| Конкурс за модератори | |
|
+3Grizzly Ballerina Lucifer's Fall™ 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Ballerina
Мнения : 21 Регистриран на : 24.05.2009 Години : 30 Местоположение : Плевен
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Вто 26 Май 2009, 11:28 | |
| Име: Дейанира (накратко Дени) Рожденна дата: 14.12.1993 (15 години) Град: Плевен Опит: Имало едно време един форум. Всички били щастливи - пишели, флуудели, спамели и т.н. ^^ Но един ден форумът западнал. Вече не влизали толкова много потребители - а само по 1-2 на ден и то най-често това били модераторите. [(Аз (модератор) предимно влизах .. и така форумът наистина западна. И понеже тогава беше средата на учебната година и аз нямах възможност да влизам... пък и имах много тренировки... А другите от екипа не ги грееше особено какво ще се случи с форума. И той изгоря поради неактивност.. )(Да вмъкна - наказание не ми се е налагало да поставям )] Какво ще направя за развитието на този форум : Тъй като вече се запознах с правилата на форума, ще ги прилагам адекватно. Най-вече ще помагам за развитието с различни идеи и действия. Ще отговарям на въпроси (включително и тъпи ) относно 39те ключа, игрите, кодовете и т.н. А ако някой е нарушил правилата, задължително ще бъда безпристрастна и дори ще се съгласувам с администраторите относно наказанието, ако се налага. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Вто 26 Май 2009, 14:44 | |
| Опит: Честно казано имам опит само като администратор на някои форуми. Ставали са добре, но не са се разпространявали достатъчно, че да имам много потребители. Имам желание, имам идеи и се надявам да ме приемете. (Може да погледнете темата "Предложения") Благодаря.
Последната промяна е направена от Grizzly на Съб 25 Юли 2009, 19:36; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Bobby Cahill
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Пон 29 Юни 2009, 12:46 | |
| Име: Боян Град: София Години:15 Опит: От около 5 години се занимавам с форуми и знам почти всичко, ако не и всичко. Откъм идеи са ми доста в главата. Желанието ми е огромно да съм модератор, защото съм свикнал да съм и навсякъде, където пишех едно време бях модератор. Знам задълженията на модератор какви са. За друга информация не се сещам, ако се сетя ще добавя... Вие решете... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Пет 17 Юли 2009, 11:12 | |
| Име: Мартин Години:10 Град: Варна Опит:Навремето имах цял сайт но понеже нямаше потребители западна.Но нали казват че една загуба носи победа.Докато моя сайт западаше един форум в който се регистрирах нарасваше.Имаше повече от 60 потребитела и скоро станах администратор.От там научих страшно много.Разбрах какви теми харесват хората и какви не са чак толкова интересни,но за съжеление скоро във форума влизаха само 3-4 души и не след дълго го изтриха. Какво ще направя за развитието на този форум :Макар да съм само на 10 мога много добре да се оправям с потребители който спамят.В повечето форуми пишят с страшно много правописни грешки от бързане.Аз не съм така.Знам всички правила на модератора и обещавам да ги спазвам.Знам много полезна информация за 39 ключа и съм много запален фен.Също така влизам почти всеки ден и съм много активен,което е едно от задължителните правила.Знам долу горе английски за да се оправям.Имам много идеи и ако ме направите модератор обещавам да дам всичко от себе си да направя този форум най-добрия по темата ,,The 39 clues"! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Пон 10 Авг 2009, 18:58 | |
| Име:Стефан Години:10 Град;Стара Загора Опит:Администратор на форум но не се получи нищо.Малко хора се бяха регистрирали. Какво ще направя за развитието на този форум:Ще следя кой спазва правилата ако някой не ги спазва се съгласъвам с екипа за наказание.Аз самият ще спазвам правилата.Ще развивам темите. Това е за мен | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори Пон 10 Авг 2009, 19:09 | |
| Хайде и аз да се набутам. Име: Димитър Години:15 Град:София Опит: Администратор на няколко форума (бивши), модератор на други. Дизайнер помагал на няколко Блога, форума и списания. Опит в РПтата . Също дългогодишен опит с Фотошоп. Минал съм през Photoshop 6,7,8,9,CS,CS2,CS3,CS4. Що се отнася за Форума, можа да помогна в "освежаването" (развиването) му в различни аспекти. Благодаря | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурс за модератори | |
| |
|
| |
| Конкурс за модератори | |
|