Ако личната ти библиотека попаднеше в ръцете на Мадригалите, за кои три книги би направил всичко, за да си ги върнеш?
Джобната ми книжка със стихотворения на Робърт Фрост и копието ми на "Франкенщайн" от гимназията. И двете са евтини, с меки корици, но са пълни със записки по полетата на страниците, които не искам да загубя. Също така и късата история за говорещо магаре, която написах и изпринтих. Това е чисто злепоставяща глупост и никога не бива да бъде видяна извън къщата. (Бележка към себе си: Унищожи ръкописа за говорещото магаре.)
Паспортът ти е пълен с романтични и екзотични дестинации. Кои три държави би искал да добавиш към страниците му?
Холандия заради дружелюбността и гостоприемството, Мадагаскар заради страхотните животни и дивите приключения и Италия заради изкуството и храната.
Мадригалите настояват, че веднъж си бил изхвърлен от някоя държава. Така ли е? Потвърди или отречи.
Бях. Не ме допускаха в Германия от 1998-2000, защото се сблъсках в дъщерята на канцлера на скейтборда си. Също така и в Канзас. Страхуват се от мен.
Влизаш в киносалон, за да избегнеш очите на рода Кахил. Кой стар или нов филм би те задържал там за повече от една прожекция?
Ейс Вентура: Зоо Детектив. Всичко от Уес Андърсен. Матрицата (само първата). И ако имам 14 часа, изрезките на режисьора от трилогията "Властелинът на пръстените".
Докато ръководиш наблюдението на неоподзиращи хора от рода Кахил, любимата ти закуска е...
Шоколадови бисквитки тъкмо извадени от фурната.
Искаш да накараш подозрителни хора от рода Кахил, които те следят да изгубят дирята ти. Каква е маскировката ти?
Аз се обличам обикновено по природа, така че трябваше да вървя с тъмен костюм, вратовръзка, очила с дебели рамки, мека шапка и каубойски бутуши.
Умът ти е препържен след дълъг ден проучване, писане и разбиване на кодове. Какво правиш, за да го съживиш?
Лов на риба с мухи или скейтбордиране. Все едно от двете ще го направи.
Забелязан си да носиш слушалки. Ако не подслушваш, каква музика слушаш?
Класически рокендрол.
Превод - Grizzly.