Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 02 Ное 2015, 23:09
Точно това му е чаровното...анцуг с ботуши...но ако видя някой в реалния живот да е облечен така и да не прилича на Ято...сигурно ще се смея до припадък И Тея , приложението, което си споделила е супер! Каузите също са много силни! Обясняваш добре, след като успях да събера почти 50 сърчица...оказа се, че си отварям подпрозорци неприлично често
Искам да споделя този нестандартен домашен любимец
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 04 Ное 2015, 23:26
Време е за днешното ми споделяне Днес преди да откъртя като коала ми се прииска както никога да включа телевизора и да разгледам каналите и по Дискавъри попаднах са супер якото предаване на име "Магията на науката" (Magic Of Science). Обожавам илюзионисти, а тези 4-мата са много готини и по нещо ми напомнят на маговете от "Зрителна измама" (един от любимите ми филми, не знам дали сте го гледали, но си заслужава). Та изрових този епизод, защото споменават бубините на Тесла и покрай трика им с него се сетих, че Тесла е представител на Екатерина и не мога да пропусна възможността да поздравя всички Екатс с този епизод на предаването
Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 05 Ное 2015, 22:54
Искам да споделя с вас част от работите на този хавайски художник...много е добър
Заглавие: Re: Искам да споделя Пет 06 Ное 2015, 01:42
Искам да споделя тази фенек сладури и да поздравя с тях Митко Дарвинов
Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 08 Ное 2015, 00:12
Искам да споделя този фен арт комикс с Ятори и да поздравя с него всички коали ^^
Yato and Hiyori playing the pocky game
Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 08 Ное 2015, 18:40
Много обичам огъня и за това днес реших да споделя с вас част от статия, посветена на огненото изкуство въртене на пой и да ви покажа няколко клипа. Нека да разгорещим атмосферата във форума, какво ще кажете
"...Ще ти разкажем на драго сърце за едно изкуство, което в известна степен крие рискове. В същото време пък е по-зареждащо от час бягане по парковете, две кафенца с пет цигарки на моабет с приятели и други подобни. Става въпрос за т.нар. пой. Може и да си чувал, може и да не си, но е факт, че първите, които са практикували пой, са били маорите от Нова Зеландия. Самата дума означава „топка” на маорски. В началото жените са въртели тези топки, за да бъдат гъвкави в ръцете и китките си, а мъжете, за да развият сила и координация. След това постепенно тези практики станали традиционни танци основно при жените. Днес пой е станало хоби за много хора по света, които искат да тренират издържливостта на ръцете си, както и да усетят пламтящия огън около тях. Повечето такива почитатели може да намерите по улиците, градинките и парковете, което ни навежда на мисълта, че това е едно улично изкуство, изразяващо свободолюбивия дух и безграничността на хората. Пой е форма на жонглиране, затова може да видиш как едни човечета въртят повече светещи пойове, втори – как ги палят (потапят се в запалима течност), а трети – как си ги правят сами (от платнени чорапи и тежести, поставени вътре). Изображенията, които се получават, са изящни, красиви, отсечени, особено с огъня се получават невероятни и уникални „картини”, които можеш да заснемеш с фотоапарат (примерно). В момента има доста артисти, които са сформирали трупи и вземат обикновено участия в различни обществени събития, концерти и фестивали. Едни от тях (може да ги проверите във Фейсбук) се казват „Дивинитас” и са доста атрактивни млади, талантливи огнени изпълнители. Ако ти е интересно да видиш клипове, публикувани от цял свят – се присъедини към обществената група във Фейсбук: “Poi Chat”, където можеш да видиш основни бейсъци на въртене, както и някои техники. А пък непрофесионалистите, които го правят най-вече за кеф, може да ги срещнете на централна улична площадка..."
А това е клип на български клуб посветен на огненото изкуство:
А сега ви оставям с още два клипа на чуждестранни любители на това зашеметяващо изкуство:
Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 11 Ное 2015, 00:07
Искам да споделя, че не след дълго влизам в клуб 4000 и ще вдигам купон
Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 12 Ное 2015, 16:46
Искам да споделя тази сладури
Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 12 Ное 2015, 21:20
Искам да споделя тази падаща звезда...затворете очи и си намислете желание, утре е петък 13-ти всичко е възможно
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: Искам да споделя Съб 14 Ное 2015, 02:24
Duet. Олеле, тази игра. Играта е за телефон. But, oh my God, it's the best and the worst game ever. Изтеглете си я. Премиум версията. Ако трябва ще ви дам линк. Минете story mode. Кажете на всичките си приятели за играта. Накайте ги да я минат. Гледайте как надеждата от очите им се изпарява. А след това се пробвайте да минете епилога. Irp.
Не, сериозно. Играта е супер яка.
Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 15 Ное 2015, 18:21
Искам да споделя тази статия за художник, превръщащ размазаните дъвки по улиците в красиви картинки...жалко, че няма да намине в България, тук спешно се нуждаем от това
Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 16 Ное 2015, 13:06
Искам да споделя тази красота...изгледайте я, няма да съжалявате
Заглавие: Re: Искам да споделя Вто 17 Ное 2015, 02:54
Приятели, искам да споделя mbti личностния тип на всеки един от вас. Намерих ги на български и сметнах, че ще ви е интересно да си прочетете характеристиката на родния си език. Надявам се да си спомняте, че бяхме отбор интроверти
Е, какво мислите...като прочетохте описанията си още веднъж, смятате ли че отговарят на личността ви?
Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 19 Ное 2015, 18:29
Аз съм киноман по душа и си падам по отвлечени приказки и фантастични неща...за това бързам да споделя два нови трейлъра...единият е продължение на "Снежанка и ловецът" (от който останах много разочарована, ама поне Крис Хемсуърт беше там и му се кефех хД) а другият трейлър е продължението на "Зрителна измама" (бях ви споменала, че е един от любимите ми филми) и този път към отбора илюзионисти се включва самият Хари Потър...шегичка Дан Радклиф Приятно гледане! Btw...откачих на трейлъра на "Ловецът..." защото пуснаха на заден фон любимата ми песен на Halsey
Заглавие: Re: Искам да споделя Съб 21 Ное 2015, 17:40
Искам да споделя с вас тези анимирани картини на Ван Гог:
Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 23 Ное 2015, 21:08
Искам да споделя една статия за IQ-тата на известните личности. Като загрявка за празника на Екатерина
Заглавие: Re: Искам да споделя Пет 27 Ное 2015, 22:19
Искам да споделя това сладурско gif-че
Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 17 Дек 2015, 18:38
Искам да споделя това сладко бебче северно еленче
Заглавие: Re: Искам да споделя Съб 02 Яну 2016, 00:01
Искам да споделя, че забравих да добавя емотиконките за Коледа...а бях подбрала супер много и все сладурски и сега ми е едно засрамено....
Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 24 Яну 2016, 17:07
Искам да споделя тази петиция с вас. Става дума за забрана на продаване на киселина, за да се предотвратят жертвите пострадали от разлив на киселина по тялото им. 90 процента от тези жертви са жени. Много искам и в България да бъде забранена продажбата на киселина, защото съм срещала не една жена, обезобразена по този начин. Моля ви, подпишете петицията:
Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 01 Фев 2016, 01:10
Искам да споделя едно страхотно видео, което Марти сподели с нас в чата ни във фейсбук в отговор на дебата ни относно цветното зрение и различните смущения, които могат да настъпят. Клипът носи заглавието "Is Your Red The Same as My Red?" ...приятно гледане!
Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 01 Фев 2016, 17:24
Искам да споделя с вас това уникално видео, което показва как група ковачи изработват меча и бронята на любимата ми Ерза Скарлет от "Фейри Тейл". Впечатлена съм!
Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 03 Фев 2016, 22:08
Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 06 Мар 2016, 21:31