| [b]Честни ли сте?[/b] | |
|
|
Какво ще направите, ако нямате ключа за сътветния етап в играта, а знаете името му? | Ще пропусна етапа. Но ако все още нямам ключа, ще участвам за лаптопа. | | 71% | [ 5 ] | -------------------------------------------------- | | 0% | [ 0 ] | Ще участвам в етапа. Кой ще разбере, че нямам ключа? | | 29% | [ 2 ] | ---------------------------------------------- | | 0% | [ 0 ] | Ако нямам ключа, няма да се включа и във финалния етап за голямата награда. | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 15:56 | |
| Как трябва, според вас, да постъпи един истински фен на "39 ключа"? Освен гласуването, ще са ми интересни и коментарите ви. Анкетата е активна 7 дни, считано от днес. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 18:31 | |
| Защо да не е чеестно? Нищо лошо няма. А ти си дала такива отговори в анкетата, че все едно е ясно какво ще избереш. Как мислиш, че Ейми и Дан ще намерят всички 39 ключа за десет книги, като във всяка намират само по един? Патрик Карман беше отговорил на този въпрос в чата. Не забравй, че някои ключове вече са открити. От нас. Фактически и ние не сме откирли ключовете, които Ейми и Дан са. Спомни си какво пише в книжката към първия пакет: "If you let Amy and Dan and their family do some of the work for you, it's much easier to find all 39 Clues." | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 18:55 | |
| Ами Наде, аз гласувах за първото, защото то е най-близко до това, което ти написах на лс! Изчакай и малко преди края на етапа, ако нямаш още картата питай за името(ако не го знаеш) и си прати sms! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 19:09 | |
| Веднъж съм изпращал ключ, който нямам. Това ми беше една от победите, мисля, че дори ми е донесло късмет. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 19:45 | |
| Добре Мария представи си че си на местото на Ейми и Дан и незнаеш ключа аз ако го нямам не бих пратил дори и за 100 000 лева. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Нед 18 Окт 2009, 20:13 | |
| Ще пропусна етапа. Но ако все още нямам ключа, ще участвам за лаптопа.
Засега не ми се е налагало да пращам ключ, който нямам. Но не бих го и направил. Просто ще изчакам да ми се падне, после ще участвам за голямата награда, пък това че съм пропуснал етапа не е страшно. | |
|
| |
etimargi Агент
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] Сря 04 Ное 2009, 13:51 | |
| Ще пропусна етапа. Но ако все още нямам ключа, ще участвам за лаптопа Мисля, че така е честно! Всеки със своето си мнение | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: [b]Честни ли сте?[/b] | |
| |
|
| |
| [b]Честни ли сте?[/b] | |
|