| Маговетри | |
|
+5Grizzly The sword of the bear Lucifer's Fall™ dsims Salem Saberhagen 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Маговетри Съб 17 Окт 2009, 15:47 | |
| Открих я и започвам да пиша.Започвам с глава 2 направо защото заглавието "Маша бяга от дома си" е доста ясно и за края на глава 1 инъче ще почна към края на глава 1 за да разберетекакво става: -Може да не съм маговетър,но стщо умея туй-онуй!-изпъна се гордо шишкото. -А какво е маговетър?-прозя се Маша. -Време е за сън!... ...
Глава 2
Ягудовия ручей
Когато Маша се събуди,през резбованите капаци на прозорците нахлуваха слънчеви лъчи и рисуваха удевителни шарки по покритата с разноцветни тъкаи стена. ... | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Маговетри Съб 17 Окт 2009, 17:03 | |
| Салем, благодаря ти, но мисля, че ще е добре хората сами да си я прочетат. Описанието на книгата ни стига за да преценим дали да я четем, няма никакъв смисъл да я преписваш или каквото правиш. Освен това почти всяко мнение в темата е твое. Стига толкова, когато някой сорумец я прочете тогава ще можете да обсъждате. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Маговетри Пон 16 Ное 2009, 17:14 | |
| Знаете ли кога ще излиза "Повелителя на илюзиите"? | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Маговетри Пон 16 Ное 2009, 21:19 | |
| Аз мисля че е през 2010г. или 2009-Декември. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Маговетри Пон 16 Ное 2009, 22:06 | |
| Някой знае ли каква по народност е авторката? Името ми звучи някак славянско... Да не е българка? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Маговетри Пон 16 Ное 2009, 22:19 | |
| - Ton4o написа:
- Някой знае ли каква по народност е авторката? Името ми звучи някак славянско... Да не е българка?
От Русия. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Маговетри Сря 06 Яну 2010, 21:23 | |
| Днес разбрах, че има и втора книга и тя вече е излязла на българския пазар! Една моя съученичка била тръгнала за някаква книга на Дневниците на вампира и попаднала на нея! Беше си я донесла да я чете! http://www.milleniumbg.eu/bg/Books/Show/218/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Маговетри Сря 06 Яну 2010, 21:46 | |
| Много много ти Благодаря!!!!!! От кога я чакам. Макар че книга 1 не съм я прочел ще си я взема | |
|
| |
| Заглавие: Re: Маговетри Чет 07 Яну 2010, 14:52 | |
| Книги: 1. 2. 3. Имам заглавието на руски и корицата е чернибяла но това е в книга 1! Днес в книжарницата попитах за книга 2 и казаха че е изчерпана!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Маговетри Чет 17 Юни 2010, 21:16 | |
| съжелявам за двойният пост! Голяма Новина!Книга 3 от поредицата е вече преведена и издадена."Принцеса съм била!" От думите им страшно я заболя. За да не заплаче, Маша се загледа през прозореца към блестящия под уличните лампи сняг. "Каква отвратителна дума, принцеса, трябва да се измисли нещо друго. Например коронела или пък коронеса – от корона. Или..." – Венцеса! – подсказа майка й от мрака в стаята. – Точно така, венцеса от венец! Майка й се отправи към тъмнеещата врата, шумолейки с дългата до пода рокля. Нещо не беше както трябва – не само в майка й, но в цялата стая. Допреди миг Маша бе у дома, в кревата, с термометър под мишница и хапче под езика, а сега всичко се преобрази: въздухът се вледени, в тъмното напипа някакви космати пантофи, вратата бе изчезнала и на нейно място се бе появила плътна завеса от грубо платно, а навън вместо уличните лампи и съседните кооперации се виждаше назъбена висока стена, отвъд която се простираше пусто бяло поле с посърнали самотни елхи. – Мамо! – извика Маша и се хвърли към вратата. Направи няколко неуверени крачки, но в тъмното проехтя животински рев и момичето се втурна обратно... (Маговетри 3: Леденият рицар ISBN: 9789545150777 Автор: Татяна Леванова Издател: Милениум Издадена: 2010 Размери: 14.00x20.00 Брой страници: 296 Корица: Мекa Език: Български Цена: 10.00 лв. ) | |
|
| |
[Kati]
| Заглавие: Re: Маговетри Нед 05 Сеп 2010, 16:09 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Маговетри Пет 04 Фев 2011, 18:19 | |
| АКВАМАРИНОВА ЗВЕЗДАМеки корици Формат: 14x20 Страници: 320 Година: 2010 ISBN: 978-954-515-113-2 Описание на книгата: – Само ми се подиграват – оплака се Лена. – Викат ми Хари Потър, Катя Пушкарева... Третокласниците пеят след мен: „Щом имаш четири очи, на водолаз приличаш ти”. По-добре просто да дойда някой път без очила, всички ще припаднат! Маша колебливо огледа останалите. После решително закопча палтото и взе чантата. – Или си с нас, или си против нас! – извика след нея Света. – Ще дойдеш ли с нас на кино, или ще ходиш с тази очиларка в дупката й? Избирай! _________________________________ Коментарът ми: Самото заглавие "Аквамаринова звезда" ми харесва! Водна звезда. Кой не би го харесал? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Маговетри | |
| |
|
| |
| Маговетри | |
|