си. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 19:52 | |
| Още флууд, мълчаливци! На 22 декември нашият клас си организира Коледен бал! Уговорихме салона в училище. Намерихме си диджей и си поръчахме музика - всеки от класа - по нещо! Аз си избрах "Валсът на цветята" и песента от "Хари Потър", на която "танцувах" с Гризли и с Еви + една страхотна салса и хип-хоп! Намерихме и фирма, която се занимава с кетъринг и ще ни достави храна и напитки /и сервитьор!/. Цялата организация ни струва 350 лева, като 300 имахме в касата на класа. Балът ще бъде нещо средно между този в "Хари" и бал с маски. Поканили сме и приятели от другите класове. Надявам се, че ще бъде прекрасно! А вие - танцувате ли? Обичате ли да танцувате? Какво ще правите с класовете си или приятелите си за Коледа? А какво ще направим тук? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 19:54 | |
| Ами ние смятаме да "играем" на Таен Дядо Коледа. Всеки тегли листче и подарява подарък на човека, чието име е изтеглил. Иначе за някакво коледно парти не сме мислили и вероятно няма да има... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 19:54 | |
| Здрасти, Тони! Ти намери ли Егмонт на Панаира? Веско беше ли там? Позна ли те? Какво си купихте? Тони, а горният ти пост за класа ти ли се отнася или за форума ни? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 19:59 | |
| - maria написа:
- Здрасти, Тони!
Ти намери ли Егмонт на Панаира? Веско беше ли там? Позна ли те? Какво си купихте? Егмонт не беше там. На няколко места имаше списъци, а и обиколих всички щандове. Иначе аз нищо не си купих. Двоумих се дали да не си взема "Изгубеният символ", но не съм чел по-старите книги. "Алхимикът" и "Магьосникът" ги имам, така че на щанда на "Хермес" си взех само разделител за книги и няколко календарчета. Повечето издателства ми бяха непознати и предлагаха литература, която не ме привлича. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 20:06 | |
| Наде,аз вмометна се уча да танцувам брейк по клипчетата в интернет.Това може би е най-трудния танц. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 20:06 | |
| Хах, четиримата Екатс пак сме на върха на листата, но Митко е изпреварил Еви! ..... Хора, гледам 8 души в момента във форума, а почти никой не пише! Какво точно правите? Държите си включени мониторите ли? Става ми скучно така, а не съм ви "виждала" почти четири дена! Явно не съм ви липсвала така, както вие на мен... .... Е, Васе, най-накрая някой освен Тони! Да, брейкът е много труден, но той е почти акробатичен танц. Много го харесвам, много е зрелищен! Но аз питах за така наречените "социални танци", когато се танцува в смесена група или по двойки. А отдава ли ти се? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 20:52 | |
| maria,радвам се за вашия празник,който си организирате в училище!Наистина ни липсваше много! Ние също преди много години в старото ми училище си организирахме такива празници и бяха много хубави.На един от тях-беше в 7-ми клас се бяхме маскирали като различни герои от книги.Имаше жури и награди за най-добър костьо,най-атрактивен участник и още няколко подобни неща.И трябваше да се представяме с характерно за героя движение или реплика.Аз се бях облякла като играч по куидич-търсач от българския национален отбор.Имах и магическа пръчка.И при преставянето реших да изрека непростимото проклятие "Авада Кедавра" върху една моя приятелка преоблечена като вещица.Помолих я да застане на един стол точно срещу мен.И аз се затичах с насочена към нея магическа пръчка,изричайки "Авада Кедавра",изминах няколко метра и .....се подхлъзнах на лъснатия паракет с изтърканите си подметки на ботушите и се проснах по очи в полите на черната рокля на приятелката ми вещица.Всъщност се самоубих.Цялата класна стая гръмна от смях и аз естествено се засрамих много.Беше изключително смешно!И досега го помня много ясно и дори си спомням песентта на която се подхлъзнах. Относно танцуването-много ми се иска да го умея,но за съжаление не мога.Опитах един път и се спънах в краката на партньора си и за малко да паднем. И от оттогава не съм се пробвала. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 21:05 | |
| Здравейте на всички! Мария радвам се че се върна! Как мина денят ви? Моят беше чудесен, с изключение, че не съм учил за класното и утря няма да имам време и че ме боли много гърлото, но.. Днешната репетиция мина чудесно! Имахме и ново попълнение! Сега ще гледам моето любимо така да се каже анима - Аватар! Приятна вечер на всички! До утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 21:30 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 21:34 | |
| Тони, покрай новият ни потребител ми хрумна нещо! Първият пост на Дидка беше в Игрите! Дали не можеш да направиш ограничение: Всеки под ТОПагент да няма правото да влиза в Игрите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 22:16 | |
| Мисля, че не е наложително„ | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 23:17 | |
| Към поста на Свилена от 8.52 днес: Сигурно е било забавно, Свилена, на това празненство! Дано и ти си се смяла заедно с останалите! Аз не знам още каква ще бъда. Иначе и ние още дообмисляме какво да направим. Това, което Тончо нарече Скрит Дядо Коледа, вече го организирахме. На мен ми се падна да подарявам на едно момче от много заможно семейство, което всичко си има. Мисля направо да го попитам какво иска. А за танците - и какво като си го настъпила, следващият път - няма. Освен това, ако не работиш върху непохватността си, как ще се избавиш от нея?! Пак питам форума - ще си направим ли нещо за Коледа? Моето предложение е: - админите да украсят форума както за Хелоуин - всеки от нас да намери картина, клип, игра, тест или каквото му хареса, за да направим форума красив и да се забавляваме - можем и ние да си подарим един на друг по нещо - песен, стих, рисунка - за трите Коледни дни : 24, 25 и 26 да сменим никовете си и аватарите. На празника на Екатс наистина се чувствах необичайно и празнично! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 23:23 | |
| Страхотна идея!!! Даже ми се иска да ви подаря реални рисунки,а не просто снимки. Обаче се чудя как мога да ги напъхам в пощенски плик. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 23:39 | |
| - Grizzly написа:
- Искам да споделя, че утре двамата с Николчо имаме имен ден.
Знаем, знаем, Гризли, няма да ви забравим! Свилена, действително има големи пликове - даже в пощенските станции. Има и от онези пластмасови листове с мехурчета, за да се увиват чупливи неща. А има и услуга "Писмо до поискване", за която не е нужно да си даваме точните адреси! Приятелко, това май заприлича на изпросване на подарък, но не е така! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Съб 05 Дек 2009, 23:47 | |
| Оу не ще ми е изключително приятно да ви подаря нещо.Даже ще се радвам много. | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 00:01 | |
| Хайде лека и спокоина нощ ! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 10:23 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 11:30 | |
| Привет на всички и от мен! Още веднъж честито на именниците! Никола, съжалявам, че си болен, но дано бързо мине!!! И благодаря за горния линк! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 11:49 | |
| Айде аз сега да отговарям на всички:
Салем състезанието беше във Варна.
Надежда много обичам състезанията.А да не забравя съгласен съм за предложението ти за коледа.
За останалите много ви благодаря за пожеланията!
Специално за Ники и за Ники честит имен ден!Да сте живи и здрави и да прославите клана си! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 12:21 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 14:41 | |
| Попринцип как прекарвате деня? Ядете ли шаран? За обяд или за вечеря (или за закуска ) Някакви други традиции? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд 3 Нед 06 Дек 2009, 14:56 | |
| Знам, че традицията е да се яде шаран, но ние не обичаме! Тази риба винаги ми мирише на тиня и има много кости! Чудно ми е как Свети Николай спасил моряците в морето като запушил дупката в кораба със сладководна риба?!! Ама нищо чудно шаранът да е бил най-отзивчив и да е нямал нищо против да "услужи" на светията за разлика от морските обитатели! Иначе имаме риба - печена пъстърва с масло, копър и лимон! Традицията ни е напишем на листчета съкровените си желания и да ги оставим в църквата "Свети Николай". Аз например се старая да си пожелавам неща, които по принцип са изпълними, но в момента не виждам как ще станат. Може би затова досега желанията ми винаги се сбъдват! Как сте именници? Хвалете се с подаръци! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд 3 | |
| |
|
| |
| Флууд 3 | |
|