| Предложения | |
|
+6Badugly Martinch Evelincho Ton4o Grizzly Lucifer's Fall™ 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Предложения Вто 26 Май 2009, 14:41 | |
| Така, имам идея. Ако форумците искат и админите са съгласни, ще бъде страхотно! Предлагам да имаме училище "39 ключа", където да има часове и да се запознаваме с книгата. Уроците ни ще бъдат главите от книгата представени като резюмета и въпроси към урока и въобще каквото се сети учителя. Ще има 10 класа - По един за всяка книга и учебната година може да бъде около 2 месеца. След това отново ще може да има записване за първокурсници. Може да има секции за учениците, в които да могат да пишат само и единствено учениците, от съответния курс. Например в секция "Първокурсници" да имат достъп само първокурсниците.
Може и да има папки за различните кланове и към тях да имат достъп само тези от съответния клан.
Дано сте ме разбрали и харесате идеята. Ще се радвам, ако се приложи. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Предложения Вто 26 Май 2009, 19:27 | |
| - perry_the_platypus написа:
- Така, имам идея. Ако форумците искат и админите са съгласни, ще бъде страхотно! Предлагам да имаме училище "39 ключа", където да има часове и да се запознаваме с книгата. Уроците ни ще бъдат главите от книгата представени като резюмета и въпроси към урока и въобще каквото се сети учителя.
Ще има 10 класа - По един за всяка книга и учебната година може да бъде около 2 месеца. След това отново ще може да има записване за първокурсници. Може да има секции за учениците, в които да могат да пишат само и единствено учениците, от съответния курс. Например в секция "Първокурсници" да имат достъп само първокурсниците.
Може и да има папки за различните кланове и към тях да имат достъп само тези от съответния клан.
Дано сте ме разбрали и харесате идеята. Ще се радвам, ако се приложи. Идеята ти много ми харесва, но се нуждае от малко дооформяне, а пък ни трябват първо и много потребители от различни кланове. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Предложения Чет 28 Май 2009, 19:09 | |
| Форума вече е регистриран в Бг топ, можете да гласувате. (кликвате на картинката под форума кошче.) ^^ | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| |
| |
| Заглавие: Re: Предложения Чет 18 Юни 2009, 17:21 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Чет 18 Юни 2009, 18:30 | |
| О, аз не мисля, че ще чакаме чак толкова. Да, прав си, тогава наистина ще има врапираща разлика, но все пак това са 2 години, съмнявам се за толкова много време да не се регистрират активни потребители. Е, може и да не стане де, не знам .. но се съмнявам. Дракон, за сега не планираме да имаме нови администратори. Аз мисля, че двама са напълно достатъчни. За модераторите съм казал - когато започнем да не се оправяме с флууда, спама и така нататък, ще назначим модератори, които да помагат. Ако толкова много искаш да допринасяш за форума - давай, споделяй идеите си, все пак никой администратор или модератор не е нещо повече от потребител. Както каза Тончо - има време, изчакайте. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Предложения Чет 23 Юли 2009, 16:40 | |
| Имам идея.Тъй като сме от различни кланове,защо всеки не пусне Secrets-те на неговия клан. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Предложения Съб 01 Авг 2009, 00:05 | |
| Какво ще кажете ранговете ни във форума да са малко повече в духа на "39 ключа"? Например, започваме като Agent /Агент/ - 50 мнения, Topagent /Топагент/ - 150 мнения, сега ми липсва название - 300 мнения, Branchleader /Лидер на клан/ - 500 мнения, Foundingfather /Баща - основател/ - 1000 мнения? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Предложения Съб 01 Авг 2009, 06:15 | |
| Може да си направим фен клуб на 39 ключа.За сега не съм сигурен какво да обсъждаме.Но да кажем скоро излиза книга 3 и да обсъждаме нея, след това наградите на 39 ключа да кажем и такива. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Предложения Чет 06 Авг 2009, 19:40 | |
| Дали да не пуснем малко информация за филма? За това, че Стивън Спилбърг е закупил правата за филма или че или снимките ще започнат 2011 година, или тогава ще бъде пуснат по кината. Може да пуснем дискусия дали лицата, които познаваме от картите ще играят ролите си и във филма. Според мен може да се поразгорещи форума с повече информация и неща за обсъждане. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Чет 06 Авг 2009, 19:42 | |
| - dsims написа:
- Дали да не пуснем малко информация за филма? За това, че Стивън Спилбърг е закупил правата за филма или че или снимките ще започнат 2011 година, или тогава ще бъде пуснат по кината. Може да пуснем дискусия дали лицата, които познаваме от картите ще играят ролите си и във филма. Според мен може да се поразгорещи форума с повече информация и неща за обсъждане.
Става, ако ти се занимава, пусин информацията в съответиня раздел. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Предложения Пет 07 Авг 2009, 15:55 | |
| Имам няколко въпроса и предложения относно Роуплея. +Първо, правилата са доста оплетени, може малко да се опростят.
+Второ, по-добре е да се използва трето лице, ако е първо, то ще става доста объркано, защото всеки ще говори за себе си, а не може всеки да чете и да се поставя на мястото на различни хора всеки един пост. По добре ще звучи: Еди-кой-си се беше отправил към погребението на Грейс Кахил. Старата вещица, както я наричаше еди-кой-си, нямаше добро мнение за повечето от рода Кахил, за това еди-кой-си очакваше голямо скучно погребение с купища фалшиви сълзи и подправено завещание. от колкото: --Пътувах към погребението на Грейс Кахил. Старата вещица сигурно е организирала поредното скучно погребение с подкупени хленчещи роднини и фалшиво завещание.
+Трето, чата не е добра идея по следните причини: -на мен ми забиват всички подобни и няма да имам възможността да вземам участие. -разговора става разкъсан и безсмислен. По добре би било да използваме ЛС, скайп или въображението си за да пишем разговорите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Пет 07 Авг 2009, 16:00 | |
| - dsims написа:
- Имам няколко въпроса и предложения относно Роуплея.
+Първо, правилата са доста оплетени, може малко да се опростят.
+Второ, по-добре е да се използва трето лице, ако е първо, то ще става доста объркано, защото всеки ще говори за себе си, а не може всеки да чете и да се поставя на мястото на различни хора всеки един пост. По добре ще звучи: Еди-кой-си се беше отправил към погребението на Грейс Кахил. Старата вещица, както я наричаше еди-кой-си, нямаше добро мнение за повечето от рода Кахил, за това еди-кой-си очакваше голямо скучно погребение с купища фалшиви сълзи и подправено завещание. от колкото: --Пътувах към погребението на Грейс Кахил. Старата вещица сигурно е организирала поредното скучно погребение с подкупени хленчещи роднини и фалшиво завещание.
+Трето, чата не е добра идея по следните причини: -на мен ми забиват всички подобни и няма да имам възможността да вземам участие. -разговора става разкъсан и безсмислен. По добре би било да използваме ЛС, скайп или въображението си за да пишем разговорите. Първо лице ще си остане, а колкото до чата - сега ще допълня, че всеки, който иска, може да се уговори с някой друг по ЛС, за да си размени скайпа, но след това трябва задължителон да постне чата в темата! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Предложения Пет 07 Авг 2009, 16:03 | |
| Добре, но все още смятам, че трето лице ще направи това като разказ, а не като дневник. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Предложения Съб 08 Авг 2009, 14:02 | |
| Да, аз реших да се пише в трето лице, защото засега двама негодуват, въпреки че според мен е по-добре да е в първо лице. Имайте предвид, че може и да променя решението си, но засега остава трето лице. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Предложения Пон 10 Авг 2009, 21:11 | |
| Във интернет могат да бъдат намерени много емотиконки. Защо не се възползвате от безплатните и не качите повечко? П.П. Тази емотиконка е страхотна | |
|
| |
| |
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Предложения Чет 20 Авг 2009, 17:14 | |
| Предлагам да направим блог на 39 ключа.Освен сайта който май dsms направи.Аз съм се заел с блога . | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Чет 20 Авг 2009, 17:46 | |
| Няма смисъл от блог, в сайта ще се съобщават всички новини. Това е равностойно на блог. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Предложения Съб 22 Авг 2009, 21:30 | |
| давам предловение да си напрваим среща на форума | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Нед 23 Авг 2009, 13:08 | |
| - vaskobg написа:
- давам предловение да си напрваим среща на форума
Реална среща ли имаш в предвид? Ако е така, то тя е трудно осъществима по следната причина: Не всички живеят в един и същи град. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Предложения Нед 23 Авг 2009, 17:01 | |
| да и аз се замислих за това но ако форума стане по популярен може би ще се осъществи | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения Нед 23 Авг 2009, 17:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения | |
| |
|