| Искам да споделя | |
|
+21TiaCahill97f petia_97 tania pLaYeRmAn Blu€ Magic X-Saber etimargi Nancy nikol4o Evelincho Arya Dröttningu wolf 351 ibob98 Salem Saberhagen The sword of the bear Grizzly Martinch Badugly Lucifer's Fall™ Ton4o dsims 25 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 10 Дек 2009, 21:51 | |
| Искам да споделя,че с един от моите приятели се оказахме втори братовчеди. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Искам да споделя Съб 12 Дек 2009, 10:40 | |
| Искам да споделя че вече се намирам il cerchio nero (в черния кръг) (Италиански) | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 16 Дек 2009, 19:41 | |
| Искам да споделя, че днес ми мина класното по български език и сега остават за утре контролни по химия и психология и в петък по физика! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 20 Дек 2009, 00:31 | |
| Искам да споделя много неща : - Много съм доволна от представянето си в училище. Нашите учители използват термина "категорична шестица", което означава, че средната оценка е над 5 и 80. В този смисъл досега единствено по немски съм точно с 5 и 50 /ох, тази лексика!!!!!!!!/, иначе съм "категорична" отличничка. - Направих 52 оригами - пликче за бонбони като подарък за приятели, съседи и съученици за Коледа. Сега ми остава само да ги напълня. - В петък имахме училищна олимпиада по математика. Уж казах, че няма да ходя, ама госпожата като се разсърди... Отидох. Приключих четвърта и доколкото мога да преценя, се справих без грешка! - Не мога да спя. Толкова много задължения и вълнения, че последната седмица спя по 3-4 часа и непрекъснато в мозъка ми се "проиграват" разни сценарии. - Не знам как да се справя с 2 ситуации, свързани с взаимоотношенията между хората. - Не мога да се откъсна от "Изгубеният символ"! Ако нямам кога, я чета в рейса. Към Тони: Тони, книгите на Дан Браун не са свързани сюжетно. Спокойно можеш да четеш, която искаш в момента. - В понеделник имам контролни по немски и математика. Това е. Изморих ли ви? Така е като ме няма по цели дни. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 20 Дек 2009, 18:28 | |
| Искам да споделя, че след 40 мнения правим 10000! И искам да споделя, че правя джинджифилови бисквитки, но се оказа, че някой е забравил брашното отворено и е хванало червеи. Сега чакам да ми донесат ново! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 20 Дек 2009, 18:45 | |
| Искам да съобщя че и аз взех да харесвам Вампири и дори правя форуми за тях (само един форум е).Трябва ми само екип който да измисли скин и съм готов. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 21 Дек 2009, 15:12 | |
| Искам да споделя,че се чуствам малко странно...и ме боли дясното рамо. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 21 Дек 2009, 16:54 | |
| Искам да споделя, че съм щастлива! Свилена, пак ли от рисуването? | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 21 Дек 2009, 16:57 | |
| Искам да споделя, че сега ще отида до супермаркета до нас, за да купя съставките за меденките, които ще готвя. В интернет открих едан рецепта, но пък има и толкова много други... | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 21 Дек 2009, 19:06 | |
| Искам да споделя, че съм болен Точно за празниците. Но поне днес беше много хубав ден! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 23 Дек 2009, 16:22 | |
| Искам да споделя, че през месец декември сякаш всеки ден живях за три дена - толкова много задължения в училище и различни други ангажименти! Толкова много събития от различен характер! Ето, не успях да ви разкажа за представянето на новата книга на Юлка - "В Долната Земя"! Беше направено много свежо - Юлка и Теодор Елмазов разказваха за книгата и четяха пасажи. Елмазов е висок слаб артист, който прави детски предавания по телевизията и съм го гледала в едно туристическо предаване за България, където той и една дама пътуват из страната ни и показват забележителностите и. Беше или по БНТ или по БТВ. Освен това имаше продажба на книгата с цена - 30% и почерпка от дребни сладки /"коледните курабийки" в книгата / и чай! Подариха ни и по една играчка за елха, картички, каталози на издателство "Фют", календарчета! И по една детективска лупа!!! Ето ви линка да видите книгата: http://www.fiut.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1031&category_id=156&manufacturer_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=32 | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 00:37 | |
| Искам да споделя, че получих невероятен Коледен подарък - пътуване до Италия!!! :yabgf: :rhup: Ще посрещнем там Нова година! Заминаваме в понеделник и ще се върнем чак на 3-ти януари! Мама има приятелка във Флоренция /вече италианска гражданка/ - там ще бъде "базата" ни. Представяте ли си - Фирензе?!!! Обезателно ще отидем до Венеция /Джанъс, треперете! /, Пиза, Рим. Ако може и до Верона! /"Ако ръката ти, богиньо плаха, съм осквернил със грубата си длан..."Ама сантиментални момичета, брей!/ Знам, че няма да ми позволят да хвърлям нищо от Кулата в Пиза, но ще си пия какаото на площада в чест на Галилей!!! Толкова много съм чела и учила за Италианския Ренесанс - Кватрочентото! А сега ще имам възможност да разгледам истинските великолепни, легендарни творби!!! Пожелавам и на вас такъв неочакван, мечтан, невероятен подарък!!! :adhu: :tyujh: :tuhk: :yabgf: :tanjpq: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 08:36 | |
| - maria написа:
- Искам да споделя, че получих невероятен Коледен подарък - пътуване до Италия!!! :yabgf: :rhup: Ще посрещнем там Нова година! Заминаваме в понеделник и ще се върнем чак на 3-ти януари!
Мама има приятелка във Флоренция /вече италианска гражданка/ - там ще бъде "базата" ни. Представяте ли си - Фирензе?!!! Обезателно ще отидем до Венеция /Джанъс, треперете! /, Пиза, Рим. Ако може и до Верона! /"Ако ръката ти, богиньо плаха, съм осквернил със грубата си длан..."Ама сантиментални момичета, брей!/ Знам, че няма да ми позволят да хвърлям нищо от Кулата в Пиза, но ще си пия какаото на площада в чест на Галилей!!! Толкова много съм чела и учила за Италианския Ренесанс - Кватрочентото! А сега ще имам възможност да разгледам истинските великолепни, легендарни творби!!! Пожелавам и на вас такъв неочакван, мечтан, невероятен подарък!!! :adhu: :tyujh: :tuhk: :yabgf: :tanjpq: Браво! Аз искам да споделя че днес на 27 имам имен ден | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 11:12 | |
| Честит имин ден пожелавам ти много щастие,здраве и много успехи в търсенета на 39-та ключа към загадката | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 15:06 | |
| Извинете ме, но флуудът отказва да приеме поста ми! Затова пиша тук! Преместете после.В сайта за Страна - Най-голям фен на "Хари Потър" току-що изпратих България на 25- място! Имаме още 21 дена! Гласувайте! Гризли, това е със специален поздрав към теб! http://tweeter.faxo.com/Top_Harry_Potter_NationЛинкът ще бъде и в подписа ми! | |
|
| |
pLaYeRmAn Умел ключотърсач
Мнения : 380 Регистриран на : 07.12.2009 Години : 29 Местоположение : Благоевград
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 20:46 | |
| искам да споделя че си купих 5-та книга от 39 ключа | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 27 Дек 2009, 21:38 | |
| Искам да споделя че прочетох за 4 дни 39 ключа книга 5,Алхимикът и Циркът на кошмарите. | |
|
| |
ibob98 ТОП агент
Мнения : 258 Регистриран на : 25.06.2009 Години : 26 Агент : VIP Agent
| Заглавие: Re: Искам да споделя Сря 30 Дек 2009, 14:25 | |
| Искам да споделя че искам книга 6 В дълбините.
Последната промяна е направена от ibob98 на Чет 31 Дек 2009, 13:56; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
| Заглавие: Re: Искам да споделя Чет 31 Дек 2009, 13:17 | |
| Искам да споделя, че ми е много топло и че с нетръпение чакам новата 2010 година! Ще имаме много гости и ще е супер! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Искам да споделя Нед 03 Яну 2010, 22:11 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 04 Яну 2010, 16:28 | |
| Искам да споделя че ще съм зает чак до 20:30ч.! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 04 Яну 2010, 18:30 | |
| Искам да споделя,че нещо не ми е добре.Изморена съм много и съм ледена. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 04 Яну 2010, 22:18 | |
| Искам да споделя, че съм щастлива!!! Помните ли, когато преди време ви бях писала, че съм в толкова приповдигнато настроение, а не знам защо? Защото съм предчувствала, че ще имам най-прекрасната Нова Година досега!!! Свилена, съжалявам, че не си добре... Дано като се наспиш, всичко премине... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Искам да споделя Пон 04 Яну 2010, 22:37 | |
| Искам да споделя: Макар че го показвам рядко аз съм много голям фен на ХП! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Искам да споделя | |
| |
|
| |
| Искам да споделя | |
|