39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Телефонна измама

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПет 18 Сеп 2009, 15:53

Омг, преди малко станах жертва на телефонна измама. Surprised silent Беше доста гадно, бих казал. По домашиня телефон от скрит номер се обади някаква, която се представи за сестра ми с разплакан глас и ми съобщи, че се е случило нещо ужасно, някаква злополука, но аз почти веднага разбрах, че това не е истинската ми сестра и затръшнах телефона. След това за всеки случай се обадих на истинската и се оказа, че всичко е наред. Телефонна измама 33374

Аз лично малко се разтреперах отначало, но после се хилех като луд. Телефонна измама 736479

Та, какво мислите? Как бихте реагирали, ако ви се случи подобно нещо? А случвало ли ви се е?

Телефонна измама Halloween
Върнете се в началото Go down
http://the39clues-bg.info/
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПет 18 Сеп 2009, 16:34

Ами мен два пъти.Но забавното е че като ме попитаха,аз отговорих че познавам и така разигравах другия.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПет 18 Сеп 2009, 17:50

Ами, слава богу, не ми се е случвало. Не знам как ще реагирам, но дано запазя спокойствие. Аз, за съжаление, в изненадваща ситуация малко си глътвам езика и ми трябва време да се взема в ръце. Даже като ми е обадиха от Егмонт за печалбата /радостно събитие!/ даже не можах да кажа колко се радвам.
Evelincho
Баща-основател
Evelincho

Години : 30
Агент : SuperNova(7th)

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПет 18 Сеп 2009, 18:59

На мен лично не ми се е случвало но на баба ми - да! Бяха казали че баща ми и майка ми са в ареста, заради убийство, аз съм убит или бутнат или нещо такова affraid пък трябва да даде 3000 лв И тя като се беше ошашкала - беше повярвала, защото гласа е приличал на този на тате и беше почнала да се обажда на някакви роднини за пари офф малее от тогава тя не е същата направо е ужасно с тези измами - имам чуваството че вече няма свобода на тоя свят - всяка секунда могат да те следят, да те чуват, да те виждат, знаят всичко за теб !!! confused confused
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПет 18 Сеп 2009, 19:15

Да, обаждали са се. На мен 1 път, на сестрами 2 пъти и на майка ми 2 пъти. Лелее. Laughing При мен беше някакъв мъж, който ревеше и ми каза че е брат ми. о.О Първо - аз нямам брат и второ - е добре де, аз съм на 13, логично е брат ми да не е на 30. Телефонна измама 33374 Не искате да знаете какво му казах, затворих и толкоз. Smile
https://the39clues.forummotion.com
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Агент : Supernova

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitimeПон 21 Сеп 2009, 17:49

Тази тема я махам, и без това не искам да си спомням за случилото се. Very Happy
http://the39clues-bg.info/
Sponsored content

Телефонна измама Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Телефонна измама   Телефонна измама Icon_minitime

Телефонна измама
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: