| Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? | |
|
|
Трябваше ли Роулинг да участва в проекта? | Да, категорично. | | 67% | [ 10 ] | Не, и без това и сега поредицата си е печеливша | | 13% | [ 2 ] | Тази не мога да я понасям... | | 0% | [ 0 ] | Може би, все ми е тая. | | 20% | [ 3 ] |
| Общо гласове : 15 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Пет 07 Авг 2009, 12:56 | |
| Та, смятате ли, че повече хора биха прочели книгата, ако бяха взели Роулинг за една от авторките. Дали са й предложили и може би тя е отказала? Знам, че има много фенове на ХП, аз лично съм един от тях. Какво смятате вие по въпроса?
Последната промяна е направена от Grizzly на Пет 07 Авг 2009, 13:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Пет 07 Авг 2009, 13:00 | |
| Аз определено съм на мнение, че след като половината свят е фен на Дж.К.Роулинг, то 39 Ключа нямаше да пробие в 10-15 страни, а в Целия свят.
БТВ аз авторите на 39 Ключа повечето дори не съм ги чувал, камо ли да съм челнещо от тях. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Пет 07 Авг 2009, 13:09 | |
| Да, поределено щеше ад има много по-голям ефект, ако Роулинг бе един от авторите, но това нямаше да стане, защото това е изцяло американска поредица а роулинг е британка. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Пет 07 Авг 2009, 18:54 | |
| - Ton4o написа:
- Да, поределено щеше ад има много по-голям ефект, ако Роулинг бе един от авторите, но това нямаше да стане, защото това е изцяло американска поредица а роулинг е британка.
За жалост границите ощетяват много неща. | |
|
| |
The sword of the bear Умел ключотърсач
Мнения : 379 Регистриран на : 27.06.2009 Години : 23 Местоположение : Чака нова мисия
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Сря 12 Авг 2009, 21:24 | |
| 100% щеше да има повече фенове . | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? Пет 14 Авг 2009, 16:00 | |
| Мисля, че малко бъркате нещата. Хари Потър и " 39 ключа" имат съвсем различен замисъл като проекти. "Хари Потър и Философският камък" добива популярност, когато са закупени правата за филм и Кока-кола също се включва в рекламата. След това Роулинг решава да създаде поредицата, която я прави супер известна и богата. И тогава се заговорва за феномена "децата се върнаха към книгите". "39 ключа", колкото и невероятно да ви звучи, е общообразователна поредица за деца между 6 и 14 години. На официялния й сайт има материяли за учители по английски, история и география. Чували ли сте израза "Американците нямат обща култура." Ето затова е замислена - да се учиш, докато се забавляваш. Въпреки че е филолог по образование, Роулинг няма място в поредицата - не такъв е стилът и на писане. И ако влезете в сайтовете на по-големите вестници в Европа и САЩ, ще прочетете, че поредицата е абсолютен хит. Друго - хайде да помислим защо "39 ключа" засега не е популярна у нас? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? | |
| |
|
| |
| Дали поредицата щеше да има повече фенове, ако....? | |
|