| Искай картина | |
|
+15Salem Saberhagen Dageron321 Arya Dröttningu Badugly didka_2704 Grizzly nikol4o etimargi wolf 351 Evelincho dsims Nancy Blu€ Magic Ton4o X-Saber 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Искай картина Нед 11 Окт 2015, 09:56 | |
| Свилена , това трябваше да е тарталета Тея , точно ябълков сок ли xD Любимията ми филм, ще да е този: - Spoiler:
Препоръчвам го на всички, които не са го гледали Искам любимата игра на следващия. Броят се и компютърни и игри с приятели(гоненица, криеница и примерно истина или предизвикателство, подаръци т.н) | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Искай картина Нед 11 Окт 2015, 12:59 | |
| Това е трудно...става ли да са четири? xD - Spoiler:
Марти , какво му има на ябълковия сок xD Искам снимка на нещо, нарисувано от следващия xD | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Искай картина Вто 20 Окт 2015, 01:25 | |
| Тея , уау...какви игри си избрала, доста са сериозни и главните героини са все момичета, яко Искаше снимка на нещо нарисувано от мен...готово, няма проблем. Ето рисунка на коте, която нарисувах за една приятелка Искам страшна картинка Послепис: Видях, че обувките не вървят но пък...дали това ще провърви - Spoiler:
Горкото | |
|
| |
God_Hades
Мнения : 22 Регистриран на : 31.10.2015 Местоположение : търси яки мацки
| Заглавие: Re: Искай картина Нед 01 Ное 2015, 21:29 | |
| Котката изглежда по същия начин, като мен когато се разделих с косата си...ето го доказателството: Това Ужас ми го прати по туитър оня ден...много е гот, надявам се да задоволява всички предпочитания А сега искам картинка на мусака | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Искай картина Пон 02 Ное 2015, 14:39 | |
| Ех, Хадес...никой не иска да му дава картинка на мусака...горкият, хатъра му ще отиде на вятъра Ето, да не тъжиш пънкарски боже...любимата ти мусака Колко красиво е аранжирана, чак ми се прииска да си хапна въпреки, че не съм и фен А сега искам картинка на бяло мече | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Искай картина Пон 02 Ное 2015, 15:36 | |
| Искам снимка на ъъ...чорапите на следващия xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Искай картина Вто 03 Ное 2015, 01:57 | |
| В настроение съм да си снимам различните чорапи хД А сега може да се запознаете с Ред Сокс и Блек Ди като кликнете на спойлера - Spoiler:
А сега...искам снимка на любимия герой на следващия ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Искай картина | |
| |
|
| |
| Искай картина | |
|