| За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! | |
|
+5Badugly Ton4o Salem Saberhagen dsims Grizzly 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Пон 26 Апр 2010, 18:40 | |
| Е да, знаете си ме, постоянно си ровичкам. Спойлер от четвъртия пакет свързан с Фиске: - Spoiler:
В четвъртия пакет Грейс пише писмо до F_ _ _ _ C_ _ _ _ _. Съвпадение? Не мисля! В писмото Грейс моли...кхъм...въпросния човек да наблюдава внимателно Ейми и Дан.
| |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Нед 02 Май 2010, 11:14 | |
| Ники, инфото в спойлера е мнооого интересно! А знаете ли какво съобразих за кода на Фиске? Всъщност в него участвуват букви от страните, където Дан и Ейми са намерили ключовете, а не където са ходили в отделните книги. Вижте: Ф - като Франция, но в първа книга те бяха и в САЩ И- като Италия, но във втора книга бяха и в Австрия СК - Саут /Южна/Корея, там намериха ключа, но бяха и в Япония Е - Египет Р - Русия И - като Индонезия, защото там намират ключа, а не в Австралия... ...и вече следват 7-ма и книгите нататък. Знаем къде са намерили ключовете в книга 7 и 8, така че, Ники, можеш да помислиш. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Вто 25 Май 2010, 16:23 | |
| Мхм, и аз това го бях забелязал. Благодарение на картата в обновения сайт са ми ясни всички букви досега, амаа, ако това е послание, аз съм трамвай. FISKERISANJ.. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Сря 26 Май 2010, 17:13 | |
| - Half-Blood Prince написа:
- Мхм, и аз това го бях забелязал.
Благодарение на картата в обновения сайт са ми ясни всички букви досега, амаа, ако това е послание, аз съм трамвай. FISKERISANJ.. Много е лесно! Fisker(може би това му е пълното име ) is an Janus? Как звучи? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Съб 29 Май 2010, 00:49 | |
| Ох, някои си имат вече книга 9!!! Сега вече ще се изясни кой е Мъжът в черно, ама...пак ли ще си четем спойлери... Искам си книгите и картите! Марти, комбинативно мислене! Ама едва ли е вярно. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Съб 29 Май 2010, 07:54 | |
| От книга 9 (все още я нямам!) се разбира: - Spoiler:
Мъжът в черно е Мъжът в сиво!А Мъжът в сиво е Фиске
Поне аз така разбрах! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Нед 30 Май 2010, 16:50 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Нед 30 Май 2010, 17:08 | |
| - Шерлок Холмс написа:
- От книга 9 (все още я нямам!) се разбира:
- Spoiler:
Мъжът в черно е Мъжът в сиво!А Мъжът в сиво е Фиске Поне аз така разбрах! Ето нещо : - Spoiler:
Мъжът в черно е Фиск, братът на Грейс, свъщност на картата му пише мъжът в сиво, понеже както той обяснява на Уилям, това не е черно а тъмно сиво
| |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Пон 31 Май 2010, 10:31 | |
| В книга девет: - Spoiler:
Фиске приема Нели за Мадригал!(вярно е)
- Spoiler:
Фиске казва че Грейс му е била сестра!!!
| |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! Пон 31 Май 2010, 14:38 | |
| Хайде, край със спойлерите...Освен това, те знаят, че Фиске е бил брат на Грейс. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! | |
| |
|
| |
| За Фиске...Важен ли е той? Дискусии и теории тук! | |
|